CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: Buldum ders seçimi hakkında sorun vardı. halloldu mu o ? Genişletmek için tıkla ... Yaptım onu bak ders programı atıyorum x-scarface' Alıntı: Dostlar acil iş çıktı çıkmam gerek 10 dakikaya dönerim k.bakmayın. Genişletmek için tıkla ... Son 9 kaldı
TheFenomen' Alıntı: Buldum ders seçimi hakkında sorun vardı. halloldu mu o ? Genişletmek için tıkla ... Yaptım onu bak ders programı atıyorum x-scarface' Alıntı: Dostlar acil iş çıktı çıkmam gerek 10 dakikaya dönerim k.bakmayın. Genişletmek için tıkla ... Son 9 kaldı
Nextman Emekli Yönetici ANIL' Alıntı: Çekirdekler boş boş takılıyor @Nextman Genişletmek için tıkla ... Yok yahu ne alaka okadar işlem yapıyor benim çekirdekler sakin turbo bile devrede değil bi render alayım gör
ANIL' Alıntı: Çekirdekler boş boş takılıyor @Nextman Genişletmek için tıkla ... Yok yahu ne alaka okadar işlem yapıyor benim çekirdekler sakin turbo bile devrede değil bi render alayım gör
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Ne haber TheFenomen ? Genişletmek için tıkla ... Abi anlaşmıştık Enes diyecektin bu nick bana garip geliyordu
Anafor.CK' Alıntı: Ne haber TheFenomen ? Genişletmek için tıkla ... Abi anlaşmıştık Enes diyecektin bu nick bana garip geliyordu
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Abi anlaşmıştık Enes diyecektin bu nick bana garip geliyordu Genişletmek için tıkla ... Alışkanlık işte Kardeşim, kusuruma bakma. Yaşlılık işte.
TheFenomen' Alıntı: Abi anlaşmıştık Enes diyecektin bu nick bana garip geliyordu Genişletmek için tıkla ... Alışkanlık işte Kardeşim, kusuruma bakma. Yaşlılık işte.
Enes Üye CABBAR' Alıntı: PPazartesi,Salı,Cuma boş @TheFenomen Genişletmek için tıkla ... hııı Anafor.CK' Alıntı: Alışkanlık işte Kardeşim, kusuruma bakma. Yaşlılık işte. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah abicim ne kusuru olur mu öyle şey
CABBAR' Alıntı: PPazartesi,Salı,Cuma boş @TheFenomen Genişletmek için tıkla ... hııı Anafor.CK' Alıntı: Alışkanlık işte Kardeşim, kusuruma bakma. Yaşlılık işte. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah abicim ne kusuru olur mu öyle şey
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: hııı Estağfurullah abicim ne kusuru olur mu öyle şey Genişletmek için tıkla ... Çarşamba 8 saat 2'sini geç, perşembe 3 saat ders var
TheFenomen' Alıntı: hııı Estağfurullah abicim ne kusuru olur mu öyle şey Genişletmek için tıkla ... Çarşamba 8 saat 2'sini geç, perşembe 3 saat ders var
CABBAR Üye Ben 5 gün boşum anlayacağın. Bir iş bulmam lazım benim Aklında bulunsun ANIL' Alıntı: Doktor çıktı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben 5 gün boşum anlayacağın. Bir iş bulmam lazım benim Aklında bulunsun ANIL' Alıntı: Doktor çıktı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Çarşamba 8 saat 2'sini geç, perşembe 3 saat ders var Genişletmek için tıkla ... Aklımda bulundu hemen attım hafızaya. Son sene lezzetli o zaman ?
CABBAR' Alıntı: Çarşamba 8 saat 2'sini geç, perşembe 3 saat ders var Genişletmek için tıkla ... Aklımda bulundu hemen attım hafızaya. Son sene lezzetli o zaman ?
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: Aklımda bulundu hemen attım hafızaya. Son sene lezzetli o zaman ? Genişletmek için tıkla ... Yani birazcık lezzetli Tasarım var aslında pazartesi günü yalnız okula gitmiyoruz onun için arada sırada uğrarız.
