Enes Üye Dede' Alıntı: Eskisi daha karizma idi emme bu da fena olmamış Genişletmek için tıkla ... Abi sana da hayırlı geceler dikkat et kendine
Dede' Alıntı: Eskisi daha karizma idi emme bu da fena olmamış Genişletmek için tıkla ... Abi sana da hayırlı geceler dikkat et kendine
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Ben yabancı dinlerim Türk sevmiyorum pek Genişletmek için tıkla ... neler mesela ?
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Abi sana da hayırlı geceler dikkat et kendine Genişletmek için tıkla ... Elimden geldiğince tövbeyi hatırlayıp hareket edeceğim Enes
TheFenomen' Alıntı: Abi sana da hayırlı geceler dikkat et kendine Genişletmek için tıkla ... Elimden geldiğince tövbeyi hatırlayıp hareket edeceğim Enes
KcygtYsn Üye TheFenomen' Alıntı: Güzel ama uykum acayip geldi hayırlı geceler ya da birazdan günaydın Tekrar tanıştığıma memnun oldum görüşmek üzre Genişletmek için tıkla ... peki hayırlı geceler bende memnun oldum tanıştığımıza
TheFenomen' Alıntı: Güzel ama uykum acayip geldi hayırlı geceler ya da birazdan günaydın Tekrar tanıştığıma memnun oldum görüşmek üzre Genişletmek için tıkla ... peki hayırlı geceler bende memnun oldum tanıştığımıza
Enes Üye Dede' Alıntı: Elimden geldiğince tövbeyi hatırlayıp hareket edeceğim Enes Genişletmek için tıkla ... Gider ayak yine kahkahayı attırdın abi ya unutma gözüm uykuda olsam bile üzerinde
Dede' Alıntı: Elimden geldiğince tövbeyi hatırlayıp hareket edeceğim Enes Genişletmek için tıkla ... Gider ayak yine kahkahayı attırdın abi ya unutma gözüm uykuda olsam bile üzerinde
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: neler mesela ? Genişletmek için tıkla ... Hip-hop, r&b severim mesela... özellikle zenciler
DilvinEymen' Alıntı: neler mesela ? Genişletmek için tıkla ... Hip-hop, r&b severim mesela... özellikle zenciler
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Hip-hop, r&b severim mesela... özellikle zenciler Genişletmek için tıkla ... Shakira, rihanna dinlerim ama pek yabancı dinlemem
Dede' Alıntı: Hip-hop, r&b severim mesela... özellikle zenciler Genişletmek için tıkla ... Shakira, rihanna dinlerim ama pek yabancı dinlemem
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Gider ayak yine kahkahayı attırdın abi ya unutma gözüm uykuda olsam bile üzerinde Genişletmek için tıkla ... Hakkı bulut : ben tövbe mi geri aldım Tüm kasetçilerde
TheFenomen' Alıntı: Gider ayak yine kahkahayı attırdın abi ya unutma gözüm uykuda olsam bile üzerinde Genişletmek için tıkla ... Hakkı bulut : ben tövbe mi geri aldım Tüm kasetçilerde
Enes Üye Dede' Alıntı: Hakkı bulut : ben tövbe mi geri aldım Tüm kasetçilerde Genişletmek için tıkla ... Görüşcez abi kaçtım ben
Dede' Alıntı: Hakkı bulut : ben tövbe mi geri aldım Tüm kasetçilerde Genişletmek için tıkla ... Görüşcez abi kaçtım ben
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Shakira, rihanna dinlerim ama pek yabancı dinlemem Genişletmek için tıkla ... Ben ikisini dinlemem. Genelde 50 cent dinlerim. Ve bilimum bu tipleri işte kulağa hoş gelsin yeter ki
DilvinEymen' Alıntı: Shakira, rihanna dinlerim ama pek yabancı dinlemem Genişletmek için tıkla ... Ben ikisini dinlemem. Genelde 50 cent dinlerim. Ve bilimum bu tipleri işte kulağa hoş gelsin yeter ki
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Ben ikisini dinlemem. Genelde 50 cent dinlerim. Ve bilimum bu tipleri işte kulağa hoş gelsin yeter ki Genişletmek için tıkla ... Anladım abi forumla ne zaman nasıl tanıştın
Dede' Alıntı: Ben ikisini dinlemem. Genelde 50 cent dinlerim. Ve bilimum bu tipleri işte kulağa hoş gelsin yeter ki Genişletmek için tıkla ... Anladım abi forumla ne zaman nasıl tanıştın
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: 3 saat sonra paydos inşallah Genişletmek için tıkla ... Çalışıyor musun abi şuan
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Forumda kimse kalmadı yahu... Deli gibi kendi kendime konuşuyorum Genişletmek için tıkla ... Beni adamdan saymıyor musun dicem olmicak
Dede' Alıntı: Forumda kimse kalmadı yahu... Deli gibi kendi kendime konuşuyorum Genişletmek için tıkla ... Beni adamdan saymıyor musun dicem olmicak
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Çalışıyor musun abi şuan Genişletmek için tıkla ... Sözde Yoksa bu saatte ne işim var burada Sen orada yurtta mı kalıyorsun Dilvin?
DilvinEymen' Alıntı: Çalışıyor musun abi şuan Genişletmek için tıkla ... Sözde Yoksa bu saatte ne işim var burada Sen orada yurtta mı kalıyorsun Dilvin?
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Sözde Yoksa bu saatte ne işim var burada Sen orada yurtta mı kalıyorsun Dilvin? Genişletmek için tıkla ... Yok amcamlarda
Dede' Alıntı: Sözde Yoksa bu saatte ne işim var burada Sen orada yurtta mı kalıyorsun Dilvin? Genişletmek için tıkla ... Yok amcamlarda
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Sözde Yoksa bu saatte ne işim var burada Sen orada yurtta mı kalıyorsun Dilvin? Genişletmek için tıkla ... Anladım mesele vakit geçirmek sohbet etmek değil yani
Dede' Alıntı: Sözde Yoksa bu saatte ne işim var burada Sen orada yurtta mı kalıyorsun Dilvin? Genişletmek için tıkla ... Anladım mesele vakit geçirmek sohbet etmek değil yani
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Yok amcamlarda Genişletmek için tıkla ... Kızım bu saatte ne yapıyorsun diye gelmesinler yanına
DilvinEymen' Alıntı: Yok amcamlarda Genişletmek için tıkla ... Kızım bu saatte ne yapıyorsun diye gelmesinler yanına