andezitt Üye -qarapapaq-' Alıntı: Abi biz de bir şey alalım diyor bir de poor Sen nerde okuyon hacı? @andezitt Genişletmek için tıkla ... Isparta uluborluda okuyom ben sen nerdesin?
-qarapapaq-' Alıntı: Abi biz de bir şey alalım diyor bir de poor Sen nerde okuyon hacı? @andezitt Genişletmek için tıkla ... Isparta uluborluda okuyom ben sen nerdesin?
Invoke Üye andezitt' Alıntı: Isparta uluborluda okuyom ben sen nerdesin? Genişletmek için tıkla ... AnkaraÖğrenci evinde misin?
andezitt' Alıntı: Isparta uluborluda okuyom ben sen nerdesin? Genişletmek için tıkla ... AnkaraÖğrenci evinde misin?
andezitt Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ankara Genişletmek için tıkla ... Ankara iyi yer ya bizim burası köy gibi gibisi yok bildiğin köy
-qarapapaq-' Alıntı: Ankara Genişletmek için tıkla ... Ankara iyi yer ya bizim burası köy gibi gibisi yok bildiğin köy
Invoke Üye andezitt' Alıntı: Ankara iyi yer ya bizim burası köy gibi gibisi yok bildiğin köy Genişletmek için tıkla ... Ankara için çok da iyi diyemem aslında
andezitt' Alıntı: Ankara iyi yer ya bizim burası köy gibi gibisi yok bildiğin köy Genişletmek için tıkla ... Ankara için çok da iyi diyemem aslında
andezitt Üye -qarapapaq-' Alıntı: AnkaraÖğrenci evinde misin? Genişletmek için tıkla ... 4 arkadaş geldik liseden 4 müz aynı yer oldu onlarla ev tuttuk Öğrenci evi işte
-qarapapaq-' Alıntı: AnkaraÖğrenci evinde misin? Genişletmek için tıkla ... 4 arkadaş geldik liseden 4 müz aynı yer oldu onlarla ev tuttuk Öğrenci evi işte
Invoke Üye andezitt' Alıntı: 4 arkadaş geldik liseden 4 müz aynı yer oldu onlarla ev tuttuk Öğrenci evi işte Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı ya makarna mı yiyonuz hep? TheFenomen' Alıntı: Tekrar selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Tekrar aleykümselam
andezitt' Alıntı: 4 arkadaş geldik liseden 4 müz aynı yer oldu onlarla ev tuttuk Öğrenci evi işte Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı ya makarna mı yiyonuz hep? TheFenomen' Alıntı: Tekrar selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Tekrar aleykümselam
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sıkıntı ya makarna mı yiyonuz hep? Tekrar aleykümselam Genişletmek için tıkla ... Kettle' da bile pişer makarna
-qarapapaq-' Alıntı: Sıkıntı ya makarna mı yiyonuz hep? Tekrar aleykümselam Genişletmek için tıkla ... Kettle' da bile pişer makarna
andezitt Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sıkıntı ya makarna mı yiyonuz hep? Genişletmek için tıkla ... Yemek sıkıntı olmuyo da genelde makarna oluyo çorba falan ama bulasik cok sıkıntı oluyo
-qarapapaq-' Alıntı: Sıkıntı ya makarna mı yiyonuz hep? Genişletmek için tıkla ... Yemek sıkıntı olmuyo da genelde makarna oluyo çorba falan ama bulasik cok sıkıntı oluyo
andezitt Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sıkıntı ya makarna mı yiyonuz hep? Tekrar aleykümselam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
-qarapapaq-' Alıntı: Sıkıntı ya makarna mı yiyonuz hep? Tekrar aleykümselam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
andezitt Üye TheFenomen' Alıntı: Kettle' da bile pişer makarna Genişletmek için tıkla ... Tüpün olmadığı bi ara yumurta haşlandik Kettle'da
TheFenomen' Alıntı: Kettle' da bile pişer makarna Genişletmek için tıkla ... Tüpün olmadığı bi ara yumurta haşlandik Kettle'da
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Kettle' da bile pişer makarna Genişletmek için tıkla ... Sen yurtta değil misin? andezitt' Alıntı: Tüpün olmadığı bi ara yumurta haşlandik Kettle'da Genişletmek için tıkla ...
