Invoke Üye achambo' Alıntı: en düşük sbs de türkiye 4900. sü var sınıfta Genişletmek için tıkla ... Vuhuu =P
achambo Üye 0MG90' Alıntı: Benim başım çatlıyo geometri çöze çöze geçen sene hoca hiç anlatmadı şimdi ben anlamaya çalışıyorum işte Genişletmek için tıkla ... bana sor -qarapapaq-' Alıntı: Vuhuu =P Genişletmek için tıkla ... azcık düşük yapsam sınıfın yarısı geçiyo hemen
0MG90' Alıntı: Benim başım çatlıyo geometri çöze çöze geçen sene hoca hiç anlatmadı şimdi ben anlamaya çalışıyorum işte Genişletmek için tıkla ... bana sor -qarapapaq-' Alıntı: Vuhuu =P Genişletmek için tıkla ... azcık düşük yapsam sınıfın yarısı geçiyo hemen
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: Nedir hocalardan çektiğim sınıfı geçmek için bin takla attırıyolar Genişletmek için tıkla ... bu işler böyle gardaaaş
0MG90' Alıntı: Nedir hocalardan çektiğim sınıfı geçmek için bin takla attırıyolar Genişletmek için tıkla ... bu işler böyle gardaaaş
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: bu işler böyle gardaaaş Genişletmek için tıkla ... Hiç değilse dil anlatım hocasıyla aram iyi
-qarapapaq-' Alıntı: bu işler böyle gardaaaş Genişletmek için tıkla ... Hiç değilse dil anlatım hocasıyla aram iyi
achambo Üye 0MG90' Alıntı: Hiç değilse dil anlatım hocasıyla aram iyi Genişletmek için tıkla ... bizimki soruları vercek zorlasak
0MG90' Alıntı: Hiç değilse dil anlatım hocasıyla aram iyi Genişletmek için tıkla ... bizimki soruları vercek zorlasak
0MG90 Üye achambo' Alıntı: bizimki soruları vercek zorlasak Genişletmek için tıkla ... Geçen seneki geometri hocası öyleydi bizim konu anlatmıyodu sınavda 10 dk bekletiyodu sonra gelsin cevaplar
achambo' Alıntı: bizimki soruları vercek zorlasak Genişletmek için tıkla ... Geçen seneki geometri hocası öyleydi bizim konu anlatmıyodu sınavda 10 dk bekletiyodu sonra gelsin cevaplar
Tuna-TR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben her gün geç kalkıyom, acaip rahatım. Bu hafta gitmedim bile, önceki haftada bir iki gün gitmiştim ondan önce bayramdı ondan öncede bayramla birleştirmiştim... Bir aydır falan ohooo Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler ben ise sınava hazırlanıom ders çalışmayı şimdi bıraktım sabah 8 de dersane var hayat mı bu
-qarapapaq-' Alıntı: Ben her gün geç kalkıyom, acaip rahatım. Bu hafta gitmedim bile, önceki haftada bir iki gün gitmiştim ondan önce bayramdı ondan öncede bayramla birleştirmiştim... Bir aydır falan ohooo Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler ben ise sınava hazırlanıom ders çalışmayı şimdi bıraktım sabah 8 de dersane var hayat mı bu
Invoke Üye atlantis52' Alıntı: Hayırlı geceler ben ise sınava hazırlanıom ders çalışmayı şimdi bıraktım sabah 8 de dersane var hayat mı bu Genişletmek için tıkla ... Hayat bu. Sana da hayırlı geceler, uyu bence 7saat sonra ders başlayacak 1saat yol yemek hazırlanmak vs desen... Hemen uyusan 6saat uykun kalmış...
atlantis52' Alıntı: Hayırlı geceler ben ise sınava hazırlanıom ders çalışmayı şimdi bıraktım sabah 8 de dersane var hayat mı bu Genişletmek için tıkla ... Hayat bu. Sana da hayırlı geceler, uyu bence 7saat sonra ders başlayacak 1saat yol yemek hazırlanmak vs desen... Hemen uyusan 6saat uykun kalmış...
Tuna-TR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hayat bu. Sana da hayırlı geceler, uyu bence 7saat sonra ders başlayacak 1saat yol yemek hazırlanmak vs desen... Hemen uyusan 6saat uykun kalmış... Genişletmek için tıkla ... Aynen iyi geceler
-qarapapaq-' Alıntı: Hayat bu. Sana da hayırlı geceler, uyu bence 7saat sonra ders başlayacak 1saat yol yemek hazırlanmak vs desen... Hemen uyusan 6saat uykun kalmış... Genişletmek için tıkla ... Aynen iyi geceler
Invoke Üye atlantis52' Alıntı: Aynen iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Haydi çıktım ben de... Hayırlı geceler herkese...
atlantis52' Alıntı: Aynen iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Haydi çıktım ben de... Hayırlı geceler herkese...
harunimik Üye Yusuf senin konuyu buldum ln sonunda acık olsaydın konusudur ama olsun okulda konuşuruz.Herkeze iyi geceler beyler...
Yusuf senin konuyu buldum ln sonunda acık olsaydın konusudur ama olsun okulda konuşuruz.Herkeze iyi geceler beyler...