Uhops Üye AnıL-D' Alıntı: :kactım: : Genişletmek için tıkla ... 2 gün kaldı ya ben 3 de uyumaya alıştım nası 6de kalkacam
AnıL-D' Alıntı: :kactım: : Genişletmek için tıkla ... 2 gün kaldı ya ben 3 de uyumaya alıştım nası 6de kalkacam
Uhops Üye AnıL-D' Alıntı: bu senin bilecegin işşöyle olur kendini alıştır hep 11 bucukta uyumaya çalış Genişletmek için tıkla ... 2 günde alışamam ki bugun 8 de uyandıydım. 5 saat uyuduydum. saat 13 gibi bi yattım 7 ye geliyordu saat
AnıL-D' Alıntı: bu senin bilecegin işşöyle olur kendini alıştır hep 11 bucukta uyumaya çalış Genişletmek için tıkla ... 2 günde alışamam ki bugun 8 de uyandıydım. 5 saat uyuduydum. saat 13 gibi bi yattım 7 ye geliyordu saat
Uhops Üye En iyisi be bi uyumaya çalışıyım. Uyurken yanıma tıkınmak için bişey alırsam kolayca uyurum Hadi. İyi geceler. Okul açılınca bida giremem bu konuya son günlermiizz ama haftasonu var
En iyisi be bi uyumaya çalışıyım. Uyurken yanıma tıkınmak için bişey alırsam kolayca uyurum Hadi. İyi geceler. Okul açılınca bida giremem bu konuya son günlermiizz ama haftasonu var
_YldZEneS_ Üye tekrar merhabalar __simyacı__' Alıntı: SaYokmu la kimse Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin __simyacı__' Alıntı: SaYokmu la kimse Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
tekrar merhabalar __simyacı__' Alıntı: SaYokmu la kimse Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin __simyacı__' Alıntı: SaYokmu la kimse Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
BrainHacker Üye _YldzEnes_' Alıntı: tekrar merhabalar aleyküm selam hoşgeldin aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hos buldukYa android bi tarayici onersenize yav hizli olsunnn
_YldzEnes_' Alıntı: tekrar merhabalar aleyküm selam hoşgeldin aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hos buldukYa android bi tarayici onersenize yav hizli olsunnn
_YldZEneS_ Üye __simyacı__' Alıntı: Atesli adaya gidiorum gelen varmi biletlwr bnden Genişletmek için tıkla ... oraya gideriz adada ateş var __simyacı__' Alıntı: Atesli adaya gidiorum gelen varmi biletlwr bnden Genişletmek için tıkla ... oraya gideriz adada ateş var ya ben öyle mesaj yazmadım mesajım değişip geldi oraya
__simyacı__' Alıntı: Atesli adaya gidiorum gelen varmi biletlwr bnden Genişletmek için tıkla ... oraya gideriz adada ateş var __simyacı__' Alıntı: Atesli adaya gidiorum gelen varmi biletlwr bnden Genişletmek için tıkla ... oraya gideriz adada ateş var ya ben öyle mesaj yazmadım mesajım değişip geldi oraya
_YldZEneS_ Üye __simyacı__' Alıntı: Atesli adaya gidiorum gelen varmi biletlwr bnden Genişletmek için tıkla ... oraya gideriz adada ateş var ya ben yazmadım son mesajı
__simyacı__' Alıntı: Atesli adaya gidiorum gelen varmi biletlwr bnden Genişletmek için tıkla ... oraya gideriz adada ateş var ya ben yazmadım son mesajı
_YldZEneS_ Üye yok ya operada kullanmıyorum orjinal tarayıcı direk gönderdi bi baktım başka yazıyor daha öncede olmuştu birkaç kere böyle
yok ya operada kullanmıyorum orjinal tarayıcı direk gönderdi bi baktım başka yazıyor daha öncede olmuştu birkaç kere böyle