Bu fiyata nokia c5-03 ilk gelen alır !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bu fiyata nokia c5-03 ilk gelen alır !
Telefonumun Sadece Arka Kapağında Kılcal Çizikler Vardır Onun Dışında Hiçbir Yerinde Çizik,Vuruk,Kırık,Dökük Yoktur Ekran'da Kesinlikle Ölü Piksel Ve Çizik Yoktur Telefonum 09/04/2011 Tarihinde Bornova'dan Alınmıştır 2013 Yılına Kadar Garantisi Devam Etmektedir Herhangi Bir Sorun Olduğunda İstediğiniz Telpa Servisine Götürüp Garantiye Yollayabilirsiniz !
Kutu İçeriği
-Nokia C5-03
-Orjinal Nokia Şarj Aleti
-Orjinal Nokia Kulaklık
-Mini USB Kablo
-Garanti Belgesi
-Fatura
-Kullanım Kitapçığı + Ovi Kitapçığı
-Hediye Silikon Kılıf

Beni 05374331913 Nolu Numaradan Rahatsız Edip Mesaj Atabilirsiniz SMS'lere 5 Dk İçinde Geri Dönüş Sağlarım !
İzmir İçi Elden Teslim Yapılır (Aliağa'da Cihazı Görme Şansınız Vardır)
İş Bankası Hesabıma Önce Havale Sonra Kargo Şeklinde Yollayabilirim
Ptt Kapıda Ödeme İle Gönderebilirim +10 TL Komisyon Farkını Koyarım

Sahibinden.com'dan Almak İsteyenler İçin :
Gittigidiyor.com'dan Almak İsteyenler İçin :

samsung monte ile takas düşünürmüsün? aksesuarları tam ne arka kapağında nede ekranda çizik yok telefon 6 aylık daha 18 ay garantisi duruyor telpa garantili..

Konu Sahibi
Sağolasın biladerim Samsung Wave Almak İstiyorum O Yüzden Satıyorum Zaten Cihazı

Konu Sahibi
Fiyat Yazmayı Unutmuşuz Kimsede Hocam Fiyatı Unutmuşsun Demiyor Cihaz İçin İstediğim Fiyat 350 Tl'dir Arkadaşlar

Konu Sahibi
Ben en ucuz 450 tlye buldum ! Ayrıca telefojdn dha 3 aylk faturada'da 500 tl yazıyor

hiç çizik yok aynısı 8 gb hafıza kartı ile beraber 275 lira 21 ay daha garantisi var. Bende! ilk gelen kapar 05392659646

benim faturadada 500 yazıyor monte

kardoo

Üye
arkadaslar acil yardim bende e72 nokia var orjinal nasil satiliga cikaracam yardim edermisiniz lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...