DiaBLoS
Admin
benmi aşkolsun çok darıldım leçe benim fake olmadığımıda sadece Diablos inanmadı zaten bi onu inandırsam sorun yok zaten
Kardeşim O Henry DedikLeri Şahıs da GaziantepLi ÜsteLik Sizin OraLardan Karataş'ta Oturuyor..dostum fransalıyım ayağına yatan üyelerin çoğu maxicep e kelek atanlar.
senle hiç bi ilgisi yok emin ol. bizim forumumuzda ayrım yoktur ama hakeden cezalandırılır.
sen için rahat bi şekilde forumun tadını çıkarabilirsin
Kardeşim O Henry DedikLeri Şahıs da GaziantepLi ÜsteLik Sizin OraLardan Karataş'ta Oturuyor..
kardeşim valla antepli olmaktan utandım bi ara o çocuk yüzünden yaaa bi de bizim oralarda mı oturuyomuş ALLAHtan yurt dışında(tabi onun dediği kadar) ALLAHtan görmüyorum aman uzak dursun antepten yav
BeyLer/BayanLar BeLki Saçma GeLiceq Ama Bu Henry oLayı Nedir Kısa Bi Özet Geçer misiniz? Biz de OLaya Fransız kaLmıyaLım
Nereden BuLdu BiLmiyorum.. Msn'mi BuLmuş.. Londra Diyordu Ama Paris FeLan aLakasız Biri
DiaBLoS™;991360' Alıntı:Bak birazdan gelir karışmam ha:D
SaoL üstad AydınLattıqın için ...DiaBLoS™;991327' Alıntı:forumda hataları uzerıne banlanan ve akabinde devamlı fake(sahte) uyelık alan bir kişidir
Beni neden hiç kimse fake sanmadı
Ezik miyim ben?
Kimse bana seninki fake üyelik kardeşim demedi
Kel mi benim başım he?!..
Beni neden hiç kimse fake sanmadı
Ezik miyim ben?
Kimse bana seninki fake üyelik kardeşim demedi
Kel mi benim başım he?!..
hakkatten haaa sende oyunculukta var ilk günden beri kuşkulanıyodum zaten sende fakesin dimi
Ah Canımmm Kıskanırmış Daa
Evet ben de fake yim!Oh be!.. Benden de şüphelenildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?