Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: En iyisi ana yemeği Sabah olsun da anamın elini bi öpeyim Genişletmek için tıkla ... olsun biz sınıftaki kızlara börek çörek yaptırıyoz anne eli değip geliyo
-qarapapaq-' Alıntı: En iyisi ana yemeği Sabah olsun da anamın elini bi öpeyim Genişletmek için tıkla ... olsun biz sınıftaki kızlara börek çörek yaptırıyoz anne eli değip geliyo
andezitt Üye TheFenomen' Alıntı: Aslında eve çıkmayı düşündük 3 kişi. biri yamuk yaptı hem de baya büyük bi yamuk vazgeçtik 2 kişilik oda balkonlu miss Genişletmek için tıkla ... Ohhh rahatmis bayağı
TheFenomen' Alıntı: Aslında eve çıkmayı düşündük 3 kişi. biri yamuk yaptı hem de baya büyük bi yamuk vazgeçtik 2 kişilik oda balkonlu miss Genişletmek için tıkla ... Ohhh rahatmis bayağı
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: olsun biz sınıftaki kızlara börek çörek yaptırıyoz anne eli değip geliyo Genişletmek için tıkla ... O.o
TheFenomen' Alıntı: olsun biz sınıftaki kızlara börek çörek yaptırıyoz anne eli değip geliyo Genişletmek için tıkla ... O.o
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: O.o Genişletmek için tıkla ... Misafirliğe bile gittik aman bee ne döktürmüştü o gün ya arkadaşın annesi
-qarapapaq-' Alıntı: O.o Genişletmek için tıkla ... Misafirliğe bile gittik aman bee ne döktürmüştü o gün ya arkadaşın annesi
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Abi biz de bir şey alalım diyor bir de poor Sen nerde okuyon hacı? @andezitt@___kaptan___ hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... çaktırma fena poorum ama kredi kartı var gömeriz ne olcak para tutamıyom elimde hoşgeldin efsane enes : @TheFenomen
-qarapapaq-' Alıntı: Abi biz de bir şey alalım diyor bir de poor Sen nerde okuyon hacı? @andezitt@___kaptan___ hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... çaktırma fena poorum ama kredi kartı var gömeriz ne olcak para tutamıyom elimde hoşgeldin efsane enes : @TheFenomen
andezitt Üye -qarapapaq-' Alıntı: O.o Genişletmek için tıkla ... Bizim sınıfta 5 tanecik kiz olduğundan kızlarla daha konuşmadık bile
-qarapapaq-' Alıntı: O.o Genişletmek için tıkla ... Bizim sınıfta 5 tanecik kiz olduğundan kızlarla daha konuşmadık bile
___kaptan___ Üye -qarapapaq-' Alıntı: Abi biz de bir şey alalım diyor bir de poor Sen nerde okuyon hacı? @andezitt@___kaptan___ hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Sohbetten geri kalmamak için mesajlara göz attım anca gördüm mesajı
-qarapapaq-' Alıntı: Abi biz de bir şey alalım diyor bir de poor Sen nerde okuyon hacı? @andezitt@___kaptan___ hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Sohbetten geri kalmamak için mesajlara göz attım anca gördüm mesajı
ismail Üye andezitt' Alıntı: Ohhh rahatmis bayağı Genişletmek için tıkla ... kaç para hacı la azsa bende geçeyim özel yurtlara
andezitt' Alıntı: Ohhh rahatmis bayağı Genişletmek için tıkla ... kaç para hacı la azsa bende geçeyim özel yurtlara
Enes Üye İsmail' Alıntı: çaktırma fena poorum ama kredi kartı var gömeriz ne olcak para tutamıyom elimde hoşgeldin efsane enes : @TheFenomen Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Nasılsın
İsmail' Alıntı: çaktırma fena poorum ama kredi kartı var gömeriz ne olcak para tutamıyom elimde hoşgeldin efsane enes : @TheFenomen Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Nasılsın
ismail Üye ___kaptan___' Alıntı: Sohbetten geri kalmamak için mesajlara göz attım anca gördüm mesajı Genişletmek için tıkla ... sohbet basit öğrencilerin yurt ve ev ortamı sorunları vsvsvadsfds
___kaptan___' Alıntı: Sohbetten geri kalmamak için mesajlara göz attım anca gördüm mesajı Genişletmek için tıkla ... sohbet basit öğrencilerin yurt ve ev ortamı sorunları vsvsvadsfds
Invoke Üye İsmail' Alıntı: kaç para hacı la azsa bende geçeyim özel yurtlara Genişletmek için tıkla ... Sen nerde kalıyon la? İstersen özelden yaz =P
