KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: Kimsenin kimseyi dışladığı falan yok Ama ergenlerin kanı deli olunca, bazen dile sahip olamıyorlar.. O sebeple öyle söyledim.. mobille cevap yazmak ne zormuş bea.. neyse hepinize iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
Emrgncy112' Alıntı: Kimsenin kimseyi dışladığı falan yok Ama ergenlerin kanı deli olunca, bazen dile sahip olamıyorlar.. O sebeple öyle söyledim.. mobille cevap yazmak ne zormuş bea.. neyse hepinize iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
Uhops Üye Emrgncy112' Alıntı: Kimsenin kimseyi dışladığı falan yok Ama ergenlerin kanı deli olunca, bazen dile sahip olamıyorlar.. O sebeple öyle söyledim.. mobille cevap yazmak ne zormuş bea.. neyse hepinize iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... Kan beyne gitmiyor ondandır. Mobile daha giremedim ben Hadi iyi geceler...
Emrgncy112' Alıntı: Kimsenin kimseyi dışladığı falan yok Ama ergenlerin kanı deli olunca, bazen dile sahip olamıyorlar.. O sebeple öyle söyledim.. mobille cevap yazmak ne zormuş bea.. neyse hepinize iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... Kan beyne gitmiyor ondandır. Mobile daha giremedim ben Hadi iyi geceler...
haydaravısyon Üye önümde 1755 tl para var ona bana bakıyor ben ona bakıyorum altın alayım dedim pahalandı ne yapcam bende bilmiyom
önümde 1755 tl para var ona bana bakıyor ben ona bakıyorum altın alayım dedim pahalandı ne yapcam bende bilmiyom
BrainHacker Üye DilvinEymen' Alıntı: Çok garip bi sohbet çıktım çıkacam siteden Genişletmek için tıkla ... Herkes kendi halinde.
DilvinEymen' Alıntı: Çok garip bi sohbet çıktım çıkacam siteden Genişletmek için tıkla ... Herkes kendi halinde.
Uhops Üye DilvinEymen' Alıntı: Çok garip bi sohbet çıktım çıkacam siteden Genişletmek için tıkla ... Durgunluk var 2-3 gündür.
DilvinEymen' Alıntı: Çok garip bi sohbet çıktım çıkacam siteden Genişletmek için tıkla ... Durgunluk var 2-3 gündür.
Uhops Üye DilvinEymen' Alıntı: Güzel Genişletmek için tıkla ... Saol ama küçük olunca kaliteli olmadı
haydaravısyon Üye Anti-Okul' Alıntı: Durgunluk var 2-3 gündür. Genişletmek için tıkla ... düşük hava basıncındandır yağmur yağsa düzelir
Anti-Okul' Alıntı: Durgunluk var 2-3 gündür. Genişletmek için tıkla ... düşük hava basıncındandır yağmur yağsa düzelir
KcygtYsn Üye Anti-Okul' Alıntı: Saol ama küçük olunca kaliteli olmadı Genişletmek için tıkla ... Bişey olmaz başlangıç için iyi
Anti-Okul' Alıntı: Saol ama küçük olunca kaliteli olmadı Genişletmek için tıkla ... Bişey olmaz başlangıç için iyi
BrainHacker Üye haydaravısyon' Alıntı: düşük hava basıncındandır yağmur yağsa düzelir Genişletmek için tıkla ... Su imzandaki hanim kari kim
haydaravısyon' Alıntı: düşük hava basıncındandır yağmur yağsa düzelir Genişletmek için tıkla ... Su imzandaki hanim kari kim
KcygtYsn Üye haydaravısyon' Alıntı: düşük hava basıncındandır yağmur yağsa düzelir Genişletmek için tıkla ... Yağmur & sohbet durgunluğu = alaka 0
haydaravısyon' Alıntı: düşük hava basıncındandır yağmur yağsa düzelir Genişletmek için tıkla ... Yağmur & sohbet durgunluğu = alaka 0
haydaravısyon Üye __simyacı__' Alıntı: Su imzandaki hanim kari kim Genişletmek için tıkla ... beyendin mi
Uhops Üye Arkadaşlar şimdi ben bu konu kapatacağıım biriniz bana özelden mesaj atıp ve bu mesaja alıntı yaparak bişeyler yazar mı? Sadece bi kişi yapsın ama
Arkadaşlar şimdi ben bu konu kapatacağıım biriniz bana özelden mesaj atıp ve bu mesaja alıntı yaparak bişeyler yazar mı? Sadece bi kişi yapsın ama
BrainHacker Üye haydaravısyon' Alıntı: beyendin mi Genişletmek için tıkla ... He dugun hazirliklaruga basladim bie
haydaravısyon Üye DilvinEymen' Alıntı: Yağmur & sohbet durgunluğu = alaka 0 Genişletmek için tıkla ... yağmur aklıma gelen ikinci şeydi birinci forum durgunluğu
DilvinEymen' Alıntı: Yağmur & sohbet durgunluğu = alaka 0 Genişletmek için tıkla ... yağmur aklıma gelen ikinci şeydi birinci forum durgunluğu