Enes Üye Dede' Alıntı: Dünür hoşgeldin nasılsın? Görüşemiyoruz... Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk iyiyim abi sen nasılsın ? Evet uzun zaman oldu yahu
Dede' Alıntı: Dünür hoşgeldin nasılsın? Görüşemiyoruz... Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk iyiyim abi sen nasılsın ? Evet uzun zaman oldu yahu
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Iyiyim çok şükür 5c çok pahalı beklediğimden Genişletmek için tıkla ... Marka var. Her zaman pahalı olur o Dilvin
DilvinEymen' Alıntı: Iyiyim çok şükür 5c çok pahalı beklediğimden Genişletmek için tıkla ... Marka var. Her zaman pahalı olur o Dilvin
KcygtYsn Üye scorpion11' Alıntı: NSA parmak izi teknolojisiyle herkesin parmak izini toplayacak.Elmacılar parnak bassınlar bakayım. Genişletmek için tıkla ... parmak izi toplayıpta ne yapıcak
scorpion11' Alıntı: NSA parmak izi teknolojisiyle herkesin parmak izini toplayacak.Elmacılar parnak bassınlar bakayım. Genişletmek için tıkla ... parmak izi toplayıpta ne yapıcak
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Hoş bulduk iyiyim abi sen nasılsın ? Evet uzun zaman oldu yahu Genişletmek için tıkla ... Sağlığına dua ediyoruz. Sen 21 yaşında ve okuyordun değil mi? İktisat bölümü...
TheFenomen' Alıntı: Hoş bulduk iyiyim abi sen nasılsın ? Evet uzun zaman oldu yahu Genişletmek için tıkla ... Sağlığına dua ediyoruz. Sen 21 yaşında ve okuyordun değil mi? İktisat bölümü...
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Marka var. Her zaman pahalı olur o Dilvin Genişletmek için tıkla ... ama arada 500 tl fark varken kimse 5c almaz
Dede' Alıntı: Marka var. Her zaman pahalı olur o Dilvin Genişletmek için tıkla ... ama arada 500 tl fark varken kimse 5c almaz
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: parmak izi toplayıpta ne yapıcak Genişletmek için tıkla ... Sanki kriminal birim
DilvinEymen' Alıntı: parmak izi toplayıpta ne yapıcak Genişletmek için tıkla ... Sanki kriminal birim
KcygtYsn Üye istisna97' Alıntı: 5cnin fiyatını 99 dolar zannedenler var Genişletmek için tıkla ... onlar kontratlı Dede' Alıntı: Sanki kriminal birim Genişletmek için tıkla ... yani telefonun ekranını kırdık mı kırmızı bültenle aramicaklar heralde
istisna97' Alıntı: 5cnin fiyatını 99 dolar zannedenler var Genişletmek için tıkla ... onlar kontratlı Dede' Alıntı: Sanki kriminal birim Genişletmek için tıkla ... yani telefonun ekranını kırdık mı kırmızı bültenle aramicaklar heralde
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: 3g siz yerde mobil internet ölüm ya Genişletmek için tıkla ... Gereğini yapalım dostum.
TheFenomen' Alıntı: 3g siz yerde mobil internet ölüm ya Genişletmek için tıkla ... Gereğini yapalım dostum.
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: onlar kontratlı yani telefonun ekranını kırdık mı kırmızı bültenle aramicaklar heralde Genişletmek için tıkla ...
DilvinEymen' Alıntı: onlar kontratlı yani telefonun ekranını kırdık mı kırmızı bültenle aramicaklar heralde Genişletmek için tıkla ...
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Gereğini yapalım dostum. Genişletmek için tıkla ... edge zordur bilirim sivastan
Enes Üye Dede' Alıntı: Sağlığına dua ediyoruz. Sen 21 yaşında ve okuyordun değil mi? İktisat bölümü... Genişletmek için tıkla ... Biz de duacıyız abi. 20 yaşında İktisat bölümü
Dede' Alıntı: Sağlığına dua ediyoruz. Sen 21 yaşında ve okuyordun değil mi? İktisat bölümü... Genişletmek için tıkla ... Biz de duacıyız abi. 20 yaşında İktisat bölümü
KayraBey Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selam genç kalasıcalar Genişletmek için tıkla ... Tertip hoşgeldin göremedim ya onca mesaj arasında
OttomaN TigeR' Alıntı: Selam genç kalasıcalar Genişletmek için tıkla ... Tertip hoşgeldin göremedim ya onca mesaj arasında