Bu ekran kartı nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
Bu ekran kartı nasıl?
ZOTAC 1GB GeForce 9400GT (PCI-E) Ekran Kartı
nVidia GeForce 9400GT
1GB GDDR2 Bellek
GeForce® 9400 GT
550MHz Çekirdek hızı
16 Stream işlemci
1400 MHz Shader Clock
800MHz Bellek hızı
PCI Express 2.0 x16 arayüz
128-bit bellek arayüzü
DirectX 10 desteği
OpenGL OpenGL 2.1 desteği
fiyatı:110 TL
Bendede ASUS EAH 2600 series var yukarıdaki ekran kartı güzel mi yoksa iyi bi marka değilmi

Namizake

Namizake

Üye
kardeş süperrrrrrr bu özelliğe bu fiyat

Doğan

Üye
ZOTAC 1GB GeForce 9400GT (PCI-E) Ekran Kartı
nVidia GeForce 9400GT
1GB GDDR2 Bellek
GeForce® 9400 GT
550MHz Çekirdek hızı
16 Stream işlemci
1400 MHz Shader Clock
800MHz Bellek hızı
PCI Express 2.0 x16 arayüz
128-bit bellek arayüzü
DirectX 10 desteği
OpenGL OpenGL 2.1 desteği
fiyatı:110 TL
Bendede ASUS EAH 2600 series var yukarıdaki ekran kartı güzel mi yoksa iyi bi marka değilmi

10 numara bi ekran kartı tavsye ederim ;)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
zotac iyi bi markamıdır bana asusu tavsiye etti 1 yıl içinde 2 kere yandı e.kartı bunda sorun olmaz inşallah

paluz

paluz

Üye
bence alma. Eğer illa Nvidia alcam diosan başka bi model bak.Yoq farketmez ATİ de olur diosan SAPPHİRE VAPOR-X HD 4890 1 GB GDDR5 almanı ŞİDDETLE tavsiye ederim. BU ekran kartınını üstüne başka bi ekran kartı tanımıyorum.Çıkalı daha 2 hafta faln anca oldu zatn eğer maddi durumun iyise dediğimi al fiatı şu an 400-490 TL arası bişe olması lazım.Ben alıcam da biras zaman geçmesini bekliom fiatı düşsün die oqe kardeşm :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
bence alma. Eğer illa Nvidia alcam diosan başka bi model bak.Yoq farketmez ATİ de olur diosan SAPPHİRE VAPOR-X HD 4890 1 GB GDDR5 almanı ŞİDDETLE tavsiye ederim. BU ekran kartınını üstüne başka bi ekran kartı tanımıyorum.Çıkalı daha 2 hafta faln anca oldu zatn eğer maddi durumun iyise dediğimi al fiatı şu an 400-490 TL arası bişe olması lazım.Ben alıcam da biras zaman geçmesini bekliom fiatı düşsün die oqe kardeşm :oke:

abhi sende hep HD4890 demişsin bende daha ucuza HD4850 diyorum 9800GX' gelse bişi yapamaz

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
o kadar durumum yok ki 490 tl alamam

Uruloki

Uruloki

Üye
abi ben sana HD4850 diyotum bi bak o karta çok iyi 9800GX2 gelse bişe yapamaz crysis 2de 1680*1050 de very high detay da min 20fps max 40fps avg ise 30larda gösteriyo hiçbi oyunda durmaz bi kart bu

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
bi bakayım alıcam bu ay içinde bi kart

paluz

paluz

Üye
hero kardeşm sende haklısın tabi de ucuz ekran kartıyla da fazla iş göremezsinki.1 kereliğine vereceksin parayı alacaksın 4890 ı bak o seni kaç yıl götürücek.bn o yüzden hep bu ekran kartını sölüyorum.alacağın ucuz ekran kartları seni 1 yıl hadi bilemedin 2 yıl götürcek.. ee sora n olcak? hadi bi daha kartı deiştir.yani bnce kıyacaksın paraya her yıl kart deiştrmektense bi tane sağlam alacksın seni götürcek bi 5-10 yıl... bnden sölemesi

Uruloki

Uruloki

Üye
abi zaten benim dediğim HD4850 senin dediğinin birkaç numara düşüğü yani oda üst seviye bi kart ondan söylüyorum ve kullanıyorumda şimdinin oyunlarıni HD3850 bile rahat çalıştırıyo benim kartta rahat bana 4 sene gider

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
bende laptop alıcam en iyisi

xkadir61

xkadir61

Üye
hero kardeşm sende haklısın tabi de ucuz ekran kartıyla da fazla iş göremezsinki.1 kereliğine vereceksin parayı alacaksın 4890 ı bak o seni kaç yıl götürücek.bn o yüzden hep bu ekran kartını sölüyorum.alacağın ucuz ekran kartları seni 1 yıl hadi bilemedin 2 yıl götürcek.. ee sora n olcak? hadi bi daha kartı deiştir.yani bnce kıyacaksın paraya her yıl kart deiştrmektense bi tane sağlam alacksın seni götürcek bi 5-10 yıl... bnden sölemesi

