Invoke Üye İhtiyar007' Alıntı: Hayırlı geceler nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah, hacı sen nasılsın? OttomaN TigeR' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, abi. Nasılsın? FatoŞ' Alıntı: Hayırlı Geceler Cümleten Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler... TheFenomen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007' Alıntı: Hayırlı geceler nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah, hacı sen nasılsın? OttomaN TigeR' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, abi. Nasılsın? FatoŞ' Alıntı: Hayırlı Geceler Cümleten Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler... TheFenomen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye FatoŞ' Alıntı: Teşekküre Ne Hacet Yahu daim olsun Ne Hacet Yaşa ( Yaşımı söylemeyi sevmem Mazur gör.. ) Genişletmek için tıkla ... 25 ten büyükmüsün onu söyle bari ona göre abla derim
FatoŞ' Alıntı: Teşekküre Ne Hacet Yahu daim olsun Ne Hacet Yaşa ( Yaşımı söylemeyi sevmem Mazur gör.. ) Genişletmek için tıkla ... 25 ten büyükmüsün onu söyle bari ona göre abla derim
Invoke Üye _YldzEnes_' Alıntı: Selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam... İhtiyar007' Alıntı: 25 ten büyükmüsün onu söyle bari ona göre abla derim Genişletmek için tıkla ... mesajım birleşmedi, araya niye giriyon
_YldzEnes_' Alıntı: Selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam... İhtiyar007' Alıntı: 25 ten büyükmüsün onu söyle bari ona göre abla derim Genişletmek için tıkla ... mesajım birleşmedi, araya niye giriyon
FatoŞ Üye İhtiyar007' Alıntı: 25 ten büyükmüsün onu söyle bari ona göre abla derim Genişletmek için tıkla ... abla demeye Ne Hacet yahu söylemiyeyim ama FatoŞ demen kafidir.. OttomaN TigeR' Alıntı: Sen sevmiyorsan, ben söyleyeyim mi? Genişletmek için tıkla ... Hayırrr lütfen Paşam
İhtiyar007' Alıntı: 25 ten büyükmüsün onu söyle bari ona göre abla derim Genişletmek için tıkla ... abla demeye Ne Hacet yahu söylemiyeyim ama FatoŞ demen kafidir.. OttomaN TigeR' Alıntı: Sen sevmiyorsan, ben söyleyeyim mi? Genişletmek için tıkla ... Hayırrr lütfen Paşam
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sen sevmiyorsan, ben söyleyeyim mi? Genişletmek için tıkla ... Söyle,söyle
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: @Ihtiyar007 Ben Gökçen biz buranın eskimeyen müdavimlerindeniz. Genişletmek için tıkla ... Ben de arada uğruyorum öyle müdavimliğe adayım
OttomaN TigeR' Alıntı: @Ihtiyar007 Ben Gökçen biz buranın eskimeyen müdavimlerindeniz. Genişletmek için tıkla ... Ben de arada uğruyorum öyle müdavimliğe adayım
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bi adın vardır öyle değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Yooo İsmim kadir Yaş kaçtı ?? Bu arada fatoş 25 ten büyük mü küçük mü onu söyle bari
OttomaN TigeR' Alıntı: Bi adın vardır öyle değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Yooo İsmim kadir Yaş kaçtı ?? Bu arada fatoş 25 ten büyük mü küçük mü onu söyle bari
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Memnun oldum Kadir Genişletmek için tıkla ... Ben de memnun oldum Gökçen (Yaşın kaç?)
OttomaN TigeR' Alıntı: Memnun oldum Kadir Genişletmek için tıkla ... Ben de memnun oldum Gökçen (Yaşın kaç?)