Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

KayraBey

Üye
Ben 5 te yatar 9 da kalkarım ama bugün daha geç yatarım belki hiç uyumam
Az önce profiline baktım da... 5 gün önce üye olmuşsun. Bu forumu nereden buldun merak ettim. Ayrıca bu kadar kısa sürede 600den fazla mesaj ve 400den fazla beğeni almak marifet ister

Nerden bildi acaba
birisi sıvımı diye sormuştu
bir diyeri rengi nedir diye işte yavaş yavaş ortaya çıkıyor
güzel oyun, dördüncüsünüde yapsam mı
Az önce profiline baktım da... 5 gün önce üye olmuşsun. Bu forumu nereden buldun merak ettim. Ayrıca bu kadar kısa sürede 600den fazla mesaj ve 400den fazla beğeni almak marifet ister
hızlı başlayanlar çabuk bırakıyor

Tepkiler: Dede

KcygtYsn

Üye
Tableti rootlamak için geldim kimse yapamadı, gerçekten iyi mi

Tepkiler: incEmre ve Dede

KcygtYsn

Üye
birisi sıvımı diye sormuştu
bir diyeri rengi nedir diye işte yavaş yavaş ortaya çıkıyor
güzel oyun, dördüncüsünüde yapsam mı
hızlı başlayanlar çabuk bırakıyor
Bırakmaya niyetim yok bu aralar boş zaman çok yakında ara ara girmeye başlarım

Tepkiler: incEmre

KcygtYsn

Üye
Genelde bayanların böyle şeylerle uğraştığını görmek zor. Root etmek gibi işler... böyle gidersen 6 ay sonra aynı rütbe de oluruz
Rütben ne ki ne işe yarar root arkadaşım yüzünden bi program lâzım bana kötü bi şaka yaptı karşılığını vericem ama zaten rootlayamadım

KayraBey

Üye
Bende sana sordum ahmet abi cevap vermedin sen nasıl tanıştın
Aynı sebepten diyebilirim. Telefonu kırmam gerekiyordu. (root gibi yani)Bir arkadaş buraya bakmamı söyledi. Bende bir giriş yaptım buraya. Sonra moderatör oldum nasıl girdi isem artık

KcygtYsn

Üye
Aynı sebepten diyebilirim. Telefonu kırmam gerekiyordu. (root gibi yani)Bir arkadaş buraya bakmamı söyledi. Bende bir giriş yaptım buraya. Sonra moderatör oldum nasıl girdi isem artık
Moderatör nedir Yönetici mi ? Ne yapıyon ki olunca

Tepkiler: incEmre ve Dede

KcygtYsn

Üye
Çok mu gevezeyim çok mu soru soruyorum ?