TheFenomen' Alıntı: Aklımda bulundu hemen attım hafızaya. Son sene lezzetli o zaman ? Genişletmek için tıkla ... Yani birazcık lezzetli Tasarım var aslında pazartesi günü yalnız okula gitmiyoruz onun için arada sırada uğrarız.
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Yani birazcık lezzetli Tasarım var aslında pazartesi günü yalnız okula gitmiyoruz onun için arada sırada uğrarız. Genişletmek için tıkla ... Benim daha çok okul oyh oyh
CABBAR' Alıntı: Yani birazcık lezzetli Tasarım var aslında pazartesi günü yalnız okula gitmiyoruz onun için arada sırada uğrarız. Genişletmek için tıkla ... Benim daha çok okul oyh oyh
CABBAR Üye Anafor.CK' Alıntı: Benim ideal mesleğime '' Haham '' dedi la o site. Genişletmek için tıkla ... Abi tekrar dene bi Soyadı büyük yazarsam : İşçi Küçük yazarsam : Hamal
Anafor.CK' Alıntı: Benim ideal mesleğime '' Haham '' dedi la o site. Genişletmek için tıkla ... Abi tekrar dene bi Soyadı büyük yazarsam : İşçi Küçük yazarsam : Hamal
-efşan Üye CABBAR' Alıntı: Abi tekrar dene bi Soyadı büyük yazarsam : İşçi Küçük yazarsam : Hamal Genişletmek için tıkla ... Şimdi de '' Popçu '' dedi.
CABBAR' Alıntı: Abi tekrar dene bi Soyadı büyük yazarsam : İşçi Küçük yazarsam : Hamal Genişletmek için tıkla ... Şimdi de '' Popçu '' dedi.
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Benim ideal mesleğime '' Haham '' dedi la o site. Genişletmek için tıkla ... Site de biliyor ya artiz olduğumu
Anafor.CK' Alıntı: Benim ideal mesleğime '' Haham '' dedi la o site. Genişletmek için tıkla ... Site de biliyor ya artiz olduğumu
CABBAR Üye Anafor.CK' Alıntı: Şimdi de '' Popçu '' dedi. Genişletmek için tıkla ... Abi asıl işin neydi senin? yani ne yapıyordun önceden?
Anafor.CK' Alıntı: Şimdi de '' Popçu '' dedi. Genişletmek için tıkla ... Abi asıl işin neydi senin? yani ne yapıyordun önceden?
-efşan Üye CABBAR' Alıntı: Abi asıl işin neydi senin? yani ne yapıyordun önceden? Genişletmek için tıkla ... Meslek çok da gerçek mesleğim '' Yat Kaptanlığı ve Uzak Yol Vardiya Zabiti''.
CABBAR' Alıntı: Abi asıl işin neydi senin? yani ne yapıyordun önceden? Genişletmek için tıkla ... Meslek çok da gerçek mesleğim '' Yat Kaptanlığı ve Uzak Yol Vardiya Zabiti''.
CABBAR Üye Anafor.CK' Alıntı: Meslek çok da gerçek mesleğim '' Yat Kaptanlığı ve Uzak Yol Vardiya Zabiti''. Genişletmek için tıkla ... Yaptın mı abi yat kaptanlığı Çok yer gezmişindir sen
Anafor.CK' Alıntı: Meslek çok da gerçek mesleğim '' Yat Kaptanlığı ve Uzak Yol Vardiya Zabiti''. Genişletmek için tıkla ... Yaptın mı abi yat kaptanlığı Çok yer gezmişindir sen
-efşan Üye CABBAR' Alıntı: Yaptın mı abi yat kaptanlığı Çok yer gezmişindir sen Genişletmek için tıkla ... Yani. Güzel meslektir.
CABBAR' Alıntı: Yaptın mı abi yat kaptanlığı Çok yer gezmişindir sen Genişletmek için tıkla ... Yani. Güzel meslektir.