Bu forumda benden küçük olan varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Gençler bişeyler beceriyor bence ergen vs diyip ezmeyelim :D

Haluk.

Haluk.

Üye
11 yaşındayken kayıt olmuştum şu an 12 yaşındayım D

Sofya-

Sofya-

Üye
Vardır muhakkak ben değilim :bilmm

y n s c n

y n s c n

Üye
En küçük 11'mi şimdi ?

CorbyW

CorbyW

Üye
Herkes ad ve yayaşını yazsın demişsin..
Adım, Teoman 14 yaşında kayıt oldum 17 yaşıma gireceğim bir kaç ay sonra.

Canım biografi yazmak istedi. :ehe
24 Temmuz 1996 Gaziantep doğumluyum. Baba tarafı İskandinavya yarım adasına kadar gidiyor karıştırma oraları. :kop 5 yaşında işkenceye maruz kaldım. Okuldan bahsediyorum. :D halada okuyorum. Bitmiyor arkadaş daha 5 senem var. Düşündükçe emo olasım geliyor. :( Her neyse şuan Gazi Anadolu lisesi 10.sınıftayım. Allahın izniyle avukat olacağım. :kop2 Maxicep'e oyun ararken Gugılda rastladım. Kayıt oldum, o zamanlar corby wifi kullanıyordum, ordan geliyor nickim. Şu son 8 ay içerisinde aktiflik gösterdim. -gene burda iyi, sevdiğim diğer bir sitede 5 yıldır üyeyim ama hala ilk seviye rütbem var.- :D Genel olarak huylarımdan bahsedecek olursak, bana zıt gideni yolarım ki bilen bilir. :D Genellikle inceleme konusunda ustayımdır. :kop2 Ve tam bir Sony 'Ericsson' fanıyımdır. Genel olarak zevklerim müziktir. Bir konuda günde 8 saat müzik dinlediğimi belirtmiştim zaten. Hard rock ve heavy metal takılırım. Görünüşte vücuduna delik açmayı seven bir tipim. - hayır o değil! Piercing demek istemiştim. :D - Genelde Konu dışı,pc donanım,cep telefonu genel bölümünde takılırım. İnşallah orada mod. Olmayı nasib eder allah. :D Çenem düştü gene. Sağlıcakla. :D

Tanıtım amaçlı olmuş oldu. Benimle tanışmak isteyen üyeler vardı. :D PM'den her türlü taciz mesajı alınır. Çok severim. Biyografi konusumu açsam ne yapsam. Bu arada çok memnun oldu sizlerle tanıştığıma. :)

Wilde

Wilde

Üye
Bende 15 ama 11ken bl forumda takılıyordum

Sofya-

Sofya-

Üye
en kucuk 11 miş :ehe

furkan5800

furkan5800

Üye
12.5 falandım kayıt olduğumda suan 15 yasındayım

Revengeful

Emekli Yönetici
Bana dayı diyeceksiniz hepiniz

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Mert dayıııı
kulağa hoş geliyor...:d:

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Mert dayı :3

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Mert dayı Mert dayı bi gecede yedin tarlayı dayı :ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
ben artık Mert dayı diyorum zaten :gul:

Astrosman

Astrosman

Üye
Joker.

Joker.

Üye
Vay Vay Rusçada Biliyorsunuz Demem
Googlr Translet Babay Sağolsun :) Dimi

RİCA EDERİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt