Bu eposta neyin nesi arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
Bu eposta neyin nesi arkadaşlar
Bu posta aşağıdaki öğeleri satın aldığınızı onaylamak için gönderilmiştir:
Tarih Onay No Öğeler Tutar
18.04.2014 815143278 Uber Racer
- Uber Racer

2,99 TL
Toplam Tutar: 2,99 TL

Ödemenizi aşağıdaki ödeme yöntemiyle alınacaktır:

Kart Türü: MC

Yaptığınız işlemlerin toplam ücreti ve ek fatura bilgileri için lütfen adresini ziyaret edin. Bu satın alma işlemiyle ilgili sorularınız için adresinden Windows Phone desteğini ziyaret edin.

Microsoft Billing Services'i kullandığınız için teşekkür ederiz.

Microsoft Windows Phone

--------------------------------------------------------------------------------

Oyun almıştım para kartımdan çekilememiş mi anlamadımda pek e posta olarak geldi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
18 Nisan'da Uber Racer adında bi oyunu satın almışın 3 liraya, ya da o oyun içinden bi satın alma gerçekleştirmişin. onun maili bu

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Dekont tarzı bir şey sanırım. Satın aldığını gösteriyor. Sorun düzeltilmiş olabilir ama eskiden mağazadan uygulama satın aldığında bilgilendirme maili bir kaç gün sonra geliyor(muş) bu da biraz panik yaratıyormuş o an alışveriş yapmadığından şaşkınlık yarattığı olmuş. Mail geç geldiyse bir kaç gün önce aldığın bir uygulamanın maili olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
Evet oyunu aldım oyun içi satın aldığımı hatırlamıyorum 1 kere oynadım sadeceYani kartımdan para alınmış değil mi

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Evet oyunu aldım oyun içi satın aldığımı hatırlamıyorum 1 kere oynadım sadeceYani kartımdan para alınmış değil mi
Yazıdan anlaşıldığına göre ücret alınmış. İşte sen almadıysan yada bir şikayetin var mı bu durumdan gibisinden bilgilendirme olarak anlayabilirsin maili.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
Hımmm Saol korkmuştum azda olsa korkma değilde uğraşmaktan falan Teşekkur ederim :-)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
oyunu zaten ayın 18inde almışsın, mailde öyle görünüyor. tabi bu dekont bi kaç gün sonra yani bugün sana atıldığı için panik yapmana gerek yok :)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
İlk defa geldiği için başıma telaşlandım haliyle of pekala saolun tekrardan :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Alışveriş yaptıkça alışırsınız dekont e-maili almaya :tebessüm:
Oyun/uygulama içinden veya doğrudan mağazadan her alışverişinizden 3-4 gün sonra e-postanızda bu e-postalardan göreceksiniz.

Panik yapacak bir durum yok.
Ancak kilit hatırası için gülümseyebilirsiniz :sirit:

:locked2:

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Yağız Ryan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt