Bu forumda beni seven kaç vatandaş var?

Sponsorlu Bağlantılar

Açık Gonuş Benle :D

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
niye sevmiyelim ki.

maxirabit

maxirabit

Üye
Bunların peşine düşmeyin,seven zaten sever sevmiyende sevmez.
Burda bir üyenin fun'ı yok benim bildiğime göre.Öyle varsada fazla gereksiz birşeydir.
Arabayı,seversin kurdu kuşu seversin ama insanı seviyorsan arkadaşın yada daha fazla seviyorsan sevdiğin demektir.

Boşunada beni şu kadar kişi seviyor,bu kadar kişi seviyor demeyin.Birden yükselirseniz birden de düşebiliyorsunuz.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
seviyor çıktı :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mareşal ve greenmile
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Bunların peşine düşmeyin,seven zaten sever sevmiyende sevmez.
Burda bir üyenin fun'ı yok benim bildiğime göre.Öyle varsada fazla gereksiz birşeydir.
Arabayı,seversin kurdu kuşu seversin ama insanı seviyorsan arkadaşın yada daha fazla seviyorsan sevdiğin demektir.

Boşunada beni şu kadar kişi seviyor,bu kadar kişi seviyor demeyin.Birden yükselirseniz birden de düşebiliyorsunuz.

konuyu gereksizlere açmamdan maksadımı anlaman gerekirdi.Zaten hiçbir insan beni seviyor musun diye sormaz,seviyorsa zaten yanındadır.Her olaya ciddiye almayın,ciddi bir konu olarak açsam inanki yeri burası olmazdı bu konun

maxirabit

maxirabit

Üye

konuyu gereksizlere açmamdan maksadımı anlaman gerekirdi.Zaten hiçbir insan beni seviyor musun diye sormaz,seviyorsa zaten yanındadır.Her olaya ciddiye almayın,ciddi bir konu olarak açsam inanki yeri burası olmazdı bu konun
Burdaki bir çok olayı ciddiye almıyorum,bende sevilmiyorum ama neden seviyorlar yada neden sevmiyorlar die dert etmem.
Forumda genel bir kural vardır özel hayat buraya bulaştırılmaz diye,Bir yöndende doğru aslında çünkü herkezin derdi herkezin sorunları kimse kusursuz değil.

Mareşal

Üye
severik abi severik

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi

Burdaki bir çok olayı ciddiye almıyorum,bende sevilmiyorum ama neden seviyorlar yada neden sevmiyorlar die dert etmem.
Forumda genel bir kural vardır özel hayat buraya bulaştırılmaz diye,Bir yöndende doğru aslında çünkü herkezin derdi herkezin sorunları kimse kusursuz değil.

Sen sevilmiyor olabilirsin,ama ben gerçek hayatta hayatımdan gayet memnunum ve kaldı ki sağolsun eşim dostum sevildiğimi bana fazlaca hissettiriyorlar.Önemli olanda bu değil mi?Gelelim bu konuya tamamen öylesine,laf olsun diye açılmış bir konu yukarıda da belirttim.Ama açtığım bu konu sende depresyon etkisi yarattı bana kalırsa. Ayrıca sevilmenin mükemmelliyetle falanda alakası yoktur.

maxirabit

maxirabit

Üye

Sen sevilmiyor olabilirsin,ama ben gerçek hayatta hayatımdan gayet memnunum ve kaldı ki sağolsun eşim dostum sevildiğimi bana fazlaca hissettiriyorlar.Önemli olanda bu değil mi?Gelelim bu konuya tamamen öylesine,laf olsun diye açılmış bir konu yukarıda da belirttim.Ama açtığım bu konu sende depresyon etkisi yarattı bana kalırsa. Ayrıca sevilmenin mükemmelliyetle falanda alakası yoktur.
Konu laf olsun diyeyse açma gereğiniz yok,kendiniz düşünüp kendiniz çözersiniz.
Ben gayet normalim,ayrıca ben burda benden nefret ediyorlarda diyebilirdim o sadece seni denemek içindi öyle bir cümle kurdum.
İnsanın davranış biçimini denetlemek için yapılır,bir yönden insanın piskolojisini öğrenmedir bu,ben sana şaşırtmalı cümle kurunca direk oraya yönelmezdin.Yönelmende düz mantık olduğunu gösteriyor.Sabit düşünüyorsun demek oluyor bu.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Önceleri bu konulara müsade etmiyorduk bile :)Olay çıkıyordu hep.Fakat şimdi bu bölümde kuralları aşmadan dilediğiniz kadar yazarsınız.
Şimdi seviyorum desem uygun düşmez anladın sen :Dbir rahatsızlık verdiğini görmedim diyelim :)

minoo

minoo

Üye
Konu sahibi isteği üzerine kapatılmıştır.
:locked:
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt