Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman sözü aldık müsait olduğum vakit hafta içi mi olur hafta sonu mu bilemem ama haberleştikten sonra çiftlik yapıyoruz tamam mı? Genişletmek için tıkla ... tamam.
OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman sözü aldık müsait olduğum vakit hafta içi mi olur hafta sonu mu bilemem ama haberleştikten sonra çiftlik yapıyoruz tamam mı? Genişletmek için tıkla ... tamam.
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman sözü aldık müsait olduğum vakit hafta içi mi olur hafta sonu mu bilemem ama haberleştikten sonra çiftlik yapıyoruz tamam mı? Genişletmek için tıkla ... tamamdır abi sen söyle ben hertürlü uyarım zaten genelde sitedeyim
OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman sözü aldık müsait olduğum vakit hafta içi mi olur hafta sonu mu bilemem ama haberleştikten sonra çiftlik yapıyoruz tamam mı? Genişletmek için tıkla ... tamamdır abi sen söyle ben hertürlü uyarım zaten genelde sitedeyim
Invoke Üye İsmail' Alıntı: ben okulu asamıyom hazırlığım Genişletmek için tıkla ... noob İsmail' Alıntı: tamamdır abi sen söyle ben hertürlü uyarım zaten genelde sitedeyim Genişletmek için tıkla ... Ben de uyarım
İsmail' Alıntı: ben okulu asamıyom hazırlığım Genişletmek için tıkla ... noob İsmail' Alıntı: tamamdır abi sen söyle ben hertürlü uyarım zaten genelde sitedeyim Genişletmek için tıkla ... Ben de uyarım
andezitt Üye İsmail' Alıntı: yok ne demek ne kadar çok kişi o kadar bol muhabbette birazdan burası ıssız çöl olur 12-1 arası muhabbeti daha bol oluyo Genişletmek için tıkla ... Geceleri hep buralardayım ama sohbete katılmıyorum orası ayrı
İsmail' Alıntı: yok ne demek ne kadar çok kişi o kadar bol muhabbette birazdan burası ıssız çöl olur 12-1 arası muhabbeti daha bol oluyo Genişletmek için tıkla ... Geceleri hep buralardayım ama sohbete katılmıyorum orası ayrı
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: noob Ben de uyarım Genişletmek için tıkla ... noob değilim artık medium oldum
Invoke Üye andezitt' Alıntı: Online olmakta sıkıntı yok öğrenciyim boşum çoğu zaman muhabbetinizi bölmedim inşallah Genişletmek için tıkla ... estağfurrullah
andezitt' Alıntı: Online olmakta sıkıntı yok öğrenciyim boşum çoğu zaman muhabbetinizi bölmedim inşallah Genişletmek için tıkla ... estağfurrullah
Invoke Üye İsmail' Alıntı: noob değilim artık medium oldum Genişletmek için tıkla ... O.o OttomaN TigeR' Alıntı: Bana müsaade artık yatmam gerekiyor, sonra görüşürüz Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Sen de abi, Allah'a emanet...
İsmail' Alıntı: noob değilim artık medium oldum Genişletmek için tıkla ... O.o OttomaN TigeR' Alıntı: Bana müsaade artık yatmam gerekiyor, sonra görüşürüz Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Sen de abi, Allah'a emanet...
ismail Üye andezitt' Alıntı: Geceleri hep buralardayım ama sohbete katılmıyorum orası ayrı Genişletmek için tıkla ... sen talihsiz zamanda burdasın geçen sene bi ekip vardı burda 3e kadar öyle sohbetler dönerdi ki gülmekten karnımız ağrırdı OttomaN TigeR' Alıntı: Bana müsaade artık yatmam gerekiyor, sonra görüşürüz Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Sende abicim iyi uykular -qarapapaq-' Alıntı: O.o Sen de abi, Allah'a emanet... Genişletmek için tıkla ... noldu la şaşırıp kaldın
andezitt' Alıntı: Geceleri hep buralardayım ama sohbete katılmıyorum orası ayrı Genişletmek için tıkla ... sen talihsiz zamanda burdasın geçen sene bi ekip vardı burda 3e kadar öyle sohbetler dönerdi ki gülmekten karnımız ağrırdı OttomaN TigeR' Alıntı: Bana müsaade artık yatmam gerekiyor, sonra görüşürüz Allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Sende abicim iyi uykular -qarapapaq-' Alıntı: O.o Sen de abi, Allah'a emanet... Genişletmek için tıkla ... noldu la şaşırıp kaldın
Invoke Üye İsmail' Alıntı: sen talihsiz zamanda burdasın geçen sene bi ekip vardı burda 3e kadar öyle sohbetler dönerdi ki gülmekten karnımız ağrırdı Genişletmek için tıkla ...
