Haluk. Üye Ccihat67' Alıntı: amin. Sanada . Sıkıntım yok oruçla normaldede pek yemek yemem zaten 1 gün yolculuk nedeniyle tutamadım senin ? Genişletmek için tıkla ... benim de oruçla aram iyi 9 yaşında hepsini tutmaya başladım. Biraz hızlı yazarsan sevinirim
Ccihat67' Alıntı: amin. Sanada . Sıkıntım yok oruçla normaldede pek yemek yemem zaten 1 gün yolculuk nedeniyle tutamadım senin ? Genişletmek için tıkla ... benim de oruçla aram iyi 9 yaşında hepsini tutmaya başladım. Biraz hızlı yazarsan sevinirim
Ccihat67 Üye Haluk.' Alıntı: benim de oruçla aram iyi 9 yaşında hepsini tutmaya başladım. Biraz hızlı yazarsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... yan sekmelerdede takılıyorum gördüğümde cevap atıyorum
Haluk.' Alıntı: benim de oruçla aram iyi 9 yaşında hepsini tutmaya başladım. Biraz hızlı yazarsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... yan sekmelerdede takılıyorum gördüğümde cevap atıyorum
Haluk. Üye Ccihat67' Alıntı: yan sekmelerdede takılıyorum gördüğümde cevap atıyorum Genişletmek için tıkla ... Abi böyle yapma istersen?
Ccihat67' Alıntı: yan sekmelerdede takılıyorum gördüğümde cevap atıyorum Genişletmek için tıkla ... Abi böyle yapma istersen?
Haluk. Üye Ccihat67' Alıntı: Pc de çok kasıyo Genişletmek için tıkla ... O kadar sekmeyi nasıl kaldırsın
Ccihat67 Üye Haluk.' Alıntı: O kadar sekmeyi nasıl kaldırsın Genişletmek için tıkla ... Kapattım çoğunu
Ccihat67 Üye Haluk.' Alıntı: Musade senin. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah saolasın görüşmek üzere iyi sabahlar
Haluk.' Alıntı: Musade senin. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah saolasın görüşmek üzere iyi sabahlar
Haluk. Üye Ccihat67' Alıntı: Eyvallah saolasın görüşmek üzere iyi sabahlar Genişletmek için tıkla ... Sen saol sanada iyi sabahlar
Ccihat67' Alıntı: Eyvallah saolasın görüşmek üzere iyi sabahlar Genişletmek için tıkla ... Sen saol sanada iyi sabahlar