Joker Emekli Yönetici Anafor.CK' Alıntı: Esta'ğfurullah Paşam, Allah rahatlık versin. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi.Hayırlı geceler.Allah'a emanet ol
Anafor.CK' Alıntı: Esta'ğfurullah Paşam, Allah rahatlık versin. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi.Hayırlı geceler.Allah'a emanet ol
-efşan Üye Joker' Alıntı: Eyvallah abi.Hayırlı geceler.Allah'a emanet ol Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın Kardeşim. Sen de Allah'a emanet ol İnşallah.
Joker' Alıntı: Eyvallah abi.Hayırlı geceler.Allah'a emanet ol Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın Kardeşim. Sen de Allah'a emanet ol İnşallah.
OttomaN TigeR Üye marist' Alıntı: Amin. Cümlemizi inşallah. nasıl ? Üst konu olmasından mı bahsediyorsun ? Genişletmek için tıkla ... hayır kimsenin olmayışından.
marist' Alıntı: Amin. Cümlemizi inşallah. nasıl ? Üst konu olmasından mı bahsediyorsun ? Genişletmek için tıkla ... hayır kimsenin olmayışından.
OttomaN TigeR Üye LazyLens diye bir uygulama indirmiştim onunla denemeler yapıyorum o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakma lütfen. Bu arada bayağı güzel efektleri varmış,
LazyLens diye bir uygulama indirmiştim onunla denemeler yapıyorum o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakma lütfen. Bu arada bayağı güzel efektleri varmış,