İsmail' Alıntı: sen talihsiz zamanda burdasın geçen sene bi ekip vardı burda 3e kadar öyle sohbetler dönerdi ki gülmekten karnımız ağrırdı Genişletmek için tıkla ...
ismail Üye @___kaptan___ burda ama değil -qarapapaq-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sen var mıydın la o zamanlar
@___kaptan___ burda ama değil -qarapapaq-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sen var mıydın la o zamanlar
Invoke Üye @___kaptan___ İsmail' Alıntı: @___kaptan___ burda ama değil sen var mıydın la o zamanlar Genişletmek için tıkla ... yoktum la
@___kaptan___ İsmail' Alıntı: @___kaptan___ burda ama değil sen var mıydın la o zamanlar Genişletmek için tıkla ... yoktum la
Invoke Üye hacı ben 2012-2013arası yaz zamanı burdaydım ama muhabbetim yoktu sonra banladım kendimi, 3ay la bitmedi bir türlü @İsmail
hacı ben 2012-2013arası yaz zamanı burdaydım ama muhabbetim yoktu sonra banladım kendimi, 3ay la bitmedi bir türlü @İsmail
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: @___kaptan___ yoktum la Genişletmek için tıkla ... sende kaçırdın o zaman ): @jackalmami @x-scarface @CABBAR @OttomaN TigeR vsvsvs öyle böle değil baya eğlenceliydi -qarapapaq-' Alıntı: hacı ben 2012-2013arası yaz zamanı burdaydım ama muhabbetim yoktu sonra banladım kendimi Sonra geri geldim işte =P Genişletmek için tıkla ... benimle tanışmış olsan olurdu andezitt' Alıntı: Gecen seneden beri üyeyim ben hiç katilmadim öyle çok şey kaçırdım o zaman Genişletmek için tıkla ... biraz öyle oldu malesef ama gelecek belli değil
-qarapapaq-' Alıntı: @___kaptan___ yoktum la Genişletmek için tıkla ... sende kaçırdın o zaman ): @jackalmami @x-scarface @CABBAR @OttomaN TigeR vsvsvs öyle böle değil baya eğlenceliydi -qarapapaq-' Alıntı: hacı ben 2012-2013arası yaz zamanı burdaydım ama muhabbetim yoktu sonra banladım kendimi Sonra geri geldim işte =P Genişletmek için tıkla ... benimle tanışmış olsan olurdu andezitt' Alıntı: Gecen seneden beri üyeyim ben hiç katilmadim öyle çok şey kaçırdım o zaman Genişletmek için tıkla ... biraz öyle oldu malesef ama gelecek belli değil
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: @x-scarface de girmiyor hiç Genişletmek için tıkla ... evet onlar soğudular ya forumdan sanırım belki ilerde..
-qarapapaq-' Alıntı: @x-scarface de girmiyor hiç Genişletmek için tıkla ... evet onlar soğudular ya forumdan sanırım belki ilerde..
Invoke Üye andezitt' Alıntı: Geceleri hep buralardayım ama sohbete katılmıyorum orası ayrı Genişletmek için tıkla ... Ne okuyorsun?
andezitt' Alıntı: Geceleri hep buralardayım ama sohbete katılmıyorum orası ayrı Genişletmek için tıkla ... Ne okuyorsun?
Invoke Üye İsmail' Alıntı: evet onlar soğudular ya forumdan sanırım belki ilerde.. Genişletmek için tıkla ... Bu yaz kötüydü çünkü. Gereksizler birden ergen doldu.
İsmail' Alıntı: evet onlar soğudular ya forumdan sanırım belki ilerde.. Genişletmek için tıkla ... Bu yaz kötüydü çünkü. Gereksizler birden ergen doldu.