Haluk. Üye İlyas' Alıntı: Kendimi bişey sanıyorum havalara giriyorum sonra kardeşim neyse takıl sen Genişletmek için tıkla ... Tamam
İlyas' Alıntı: Kendimi bişey sanıyorum havalara giriyorum sonra kardeşim neyse takıl sen Genişletmek için tıkla ... Tamam
Haluk. Üye Anafor.CK' Alıntı: Ne haber Haluk. Genişletmek için tıkla ... Her zaman ki gibi, abim. senden?
Haluk. Üye Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun kardeşim. Saatlerdir uyuyordum. Bayağı bir baş ağrım var. Genişletmek için tıkla ... Geçer inşallah. Bende saatlerce uyumamayı planlıyorum
Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun kardeşim. Saatlerdir uyuyordum. Bayağı bir baş ağrım var. Genişletmek için tıkla ... Geçer inşallah. Bende saatlerce uyumamayı planlıyorum
-efşan Üye Haluk.' Alıntı: Geçer inşallah. Bende saatlerce uyumamayı planlıyorum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim. Ben de uyumam bu saatten sonra İnşallah.
Haluk.' Alıntı: Geçer inşallah. Bende saatlerce uyumamayı planlıyorum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim. Ben de uyumam bu saatten sonra İnşallah.