İsmail' Alıntı: kaç para hacı la azsa bende geçeyim özel yurtlara Genişletmek için tıkla ... Sen nerde kalıyon la? İstersen özelden yaz =P
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: Hoşbulduk Nasılsın Genişletmek için tıkla ... eyvallah iyiyim sen de gözükmüyorsun senin o efsane konunda rapçilerin konusunda falan -qarapapaq-' Alıntı: Sen nerde kalıyon la? İstersen özelden yaz =P Genişletmek için tıkla ... namı diyar balgat yurdu resmi olarak tahsin banguoğlu yurdu
TheFenomen' Alıntı: Hoşbulduk Nasılsın Genişletmek için tıkla ... eyvallah iyiyim sen de gözükmüyorsun senin o efsane konunda rapçilerin konusunda falan -qarapapaq-' Alıntı: Sen nerde kalıyon la? İstersen özelden yaz =P Genişletmek için tıkla ... namı diyar balgat yurdu resmi olarak tahsin banguoğlu yurdu
___kaptan___ Üye İsmail' Alıntı: sohbet basit öğrencilerin yurt ve ev ortamı sorunları vsvsvadsfds Genişletmek için tıkla ... Vaaay vay eskiden bende öğrenciydim şimdi askerliği bitirdik iş güc sahibi olcaz ama tabii ki okumaya devam da edicez
İsmail' Alıntı: sohbet basit öğrencilerin yurt ve ev ortamı sorunları vsvsvadsfds Genişletmek için tıkla ... Vaaay vay eskiden bende öğrenciydim şimdi askerliği bitirdik iş güc sahibi olcaz ama tabii ki okumaya devam da edicez
Enes Üye İsmail' Alıntı: eyvallah iyiyim sen de gözükmüyorsun senin o efsane konunda rapçilerin konusunda falan namı diyar balgat yurdu resmi olarak tahsin banguoğlu yurdu Genişletmek için tıkla ... Aslında bakıyorum foruma sürekli tapatalktan falan ama pek yazmıyorum İşime gelirse
İsmail' Alıntı: eyvallah iyiyim sen de gözükmüyorsun senin o efsane konunda rapçilerin konusunda falan namı diyar balgat yurdu resmi olarak tahsin banguoğlu yurdu Genişletmek için tıkla ... Aslında bakıyorum foruma sürekli tapatalktan falan ama pek yazmıyorum İşime gelirse
ismail Üye ___kaptan___' Alıntı: Vaaay vay eskiden bende öğrenciydim şimdi askerliği bitirdik iş güc sahibi olcaz ama tabii ki okumaya devam da edicez Genişletmek için tıkla ... vay be sana abi demedim mesajlarda pek ama istersen derim TheFenomen' Alıntı: Aslında bakıyorum foruma sürekli tapatalktan falan ama pek yazmıyorum İşime gelirse Genişletmek için tıkla ... al bendende o kadar sen de farkettin gerek bu temaya geçiş olsun gerek diğer arkadaşların okuldur odur buduru olsun forum tat bakımından zevki azaldı..
___kaptan___' Alıntı: Vaaay vay eskiden bende öğrenciydim şimdi askerliği bitirdik iş güc sahibi olcaz ama tabii ki okumaya devam da edicez Genişletmek için tıkla ... vay be sana abi demedim mesajlarda pek ama istersen derim TheFenomen' Alıntı: Aslında bakıyorum foruma sürekli tapatalktan falan ama pek yazmıyorum İşime gelirse Genişletmek için tıkla ... al bendende o kadar sen de farkettin gerek bu temaya geçiş olsun gerek diğer arkadaşların okuldur odur buduru olsun forum tat bakımından zevki azaldı..
andezitt Üye ___kaptan___' Alıntı: Vaaay vay eskiden bende öğrenciydim şimdi askerliği bitirdik iş güc sahibi olcaz ama tabii ki okumaya devam da edicez Genişletmek için tıkla ... Öğrenci evine düşmede abi okumaya devam et
___kaptan___' Alıntı: Vaaay vay eskiden bende öğrenciydim şimdi askerliği bitirdik iş güc sahibi olcaz ama tabii ki okumaya devam da edicez Genişletmek için tıkla ... Öğrenci evine düşmede abi okumaya devam et
___kaptan___ Üye İsmail' Alıntı: vay be sana abi demedim mesajlarda pek ama istersen derim Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah önceki mesajlarda yaş hesabı yapmışınız bende 93 lüyüm hani
İsmail' Alıntı: vay be sana abi demedim mesajlarda pek ama istersen derim Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah önceki mesajlarda yaş hesabı yapmışınız bende 93 lüyüm hani