TheFenomen' Alıntı: Kettle' da bile pişer makarna Genişletmek için tıkla ... Sen yurtta değil misin? andezitt' Alıntı: Tüpün olmadığı bi ara yumurta haşlandik Kettle'da Genişletmek için tıkla ...
Enes Üye andezitt' Alıntı: Tüpün olmadığı bi ara yumurta haşlandik Kettle'da Genişletmek için tıkla ... Hiç o durumlara düşmedik daha gerçi yurtta kalıyoruz ama -qarapapaq-' Alıntı: Sen yurtta değil misin? Genişletmek için tıkla ... En iyisi yurt bi de benim yurt gibi işine karışan yoksa daha iyi
andezitt' Alıntı: Tüpün olmadığı bi ara yumurta haşlandik Kettle'da Genişletmek için tıkla ... Hiç o durumlara düşmedik daha gerçi yurtta kalıyoruz ama -qarapapaq-' Alıntı: Sen yurtta değil misin? Genişletmek için tıkla ... En iyisi yurt bi de benim yurt gibi işine karışan yoksa daha iyi
andezitt Üye TheFenomen' Alıntı: Hiç o durumlara düşmedik daha gerçi yurtta kalıyoruz ama Genişletmek için tıkla ... Aman düşme ya yurt gene iyidir galiba
TheFenomen' Alıntı: Hiç o durumlara düşmedik daha gerçi yurtta kalıyoruz ama Genişletmek için tıkla ... Aman düşme ya yurt gene iyidir galiba
andezitt Üye TheFenomen' Alıntı: Hiç o durumlara düşmedik daha gerçi yurtta kalıyoruz ama En iyisi yurt bi de benim yurt gibi işine karışan yoksa daha iyi Genişletmek için tıkla ... Özel yurtta mı kalıyon
TheFenomen' Alıntı: Hiç o durumlara düşmedik daha gerçi yurtta kalıyoruz ama En iyisi yurt bi de benim yurt gibi işine karışan yoksa daha iyi Genişletmek için tıkla ... Özel yurtta mı kalıyon
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Hiç o durumlara düşmedik daha gerçi yurtta kalıyoruz ama En iyisi yurt bi de benim yurt gibi işine karışan yoksa daha iyi Genişletmek için tıkla ... En iyisi ana yemeği Sabah olsun da anamın elini bi öpeyim
TheFenomen' Alıntı: Hiç o durumlara düşmedik daha gerçi yurtta kalıyoruz ama En iyisi yurt bi de benim yurt gibi işine karışan yoksa daha iyi Genişletmek için tıkla ... En iyisi ana yemeği Sabah olsun da anamın elini bi öpeyim
Enes Üye andezitt' Alıntı: Aman düşme ya yurt gene iyidir galiba Genişletmek için tıkla ... Aslında eve çıkmayı düşündük 3 kişi. biri yamuk yaptı hem de baya büyük bi yamuk vazgeçtik 2 kişilik oda balkonlu miss
andezitt' Alıntı: Aman düşme ya yurt gene iyidir galiba Genişletmek için tıkla ... Aslında eve çıkmayı düşündük 3 kişi. biri yamuk yaptı hem de baya büyük bi yamuk vazgeçtik 2 kişilik oda balkonlu miss
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Aslında eve çıkmayı düşündük 3 kişi. biri yamuk yaptı hem de baya büyük bi yamuk vazgeçtik 2 kişilik oda balkonlu miss Genişletmek için tıkla ... O.o
TheFenomen' Alıntı: Aslında eve çıkmayı düşündük 3 kişi. biri yamuk yaptı hem de baya büyük bi yamuk vazgeçtik 2 kişilik oda balkonlu miss Genişletmek için tıkla ... O.o
andezitt Üye -qarapapaq-' Alıntı: En iyisi ana yemeği Sabah olsun da anamın elini bi öpeyim Genişletmek için tıkla ... Anamin yemeklerini özledim :rolleyes:
-qarapapaq-' Alıntı: En iyisi ana yemeği Sabah olsun da anamın elini bi öpeyim Genişletmek için tıkla ... Anamin yemeklerini özledim :rolleyes: