Uhops Üye Nextman' Alıntı: İşimiz bilişim pcde ona göre olsun artık Genişletmek için tıkla ... Çok fena merek ettım. Tahmin edeyim. İntel k serisi işlemci. 16gb ram. Sen arşivde yaparsındır. 4tb de hdd. Ekranda... Gtx7xx
Nextman' Alıntı: İşimiz bilişim pcde ona göre olsun artık Genişletmek için tıkla ... Çok fena merek ettım. Tahmin edeyim. İntel k serisi işlemci. 16gb ram. Sen arşivde yaparsındır. 4tb de hdd. Ekranda... Gtx7xx
Nextman Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Gece gece Genişletmek için tıkla ... Arayanımız bitmiyorki anca telefon boşa çıktı birde birkaç kernel ayarı denedim sıfırlama yapmam lazım neyse çok oyalandım şu işe devam edeyim
OttomaN TigeR' Alıntı: Gece gece Genişletmek için tıkla ... Arayanımız bitmiyorki anca telefon boşa çıktı birde birkaç kernel ayarı denedim sıfırlama yapmam lazım neyse çok oyalandım şu işe devam edeyim
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: askın: ben yakim cok mutsuzum cok Genişletmek için tıkla ... Noluyo anıl bi anda atarlı ishYaHnQqqarr erken oldun
anil41kocaeli' Alıntı: askın: ben yakim cok mutsuzum cok Genişletmek için tıkla ... Noluyo anıl bi anda atarlı ishYaHnQqqarr erken oldun
OttomaN TigeR Üye Nextman' Alıntı: Arayanımız bitmiyorki anca telefon boşa çıktı birde birkaç kernel ayarı denedim sıfırlama yapmam lazım neyse çok oyalandım şu işe devam edeyim Genişletmek için tıkla ... Haklısın abi, kolaylıklar diliyorum. - - - Eklendi - - - Hayırdır inşallah?
Nextman' Alıntı: Arayanımız bitmiyorki anca telefon boşa çıktı birde birkaç kernel ayarı denedim sıfırlama yapmam lazım neyse çok oyalandım şu işe devam edeyim Genişletmek için tıkla ... Haklısın abi, kolaylıklar diliyorum. - - - Eklendi - - - Hayırdır inşallah?
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben ergenlıgı bıtırelı cok oldu ama gercekten mutsuzum Genişletmek için tıkla ... 18 değilmisin?. Ben daha 16 sakal bıyık ohohoo orman gibi.
anil41kocaeli' Alıntı: ben ergenlıgı bıtırelı cok oldu ama gercekten mutsuzum Genişletmek için tıkla ... 18 değilmisin?. Ben daha 16 sakal bıyık ohohoo orman gibi.
UpOneTR Üye Nextman' Alıntı: Arayanımız bitmiyorki anca telefon boşa çıktı birde birkaç kernel ayarı denedim sıfırlama yapmam lazım neyse çok oyalandım şu işe devam edeyim Genişletmek için tıkla ... abi tam yatcam aklıma takıldı yenge sorun yapmıyomu bu saatlerde oturmana ve sürekli bilişimle uğraşmana ailenede vakit ayırabiliyo musun? inşallah bende iyi bir bilişimci olcam ondan sordum
Nextman' Alıntı: Arayanımız bitmiyorki anca telefon boşa çıktı birde birkaç kernel ayarı denedim sıfırlama yapmam lazım neyse çok oyalandım şu işe devam edeyim Genişletmek için tıkla ... abi tam yatcam aklıma takıldı yenge sorun yapmıyomu bu saatlerde oturmana ve sürekli bilişimle uğraşmana ailenede vakit ayırabiliyo musun? inşallah bende iyi bir bilişimci olcam ondan sordum
Uhops Üye Aranızda nextmanin pcsının özelliklerini bilen var mı bu tip insanların pcsini hep merak etmişimdir.
