Murat Alper
Üye
-
Konu Sahibi
-
harbi harbi daha canlı ve net
Bunu da ben note 2 y le cektim benim ki daha guzel :eek::
13mp ile bunu çekmişse hayal kırıklığı olur
isin sirri alette degil kullanicida bakiniz benim cektigim foto:
Note 2 nin kamerası güzel ya.Samsung artık daha dikkat ediyor Kamera konusunda.Eskiden resmen saçmalıyordu.S2'de ki 8mp kamera ile Note 2'de ki 8mp kamera arasında dağlar kadar fark var.
hocam nasıl bu kadar güzel fotoğraf çekebildiniz bende s3 var ama güzel çekemiyorum yeni kullanmaya başladım bana biraz destek olur musunuz ?
Fotoğraf çekerken hangi programı kullanıyorsun?perspektifini gelistir. Butun is orda.
Sonrasinda diyafram araligi ve pozlama suren renk ve odak icin cok onemli.
Iso degerin ne kadar yuksekse makina o kadar az isigi alir.
Iso degerini dusurursen daha cok isin alir ama biraz agir ceker bu yuzden sabit tutman gerek aleti yoksa fluu ve kayik bi goruntu olur.
Ama bunun ise yariyacagi zamanlar mesela iso degerini en dusuge getirdin pozlamanda +1 de aksam ustu kavsaga gittin aleti sallama 2 saniyede cekim yapacak ve sabit noktalar haric geri kalan kayik cikacak. Hani cekiyor ya arabalar sadece isik halinde sabit noktalar canli ve net.
perspektifini gelistir. Butun is orda.
Sonrasinda diyafram araligi ve pozlama suren renk ve odak icin cok onemli.
Iso degerin ne kadar yuksekse makina o kadar az isigi alir.
Iso degerini dusurursen daha cok isin alir ama biraz agir ceker bu yuzden sabit tutman gerek aleti yoksa fluu ve kayik bi goruntu olur.
Ama bunun ise yariyacagi zamanlar mesela iso degerini en dusuge getirdin pozlamanda +1 de aksam ustu kavsaga gittin aleti sallama 2 saniyede cekim yapacak ve sabit noktalar haric geri kalan kayik cikacak. Hani cekiyor ya arabalar sadece isik halinde sabit noktalar canli ve net.
Fotoğraf çekerken hangi programı kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?