Bu ekran kartı ve sistem ne oynar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Bu ekran kartı ve sistem ne oynar ?
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Ben bu konumda bilinmiş oyunlardan farklı bir oyun oynamak istiyorum , tabiki sistemime uygun olanlarından :)
Sistemimi anlatmaya gelicek olursak ;

İşlemci : Intel Pentium IV 3.00 GHz.
Ekran Kartı : Nvidia GeForce 6200 [AGP]
RAM Bellek : 2 GB [DDR]
HDD : 240 GB [164 GB Boş]
İşletim Sistemim : Windows 8 Enterprise.

Arkadaşlar sistemim bu şekilde. Fakat ekran kartı modeline dikkat etmenizi istiyorum Modeli düşük olduğu için çoğu oyunları desteklemiyor Belleği yetse bile model düşük olduğu için sorun çıkıyor. Ekran kartına dikkat etmeniz gerektiği gibi RAM Belleğin " DDR " olduğunada dikkat edin :)

En baştada belirttiğim gibi farklı oyunlar istiyorum :D GTA ve NFS oyunları olmayacak :D

Enes

Enes

Üye
sanki ancak onları oynar gibi geldi bana :)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Bully Scholarship Edition çalıştırır mı acaba:hmmm

- - - Eklendi - - -

Age of Mythology'yi mutlaka dene.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Age of Mythology tarzı oyunlar oynamam kardeş :D üstteki dediğin oyunda güzele benziyo ama bahsettiğim gibi ekran kartı mdoeli 6800 :) benimki 6200 :)

- - - Eklendi - - -

hiç sanmam :D tonlarca oyun var sadece şu iki seri mi :D
Ne tür oyunlardan hoşlanıyorsun?

enterneoll

enterneoll

Üye
tomb raider(yüksek ayarlarda değil :D)
dead island
left 4 dead 2
dead space 2

benden bu kadar şu an aklıma gelmiyor gelirse söylerim ve bu arada Pc'de pek prototype tarzı oyun yok haberin olsun

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
tomb raider(yüksek ayarlarda değil :D)
dead island
left 4 dead 2
dead space 2

benden bu kadar şu an aklıma gelmiyor gelirse söylerim ve bu arada Pc'de pek prototype tarzı oyun yok haberin olsun
Arkadaşım senin o söylediğin oyunların herhangi birini benim pc oynasın helal olsun valla :D sadece en sondaki oyun Pes 2013 ün özellikleriyle aynı diğerleri çok ağır oyunlar hemde sen korku oyunundan başka oyun bilmez misin arkadaşım resimlerine bakarken ürperdim :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
call of duty modern warfare

Üst Alt