by-pegasus Üye İlyas' Alıntı: Hayrdr paran mı yok Genişletmek için tıkla ... smiley i yok o yüzden forumda içemiyorum
İlyas' Alıntı: Hayrdr paran mı yok Genişletmek için tıkla ... smiley i yok o yüzden forumda içemiyorum
BrainHacker Üye haydaravısyon' Alıntı: nörüyonuz Genişletmek için tıkla ... Söküüüünvariseverogucum dikeruzbiz
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: smiley i yok o yüzden forumda içemiyorum Genişletmek için tıkla ... Ne gereği var Sen yap biz anlark
zxdelemi' Alıntı: smiley i yok o yüzden forumda içemiyorum Genişletmek için tıkla ... Ne gereği var Sen yap biz anlark
Uhops Üye __simyacı__' Alıntı: Bak ayni yazmisiz xDDD Genişletmek için tıkla ... Sen deyince gördüm nedense takip edemiyorum mesajları.
__simyacı__' Alıntı: Bak ayni yazmisiz xDDD Genişletmek için tıkla ... Sen deyince gördüm nedense takip edemiyorum mesajları.
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Bende 4 saat önce falan atmıştım. Genişletmek için tıkla ... :hmm :eek:
KcygtYsn Üye Anti-Okul' Alıntı: Nasıl garip? Genişletmek için tıkla ... Konuya vakıf olamıyorum bazı şeyleri bilmiyorum sanki acemiler dışlanıyor burda
Anti-Okul' Alıntı: Nasıl garip? Genişletmek için tıkla ... Konuya vakıf olamıyorum bazı şeyleri bilmiyorum sanki acemiler dışlanıyor burda
Emrgncy Üye DilvinEymen' Alıntı: Sorun değilde ben sadece yeni üye oldum ve siteyi beğendim canım sıkıldıkça giriyorum ama herkes bi garip davranıyor burda Genişletmek için tıkla ... Sana söylemiştim Biraz sabret, okulların açılmasını bekle ...
DilvinEymen' Alıntı: Sorun değilde ben sadece yeni üye oldum ve siteyi beğendim canım sıkıldıkça giriyorum ama herkes bi garip davranıyor burda Genişletmek için tıkla ... Sana söylemiştim Biraz sabret, okulların açılmasını bekle ...
Uhops Üye DilvinEymen' Alıntı: Konuya vakıf olamıyorum bazı şeyleri bilmiyorum sanki acemiler dışlanıyor burda Genişletmek için tıkla ... Bu konuda dışlanmazsın rahat ol. : ) Burda muhabbet bi başladımı zevkli olur. Ben seni adminin yan hesabı falan zannettim ama neyse... :
DilvinEymen' Alıntı: Konuya vakıf olamıyorum bazı şeyleri bilmiyorum sanki acemiler dışlanıyor burda Genişletmek için tıkla ... Bu konuda dışlanmazsın rahat ol. : ) Burda muhabbet bi başladımı zevkli olur. Ben seni adminin yan hesabı falan zannettim ama neyse... :
KcygtYsn Üye Emrgncy112' Alıntı: Sana söylemiştim Biraz sabret, okulların açılmasını bekle ... Genişletmek için tıkla ... Anladım sanırım
Emrgncy112' Alıntı: Sana söylemiştim Biraz sabret, okulların açılmasını bekle ... Genişletmek için tıkla ... Anladım sanırım
BrainHacker Üye DilvinEymen' Alıntı: Konuya vakıf olamıyorum bazı şeyleri bilmiyorum sanki acemiler dışlanıyor burda Genişletmek için tıkla ... Hayir.Bu arada merak ettim art niyetim yok bayanmisiniz ?.
DilvinEymen' Alıntı: Konuya vakıf olamıyorum bazı şeyleri bilmiyorum sanki acemiler dışlanıyor burda Genişletmek için tıkla ... Hayir.Bu arada merak ettim art niyetim yok bayanmisiniz ?.
Uhops Üye Emrgncy112' Alıntı: Sana söylemiştim Biraz sabret, okulların açılmasını bekle ... Genişletmek için tıkla ... O ne demek şimdi Liseliler dışlanıyor mu #direnliseli
Emrgncy112' Alıntı: Sana söylemiştim Biraz sabret, okulların açılmasını bekle ... Genişletmek için tıkla ... O ne demek şimdi Liseliler dışlanıyor mu #direnliseli
BrainHacker Üye DilvinEymen' Alıntı: Konuya vakıf olamıyorum bazı şeyleri bilmiyorum sanki acemiler dışlanıyor burda[/quote Kimse dislanmiyor bu forumda. Sohbete daldik Genişletmek için tıkla ...
DilvinEymen' Alıntı: Konuya vakıf olamıyorum bazı şeyleri bilmiyorum sanki acemiler dışlanıyor burda[/quote Kimse dislanmiyor bu forumda. Sohbete daldik Genişletmek için tıkla ...