marist Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim kardeşim seni sormalı? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyiyim. Sağol Abi.
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim kardeşim seni sormalı? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyiyim. Sağol Abi.
marist Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah daim eylesin inşallah. Genişletmek için tıkla ... Amin. Cümlemizi inşallah. OttomaN TigeR' Alıntı: Vay be bu konuyu böyle görmekte varmış. Genişletmek için tıkla ... nasıl ? Üst konu olmasından mı bahsediyorsun ?
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah daim eylesin inşallah. Genişletmek için tıkla ... Amin. Cümlemizi inşallah. OttomaN TigeR' Alıntı: Vay be bu konuyu böyle görmekte varmış. Genişletmek için tıkla ... nasıl ? Üst konu olmasından mı bahsediyorsun ?
Oğuzhan Üye TheFenomen' Alıntı: nasıl gidiyo ? Genişletmek için tıkla ... Bildigin gibi kayo. Dersler, dersler, dersler... Sende ne var ne yok? Niye ayrildin gruptan?
TheFenomen' Alıntı: nasıl gidiyo ? Genişletmek için tıkla ... Bildigin gibi kayo. Dersler, dersler, dersler... Sende ne var ne yok? Niye ayrildin gruptan?
Enes Üye Oğuzhan' Alıntı: Bildigin gibi kayo. Dersler, dersler, dersler... Sende ne var ne yok? Niye ayrildin gruptan? Genişletmek için tıkla ... standart üniversite öğrenciliği işte nasıl gitsin gelicem gruba ama şimdi değil
Oğuzhan' Alıntı: Bildigin gibi kayo. Dersler, dersler, dersler... Sende ne var ne yok? Niye ayrildin gruptan? Genişletmek için tıkla ... standart üniversite öğrenciliği işte nasıl gitsin gelicem gruba ama şimdi değil
Oğuzhan Üye TheFenomen' Alıntı: standart üniversite öğrenciliği işte nasıl gitsin gelicem gruba ama şimdi değil Genişletmek için tıkla ... Geri gelmezsen oraya gelip arabana tukururum.
TheFenomen' Alıntı: standart üniversite öğrenciliği işte nasıl gitsin gelicem gruba ama şimdi değil Genişletmek için tıkla ... Geri gelmezsen oraya gelip arabana tukururum.
Enes Üye Oğuzhan' Alıntı: Geri gelmezsen oraya gelip arabana tukururum. Genişletmek için tıkla ... Bu gün gezdik aslanla kükrüyo yine namıssız "arabana tüküreceğim" hiç hoş bi fikir değil bence o filmde tükürülenlerin halini gördükten sonra
Oğuzhan' Alıntı: Geri gelmezsen oraya gelip arabana tukururum. Genişletmek için tıkla ... Bu gün gezdik aslanla kükrüyo yine namıssız "arabana tüküreceğim" hiç hoş bi fikir değil bence o filmde tükürülenlerin halini gördükten sonra
Oğuzhan Üye TheFenomen' Alıntı: Bu gün gezdik aslanla kükrüyo yine namıssız "arabana tüküreceğim" hiç hoş bi fikir değil bence o filmde tükürülenlerin halini gördükten sonra Genişletmek için tıkla ... Sen de mi izledin? Bir ben izleyemedim su filmi. -qarapapaq-' Alıntı: Selamunaleyküm... Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam.
TheFenomen' Alıntı: Bu gün gezdik aslanla kükrüyo yine namıssız "arabana tüküreceğim" hiç hoş bi fikir değil bence o filmde tükürülenlerin halini gördükten sonra Genişletmek için tıkla ... Sen de mi izledin? Bir ben izleyemedim su filmi. -qarapapaq-' Alıntı: Selamunaleyküm... Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam.
Enes Üye Oğuzhan' Alıntı: Sen de mi izledin? Bir ben izleyemedim su filmi. Aleykumselam. Genişletmek için tıkla ... ben izleyeli çok oldu ki
Oğuzhan' Alıntı: Sen de mi izledin? Bir ben izleyemedim su filmi. Aleykumselam. Genişletmek için tıkla ... ben izleyeli çok oldu ki