Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

KayraBey

Üye
Ben de memnun oldum...

Niye tanimayayim yahu =s Adini degistirip yonetimden istifa ederek benden saklanabilecegi mi saniyordun yoksa =D
Eyvahlar olsun
Yahu Ata seni gördüğüm zaman aklıma ilk gelen ne biliyor musun? Spartacus dizisi

Tepkiler: Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bizim forumda soguk adam bulmak oldukca zordur... Yonetici denenler de forumda eglenmenin otesinde ugras vermeyi secen uyeler sadece... hepimiz uyeyiz =) maxicepin yonetim profilini uye profiline bakarak gayet rahat tahmin edebilirsiniz...

Tepkiler: Dede

Praetor

Emekli Yönetici
sizi tahmin edebiliyorum... teknik olarak ben gececi sayilmiyorum zaten... olsam olsam erkenci olurum

Tepkiler: Dede ve Invoke

KcygtYsn

Üye
Bizim forumda soguk adam bulmak oldukca zordur... Yonetici denenler de forumda eglenmenin otesinde ugras vermeyi secen uyeler sadece... hepimiz uyeyiz =) maxicepin yonetim profilini uye profiline bakarak gayet rahat tahmin edebilirsiniz...
Herşey için teşekkürler

Tepkiler: incEmre

KayraBey

Üye
sizi tahmin edebiliyorum... teknik olarak ben gececi sayilmiyorum zaten... olsam olsam erkenci olurum
Sana da Allah kolaylık versin Ata. Şehir şehir geziyorsun. Yorucu olur. Ben 14 saattir ayaktayım. 8de yatar 2 kalkarım. Gececi adam düzenim bu

Invoke

Üye
Abi 8-2 iyiymiş yine, ben 6da filan yatıp 4de kalkıyom

KcygtYsn

Üye
Sana da Allah kolaylık versin Ata. Şehir şehir geziyorsun. Yorucu olur. Ben 14 saattir ayaktayım. 8de yatar 2 kalkarım. Gececi adam düzenim bu
Meslek ney gezmek güzeldir

Tepkiler: incEmre ve Dede

Invoke

Üye
Ömrümün çoğu uyuyarak geçmiş düşündüm de az önce