Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Anil-D

Üye
askın: ben yakim cok mutsuzum cok

Arayanımız bitmiyorki anca telefon boşa çıktı birde birkaç kernel ayarı denedim sıfırlama yapmam lazım neyse çok oyalandım şu işe devam edeyim
Haklısın abi, kolaylıklar diliyorum.

- - - Eklendi - - -

Hayırdır inşallah?

Tepkiler: Nextman

Anil-D

Üye
ben ergenlıgı bıtırelı cok oldu ama gercekten mutsuzum

Özel değilse paylaş, belki elimizden bir şey gelmez fakat sevgimiz var bizim.

Anil-D

Üye
kesmiyo hıcbırı

UpOneTR

Üye

Arayanımız bitmiyorki anca telefon boşa çıktı birde birkaç kernel ayarı denedim sıfırlama yapmam lazım neyse çok oyalandım şu işe devam edeyim

abi tam yatcam aklıma takıldı yenge sorun yapmıyomu bu saatlerde oturmana ve sürekli bilişimle uğraşmana ailenede vakit ayırabiliyo musun?

inşallah bende iyi bir bilişimci olcam ondan sordum

Uhops

Üye
Aranızda nextmanin pcsının özelliklerini bilen var mı bu tip insanların pcsini hep merak etmişimdir.

abi tam yatcam aklıma takıldı yenge sorun yapmıyomu bu saatlerde oturmana ve sürekli bilişimle uğraşmana ailenede vakit ayırabiliyo musun?

Adam Adanalı aslanım Yiğidin harman olduğu yer orası bizim gibi karıköylü değiller

Tepkiler: Nextman

Uhops

Üye

Süper soru. Evlendikten sonra eşim çok fazla pc ile uğrasıyon diye kızar mı ki. Ben oyunla oyun oynamak. Cityvillda pembe panjurlu bi ev... Farmvillada güzel bi bahçe...

Nextman

Emekli Yönetici

Herşeyin bir zamanı var
Aranızda nextmanin pcsının özelliklerini bilen var mı bu tip insanların pcsini hep merak etmişimdir.

Hangisini soruyorsun ve neden ?

Tapatalk HD ile yazılmıştır.