Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Anil-D

Üye
4 artı 4 cıktı onlara onlar rahat hocam

UpOneTR

Üye

abi senin gazına geldim
lise 3 bilişim öğrencisiyim yazı yatarak değilde ders çalışarak geçircem teleşekkürler iyi geceler

Anil-D

Üye
ben 18 yasındayım abi

Ccihat67

Üye

Teşekkür ederim abi bu mesajın aklımda bulunucak hep inşallah bende senin gibi bi bölüm kazanırmda kurtulurum buralardan

Anil-D

Üye
sımdı turkce ile tarih ktpları btti hesapladim ayda 50 test cozsen bile 1 kitap bitiyor ama ben bunu cogaltcam 200 300 yapmam lazım

orda yanlışlık oldu testin amacı öğrenmek değil tabiki kardeşim.Osymnin geçmişten gelen adetleri var herşeyi karman çorman ediyorlar son yıllarda soru tiplerine bakamasam da benden bir sonraki yıl 2009un soruları bana çok daha basit gelmişti.Bu yüzden her soru tipine çıkabilecek soru şekillerine çok iyi hazırlanmak gerekiyor.Şimdi düşünüyorum da bir daha öss falan yanında geçmem gerçekten uykularım kaçıyordu hatırlıyorum da.

Anil-D

Üye
evet sorular karışık

abi senin gazına geldim
lise 3 bilişim öğrencisiyim yazı yatarak değilde ders çalışarak geçircem teleşekkürler iyi geceler

bu dediğini gerçekten yaparsan bende mutlu olurum.İlerde beni çok daha iyi anlarsın.

iyi geceler.

Anil-D

Üye
abi bu nick neden koydun

Teşekkür ederim abi bu mesajın aklımda bulunucak hep inşallah bende senin gibi bi bölüm kazanırmda kurtulurum buralardan

zor değil sadece düzenli çalışma ve son sene de planlı yaşama ve yine son sene de biraz sosyal hayattan fedekarlıkla rahat kazanırsın.Ama işe gerçekten istemeyle başlamalısın.Biz gerçekten istediğimiz sürece herşeyin gerçekleşme ihtimali vardır.

Oğuzhan

Üye

Bu yuzden ilk senede kazanmam lazim. Bol stresli bir sene beni bekliyor.

Ben yattim arkadaslar, iyi geceler.

Anil-D

Üye
ilyas ben çerez gbi test 100 test yapıyomda gunde acaba cogaltabılırmıyım ama onemli olan ogrenmek

Uhops

Üye
Tamam ders çalışmak lazım fakat geometri işlediğim/kimyada işlediğim/biyolojide işlediğim/fizikte işlediğim/ coğrafyada işlediğim.... dersler bilgisayar öğretmeni olduğumum zaman benim ne işeme yarayacak?