KayraBey Üye Praetor' Alıntı: Ben de memnun oldum... Niye tanimayayim yahu =s Adini degistirip yonetimden istifa ederek benden saklanabilecegi mi saniyordun yoksa =D Genişletmek için tıkla ... Eyvahlar olsun Yahu Ata seni gördüğüm zaman aklıma ilk gelen ne biliyor musun? Spartacus dizisi
Praetor' Alıntı: Ben de memnun oldum... Niye tanimayayim yahu =s Adini degistirip yonetimden istifa ederek benden saklanabilecegi mi saniyordun yoksa =D Genişletmek için tıkla ... Eyvahlar olsun Yahu Ata seni gördüğüm zaman aklıma ilk gelen ne biliyor musun? Spartacus dizisi
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: bu forumdaki tanıştığım yöneticiler hep böyle canayakın ben korktum başta katı kuralcı birileri vardır diye Genişletmek için tıkla ... Buradaki yöneticiler bazen bir muhabbet eder tadına doyum olmaz :
DilvinEymen' Alıntı: bu forumdaki tanıştığım yöneticiler hep böyle canayakın ben korktum başta katı kuralcı birileri vardır diye Genişletmek için tıkla ... Buradaki yöneticiler bazen bir muhabbet eder tadına doyum olmaz :
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Buradaki yöneticiler bazen bir muhabbet eder tadına doyum olmaz : Genişletmek için tıkla ... Forumu güzel kılanda bu sanırım
Dede' Alıntı: Buradaki yöneticiler bazen bir muhabbet eder tadına doyum olmaz : Genişletmek için tıkla ... Forumu güzel kılanda bu sanırım
KayraBey Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aaa siz hala burda mısınız? Ben gitmişsinizdir diye... Selamunaleyküm öyleyse Genişletmek için tıkla ... Herhalde buradayız. Sen gelene kadar teke tek takılıyorduk
-qarapapaq-' Alıntı: Aaa siz hala burda mısınız? Ben gitmişsinizdir diye... Selamunaleyküm öyleyse Genişletmek için tıkla ... Herhalde buradayız. Sen gelene kadar teke tek takılıyorduk
Praetor Emekli Yönetici Bizim forumda soguk adam bulmak oldukca zordur... Yonetici denenler de forumda eglenmenin otesinde ugras vermeyi secen uyeler sadece... hepimiz uyeyiz =) maxicepin yonetim profilini uye profiline bakarak gayet rahat tahmin edebilirsiniz...
Bizim forumda soguk adam bulmak oldukca zordur... Yonetici denenler de forumda eglenmenin otesinde ugras vermeyi secen uyeler sadece... hepimiz uyeyiz =) maxicepin yonetim profilini uye profiline bakarak gayet rahat tahmin edebilirsiniz...
KcygtYsn Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aaa siz hala burda mısınız? Ben gitmişsinizdir diye... Selamunaleyküm öyleyse Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selâm
-qarapapaq-' Alıntı: Aaa siz hala burda mısınız? Ben gitmişsinizdir diye... Selamunaleyküm öyleyse Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selâm
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Forumu güzel kılanda bu sanırım Genişletmek için tıkla ... Bir kere düştün mü Maxicep kazanına çıkmak çok zordur :
DilvinEymen' Alıntı: Forumu güzel kılanda bu sanırım Genişletmek için tıkla ... Bir kere düştün mü Maxicep kazanına çıkmak çok zordur :
Praetor Emekli Yönetici Bu arada ben uyanmis olarak buradayim... -qarapapaq-' Alıntı: Aaa siz hala burda mısınız? Ben gitmişsinizdir diye... Selamunaleyküm öyleyse Genişletmek için tıkla ...
Bu arada ben uyanmis olarak buradayim... -qarapapaq-' Alıntı: Aaa siz hala burda mısınız? Ben gitmişsinizdir diye... Selamunaleyküm öyleyse Genişletmek için tıkla ...
Invoke Üye Dede' Alıntı: Herhalde buradayız. Sen gelene kadar teke tek takılıyorduk Genişletmek için tıkla ... Git mi diyon yani abi? Praetor' Alıntı: Bu arada ben uyanmis olarak buradayim... Genişletmek için tıkla ... Ben uyumadım
Dede' Alıntı: Herhalde buradayız. Sen gelene kadar teke tek takılıyorduk Genişletmek için tıkla ... Git mi diyon yani abi? Praetor' Alıntı: Bu arada ben uyanmis olarak buradayim... Genişletmek için tıkla ... Ben uyumadım
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Bir kere düştün mü Maxicep kazanına çıkmak çok zordur : Genişletmek için tıkla ... Güzel ama ya keyifli tüm boş vaktimde canım sıkılmadan geziyorum
Dede' Alıntı: Bir kere düştün mü Maxicep kazanına çıkmak çok zordur : Genişletmek için tıkla ... Güzel ama ya keyifli tüm boş vaktimde canım sıkılmadan geziyorum
Praetor Emekli Yönetici sizi tahmin edebiliyorum... teknik olarak ben gececi sayilmiyorum zaten... olsam olsam erkenci olurum
sizi tahmin edebiliyorum... teknik olarak ben gececi sayilmiyorum zaten... olsam olsam erkenci olurum
KcygtYsn Üye Praetor' Alıntı: Bizim forumda soguk adam bulmak oldukca zordur... Yonetici denenler de forumda eglenmenin otesinde ugras vermeyi secen uyeler sadece... hepimiz uyeyiz =) maxicepin yonetim profilini uye profiline bakarak gayet rahat tahmin edebilirsiniz... Genişletmek için tıkla ... Herşey için teşekkürler
Praetor' Alıntı: Bizim forumda soguk adam bulmak oldukca zordur... Yonetici denenler de forumda eglenmenin otesinde ugras vermeyi secen uyeler sadece... hepimiz uyeyiz =) maxicepin yonetim profilini uye profiline bakarak gayet rahat tahmin edebilirsiniz... Genişletmek için tıkla ... Herşey için teşekkürler
KayraBey Üye Praetor' Alıntı: sizi tahmin edebiliyorum... teknik olarak ben gececi sayilmiyorum zaten... olsam olsam erkenci olurum Genişletmek için tıkla ... Sana da Allah kolaylık versin Ata. Şehir şehir geziyorsun. Yorucu olur. Ben 14 saattir ayaktayım. 8de yatar 2 kalkarım. Gececi adam düzenim bu
Praetor' Alıntı: sizi tahmin edebiliyorum... teknik olarak ben gececi sayilmiyorum zaten... olsam olsam erkenci olurum Genişletmek için tıkla ... Sana da Allah kolaylık versin Ata. Şehir şehir geziyorsun. Yorucu olur. Ben 14 saattir ayaktayım. 8de yatar 2 kalkarım. Gececi adam düzenim bu
KcygtYsn Üye Praetor' Alıntı: sizi tahmin edebiliyorum... teknik olarak ben gececi sayilmiyorum zaten... olsam olsam erkenci olurum Genişletmek için tıkla ... Ben bi kaç gecedir 3-4 saat uyuyorum sadece
Praetor' Alıntı: sizi tahmin edebiliyorum... teknik olarak ben gececi sayilmiyorum zaten... olsam olsam erkenci olurum Genişletmek için tıkla ... Ben bi kaç gecedir 3-4 saat uyuyorum sadece
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Sana da Allah kolaylık versin Ata. Şehir şehir geziyorsun. Yorucu olur. Ben 14 saattir ayaktayım. 8de yatar 2 kalkarım. Gececi adam düzenim bu Genişletmek için tıkla ... Meslek ney gezmek güzeldir
Dede' Alıntı: Sana da Allah kolaylık versin Ata. Şehir şehir geziyorsun. Yorucu olur. Ben 14 saattir ayaktayım. 8de yatar 2 kalkarım. Gececi adam düzenim bu Genişletmek için tıkla ... Meslek ney gezmek güzeldir
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Ben bi kaç gecedir 3-4 saat uyuyorum sadece Genişletmek için tıkla ... Hasta olup üzme bizi sonra...
DilvinEymen' Alıntı: Ben bi kaç gecedir 3-4 saat uyuyorum sadece Genişletmek için tıkla ... Hasta olup üzme bizi sonra...
KayraBey Üye -qarapapaq-' Alıntı: Git mi diyon yani abi? Ben uyumadım Genişletmek için tıkla ... Yok canım gitme kal
-qarapapaq-' Alıntı: Git mi diyon yani abi? Ben uyumadım Genişletmek için tıkla ... Yok canım gitme kal
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Hasta olup üzme bizi sonra... Genişletmek için tıkla ... Yakında düzene giricek abi inşallah
Dede' Alıntı: Hasta olup üzme bizi sonra... Genişletmek için tıkla ... Yakında düzene giricek abi inşallah