4890 a vereceğin para ile zotac gtx 260 c216 amp2 al daha iyi ben öyle yaptım.
nvidianını cuda pshyx özelliklerini unutmamak gerekir.

standart gtx260 330 tl
zotac gtx260 core 216 amp2 430tl

sapphire hd 4890 440 tl

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bilgi için

paluz

paluz

Üye
4890 a vereceğin para ile zotac gtx 260 c216 amp2 al daha iyi ben öyle yaptım.
nvidianını cuda pshyx özelliklerini unutmamak gerekir.

standart gtx260 330 tl
zotac gtx260 core 216 amp2 430tl

sapphire hd 4890 440 tl

kardeşm oqe öle diosun ama senn bu gösterdiğin istatistikleri genelde Nvdia cılar yapıo be şimdi bunu göstermenin bi gereği yoqtu die düşünüorum.Fİyat-performans olarak piyasadaki en iyi ekran kartları ATİ de yani bunu herkes bilio.Nvidia genelde uçuk fiyatlarda ekran kartı satıyo.senn dediğn zotac gtx 260 ekran kartı zaten pshyx desteklemesi doğal zaten pshyx nvidia programı oluyor.nvidia önerilen oyunlarda genelde pshyx karşmıza çıkıo yani başka bi özelliiği yoq.yani kısacası herkesin zevkleri farklı sen nvdiacısındır bende ATİ ciyimdir.:)

xkadir61

xkadir61

Üye
kardeşm oqe öle diosun ama senn bu gösterdiğin istatistikleri genelde Nvdia cılar yapıo be şimdi bunu göstermenin bi gereği yoqtu die düşünüorum.Fİyat-performans olarak piyasadaki en iyi ekran kartları ATİ de yani bunu herkes bilio.Nvidia genelde uçuk fiyatlarda ekran kartı satıyo.senn dediğn zotac gtx 260 ekran kartı zaten pshyx desteklemesi doğal zaten pshyx nvidia programı oluyor.nvidia önerilen oyunlarda genelde pshyx karşmıza çıkıo yani başka bi özelliiği yoq.yani kısacası herkesin zevkleri farklı sen nvdiacısındır bende ATİ ciyimdir.:)

aslında ben nvidia taraftarı değilim. bu güne kadar birçok ekran kartı kullandım. tercihim hep atiden yana olmuştu. ama testlere göre değilde, her ikisinide kullanarak söyleyecek olsam şu an 4890 gtx260 amp2 den daha performanslı değil.
standart gtx260 ile amp2 arasında çok fark var.
gtx 260 amp2 nin performansı yine gtx sınıfından standart gtx 280 e eşittir.

ama 4890 ların daha çok oc edition versiyonları cıktığında gtx 295 lere kafa tutarsa şaşmam.

son olarak şunu söyleyeyim her ne kadar şu an nvidia kullanıyorsamda. bundan sonra alacağım kart kesinlikle ati olacak özellikle sapphire markası.

çünkü nvidia nın yazılımları beni deli ediyor. o yüzden nvidia adam akıllı yazılım sağlayana kadar gözümden düştü.

paluz

paluz

Üye
aslında ben nvidia taraftarı değilim. bu güne kadar birçok ekran kartı kullandım. tercihim hep atiden yana olmuştu. ama testlere göre değilde, her ikisinide kullanarak söyleyecek olsam şu an 4890 gtx260 amp2 den daha performanslı değil.
standart gtx260 ile amp2 arasında çok fark var.
gtx 260 amp2 nin performansı yine gtx sınıfından standart gtx 280 e eşittir.

ama 4890 ların daha çok oc edition versiyonları cıktığında gtx 295 lere kafa tutarsa şaşmam.

son olarak şunu söyleyeyim her ne kadar şu an nvidia kullanıyorsamda. bundan sonra alacağım kart kesinlikle ati olacak özellikle sapphire markası.

çünkü nvidia nın yazılımları beni deli ediyor. o yüzden nvidia adam akıllı yazılım sağlayana kadar gözümden düştü.

işte kardşm aklın yolu bir seninde doğru olanı gördüğünü düşünüyorum..ATİ ekran kartlarının sürümleri hem güncel hemde kolay kuruluyor.Nvidia gibi sıkıntı yaşamıyorsun.yani kısacası ATI foreVer:oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
ati forever PALİT HD4850 SONİC (OC) biri beni durdursun

idris-tolar

idris-tolar

Üye
ZOTAC 1GB GeForce 9600GT (PCI-E) Ekran Kartı tavsiye edrim daha güzel nwidasıs ekran kartı almam ben nwidayı atiden ayıran tek özellik ekran çözünürlüğü güzel

--------------- Ekleme ---------------

bu arada her zaman kendi bildiğini yap sonradan pişman olmazsın hayat tavsiyesi

arslansem

arslansem

Üye
Fiyat bayağı ucuz.Markanın kalitesini bilmeden buna göre yorum yapabilirsin :)

Üst Alt