AndrOmer Üye İlyas' Alıntı: Cihazın çalıştirmayacaği şey yok ama andro surumu yuzunden eksilerdeyim Genişletmek için tıkla ... Yess :eek:
İlyas' Alıntı: Cihazın çalıştirmayacaği şey yok ama andro surumu yuzunden eksilerdeyim Genişletmek için tıkla ... Yess :eek:
-efşan Üye omer56' Alıntı: tmm nasılsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah, Şükürler olsun. Sen nasılsın?
AndrOmer Üye Weewoo' Alıntı: Cyanogen kur. Genişletmek için tıkla ... Gerçekten ya cihazın rootlumu ilyas
AndrOmer Üye Anafor.CK' Alıntı: Eyvallah, Şükürler olsun. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim sizlerle konuşuyorum
Anafor.CK' Alıntı: Eyvallah, Şükürler olsun. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim sizlerle konuşuyorum
by-pegasus Üye Ccihat67' Alıntı: Bende simdi real racing 3 yukledim tele güzel oyunmus Genişletmek için tıkla ... cihat ne yapıyon burak nerede
Ccihat67' Alıntı: Bende simdi real racing 3 yukledim tele güzel oyunmus Genişletmek için tıkla ... cihat ne yapıyon burak nerede
Ccihat67 Üye zxdelemi' Alıntı: cihat ne yapıyon burak nerede Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorumki hocam bende simdi girdim
zxdelemi' Alıntı: cihat ne yapıyon burak nerede Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorumki hocam bende simdi girdim