Herkes ad ve yayaşını yazsın demişsin..
Adım, Teoman 14 yaşında kayıt oldum 17 yaşıma gireceğim bir kaç ay sonra.
Canım biografi yazmak istedi.

24 Temmuz 1996 Gaziantep doğumluyum. Baba tarafı İskandinavya yarım adasına kadar gidiyor karıştırma oraları. :kop 5 yaşında işkenceye maruz kaldım. Okuldan bahsediyorum.

halada okuyorum. Bitmiyor arkadaş daha 5 senem var. Düşündükçe emo olasım geliyor.

Her neyse şuan Gazi Anadolu lisesi 10.sınıftayım. Allahın izniyle avukat olacağım. :kop2 Maxicep'e oyun ararken Gugılda rastladım. Kayıt oldum, o zamanlar corby wifi kullanıyordum, ordan geliyor nickim. Şu son 8 ay içerisinde aktiflik gösterdim. -gene burda iyi, sevdiğim diğer bir sitede 5 yıldır üyeyim ama hala ilk seviye rütbem var.-

Genel olarak huylarımdan bahsedecek olursak, bana zıt gideni yolarım ki bilen bilir.

Genellikle inceleme konusunda ustayımdır. :kop2 Ve tam bir Sony 'Ericsson' fanıyımdır. Genel olarak zevklerim müziktir. Bir konuda günde 8 saat müzik dinlediğimi belirtmiştim zaten. Hard rock ve heavy metal takılırım. Görünüşte vücuduna delik açmayı seven bir tipim. - hayır o değil! Piercing demek istemiştim.

- Genelde Konu dışı,pc donanım,cep telefonu genel bölümünde takılırım. İnşallah orada mod. Olmayı nasib eder allah.

Çenem düştü gene. Sağlıcakla.
Tanıtım amaçlı olmuş oldu. Benimle tanışmak isteyen üyeler vardı.

PM'den her türlü taciz mesajı alınır. Çok severim. Biyografi konusumu açsam ne yapsam. Bu arada çok memnun oldu sizlerle tanıştığıma.