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Aranızda nextmanin pcsının özelliklerini bilen var mı bu tip insanların pcsini hep merak etmişimdir. Genişletmek için tıkla ... 4 ram 1gb ekran kartı 3+ ghz işlemci kocaman bir ekran ve kocaman soğutması iyi bir kasa
Anti-Okul' Alıntı: Aranızda nextmanin pcsının özelliklerini bilen var mı bu tip insanların pcsini hep merak etmişimdir. Genişletmek için tıkla ... 4 ram 1gb ekran kartı 3+ ghz işlemci kocaman bir ekran ve kocaman soğutması iyi bir kasa
OttomaN TigeR Üye İlyas' Alıntı: abi tam yatcam aklıma takıldı yenge sorun yapmıyomu bu saatlerde oturmana ve sürekli bilişimle uğraşmana ailenede vakit ayırabiliyo musun? inşallah bende iyi bir bilişimci olcam ondan sordum Genişletmek için tıkla ... Adam Adanalı aslanım Yiğidin harman olduğu yer orası bizim gibi karıköylü değiller
İlyas' Alıntı: abi tam yatcam aklıma takıldı yenge sorun yapmıyomu bu saatlerde oturmana ve sürekli bilişimle uğraşmana ailenede vakit ayırabiliyo musun? inşallah bende iyi bir bilişimci olcam ondan sordum Genişletmek için tıkla ... Adam Adanalı aslanım Yiğidin harman olduğu yer orası bizim gibi karıköylü değiller
Uhops Üye İlyas' Alıntı: abi tam yatcam aklıma takıldı yenge sorun yapmıyomu bu saatlerde oturmana ve sürekli bilişimle uğraşmana ailenede vakit ayırabiliyo musun? inşallah bende iyi bir bilişimci olcam ondan sordum Genişletmek için tıkla ... Süper soru. Evlendikten sonra eşim çok fazla pc ile uğrasıyon diye kızar mı ki. Ben oyunla oyun oynamak. Cityvillda pembe panjurlu bi ev... Farmvillada güzel bi bahçe...
İlyas' Alıntı: abi tam yatcam aklıma takıldı yenge sorun yapmıyomu bu saatlerde oturmana ve sürekli bilişimle uğraşmana ailenede vakit ayırabiliyo musun? inşallah bende iyi bir bilişimci olcam ondan sordum Genişletmek için tıkla ... Süper soru. Evlendikten sonra eşim çok fazla pc ile uğrasıyon diye kızar mı ki. Ben oyunla oyun oynamak. Cityvillda pembe panjurlu bi ev... Farmvillada güzel bi bahçe...
UpOneTR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Adam Adanalı aslanım Yiğidin harman olduğu yer orası bizim gibi karıköylü değiller Genişletmek için tıkla ... bence bi yere kadardır
OttomaN TigeR' Alıntı: Adam Adanalı aslanım Yiğidin harman olduğu yer orası bizim gibi karıköylü değiller Genişletmek için tıkla ... bence bi yere kadardır
Nextman Emekli Yönetici İlyas' Alıntı: abi tam yatcam aklıma takıldı yenge sorun yapmıyomu bu saatlerde oturmana ve sürekli bilişimle uğraşmana ailenede vakit ayırabiliyo musun? inşallah bende iyi bir bilişimci olcam ondan sordum Genişletmek için tıkla ... Herşeyin bir zamanı var Anti-Okul' Alıntı: Aranızda nextmanin pcsının özelliklerini bilen var mı bu tip insanların pcsini hep merak etmişimdir. Genişletmek için tıkla ... Hangisini soruyorsun ve neden ? Tapatalk HD ile yazılmıştır.
İlyas' Alıntı: abi tam yatcam aklıma takıldı yenge sorun yapmıyomu bu saatlerde oturmana ve sürekli bilişimle uğraşmana ailenede vakit ayırabiliyo musun? inşallah bende iyi bir bilişimci olcam ondan sordum Genişletmek için tıkla ... Herşeyin bir zamanı var Anti-Okul' Alıntı: Aranızda nextmanin pcsının özelliklerini bilen var mı bu tip insanların pcsini hep merak etmişimdir. Genişletmek için tıkla ... Hangisini soruyorsun ve neden ? Tapatalk HD ile yazılmıştır.
OttomaN TigeR Üye Anti-Okul' Alıntı: Aranızda nextmanin pcsının özelliklerini bilen var mı bu tip insanların pcsini hep merak etmişimdir. Genişletmek için tıkla ... Sen benim soruyu gördün mü?
Anti-Okul' Alıntı: Aranızda nextmanin pcsının özelliklerini bilen var mı bu tip insanların pcsini hep merak etmişimdir. Genişletmek için tıkla ... Sen benim soruyu gördün mü?
Uhops Üye İlyas' Alıntı: 4 ram 1gb ekran kartı 3+ ghz işlemci kocaman bir ekran ve kocaman soğutması iyi bir kasa Genişletmek için tıkla ... bütün özellikleri 4x yapsak
İlyas' Alıntı: 4 ram 1gb ekran kartı 3+ ghz işlemci kocaman bir ekran ve kocaman soğutması iyi bir kasa Genişletmek için tıkla ... bütün özellikleri 4x yapsak