UpOneTR Üye Birileri vardır dedi kaynak goster dedim cevap vermedi Eminsin dimi yok Otel kaldırmaz ya 5i
AndrOmer Üye İlyas' Alıntı: Birileri vardır dedi kaynak goster dedim cevap vermedi Eminsin dimi yok Otel kaldırmaz ya 5i Genişletmek için tıkla ... Yok ya güncelleme gelmedi daha eminim benim telim saten mini 2 o yüzden biliyorum yani
İlyas' Alıntı: Birileri vardır dedi kaynak goster dedim cevap vermedi Eminsin dimi yok Otel kaldırmaz ya 5i Genişletmek için tıkla ... Yok ya güncelleme gelmedi daha eminim benim telim saten mini 2 o yüzden biliyorum yani
AndrOmer Üye Weewoo' Alıntı: @led zeppelin-stairway of heaven ile gece maratonunu başlatıyorum. Genişletmek için tıkla ... Başlat ganga
Weewoo' Alıntı: @led zeppelin-stairway of heaven ile gece maratonunu başlatıyorum. Genişletmek için tıkla ... Başlat ganga
AndrOmer Üye İlyas' Alıntı: Senin telin mini 2 olduğunu bildiğim için sordunm Benim atrixe şart ama ya Genişletmek için tıkla ... Niye senin ki mükemmel ya
İlyas' Alıntı: Senin telin mini 2 olduğunu bildiğim için sordunm Benim atrixe şart ama ya Genişletmek için tıkla ... Niye senin ki mükemmel ya
AndrOmer Üye İlyas' Alıntı: Android 2.3.4 2.3.6 bile gelse razıydım Genişletmek için tıkla ... Hmm evet kötüymüş biraz
İlyas' Alıntı: Android 2.3.4 2.3.6 bile gelse razıydım Genişletmek için tıkla ... Hmm evet kötüymüş biraz
Yunkaai Üye Beyler ben punk rock cıyım Sürüme takılmayın.Android kullananların %60 gb kullanıyor.Bende kullanıyordum ve memnundum.
Beyler ben punk rock cıyım Sürüme takılmayın.Android kullananların %60 gb kullanıyor.Bende kullanıyordum ve memnundum.
UpOneTR Üye 1gb ram 1ghz dual core işlemci 16 gb hafıza 4inç ekran andro 2.3.4 komedi gibi ya artık yapılan çakma tellerde bile en az 4+ var
1gb ram 1ghz dual core işlemci 16 gb hafıza 4inç ekran andro 2.3.4 komedi gibi ya artık yapılan çakma tellerde bile en az 4+ var
AndrOmer Üye İlyas' Alıntı: 1gb ram 1ghz dual core işlemci 16 gb hafıza 4inç ekran andro 2.3.4 komedi gibi ya artık yapılan çakma tellerde bile en az 4+ var Genişletmek için tıkla ... Rami iyiymiş
İlyas' Alıntı: 1gb ram 1ghz dual core işlemci 16 gb hafıza 4inç ekran andro 2.3.4 komedi gibi ya artık yapılan çakma tellerde bile en az 4+ var Genişletmek için tıkla ... Rami iyiymiş