Bu Forumun farkı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanal hacker

sanal hacker

Üye
    Konu Sahibi
Bu Forumun farkı
Birçok forum gördüm ama bu forumkadar iyi değil samimi söylüyorum bu forumu kontrol ettim sadece bi paylaşım forumu değil dostluk arkadaslık yardımseverlik yani burdaki ınsanların buluşması işte bu forumda sadce paylaşım download yok gerçek dostluk var teşkurler

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Biz teşekkür ederiz o sizin güzelliğiniz.. Emin olun bende buradan önce pek çok forum gezdim uzun yıllar takıldığım yerlerde oldu ama burası ayrı gerçekten..

Burayı farklı yapan en önemli gördüğüm etken site sahibinin başka forumlardaki gibi insanlara yukardan bakmamasıdır.. O yönetici ile üye arasında fark görmez.. Yönetiminede bu ılımlı tavrını empoze etmiştir.. Alt yönetiminide bu doğrultuda seçer..

- - - Eklendi - - -

Bu zihniyetteki bir ortam ister istemez samimi ve sıcak bir aileye dönüşüveriyor..

• Beğen
Tepkiler: Dede
sanal hacker

sanal hacker

Üye
    Konu Sahibi
çok tşkrler

asigsasi

asigsasi

Üye
aynen burası sıcak bir ortam o kadar sıcak bir ortam ki itfaiye yi çağırsan söndüremez:D
acısıyla tatlısı ile ben burayı seviyorum :tebessüm:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
iyiki varsın :maxicep:

• Beğen
Tepkiler: Dede
sanal hacker

sanal hacker

Üye
    Konu Sahibi
vala güzel ben bu forumda olmaktn çok mutlym

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hep söylerim maxicep candır:)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bizde mutluyuz :ehe

Black-killing

Black-killing

Üye
Maxi Maxi Maxi :coş:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende zamanında buradan bir dosya alıp gitmek için gelmiştim. (Içerik olarak dolu olduğu için) Hiç yorum yapmaz konu açmazdım. Ne zaman 5800 aldım o zaman sitede aktif olmaya başladım. Şimdi ise bilgimiz kadar yardımcı oluyoruz arkadaşlarımıza.
Bu site insanı bir şekilde kendine bağlıyor kendisine.
Geçen yaz ise en keyif aldığım dönemdi. Şimdi ise sitede eski tadı alamasam da gene buradayım.
(2 sefer abuk subuk ceza puanı alınca soğumadım dersem yalan olur)
Ayrıca buranın kıymetini bilmek lazım :) Çölde vaha , Okyanusta bir ada gibidir MAXICEP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt