BU DÜKKANDA iyilik satılır!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
BU DÜKKANDA iyilik satılır!
İzmir Özel Türk Koleji (İTK) Büyükçiğli Kampüsü Toplum Hizmetleri ve Sosyal Farkındalık Kulübü öğrencileri, LÖSEV işbirliği ile Kültürpark Atlas Pavyonu’nda ‘İyilikler Dükkanı’ açtı.
İzmir Özel Türk Koleji Büyükçiğli Kampüsü Toplum Hizmetleri ve Sosyal Farkındalık Kulübü öğrencilerinin, öğretmenleri Senem Açıl önderliğinde ve bazı firma destekleriyle hayata geçen proje, Kültarpark Atlas Pavyonu’nda gerçekleşti. İTK öğrencileri, her yaş grubu için kıyafet, oyuncak, ayakkabı, kırtasiye malzemeleri, kuru gıda topladı. Malzemeler, LÖSEV ve öğretmenleri Senem Açıl koordinatörlüğünde lösemili ve diğer kanser hastası çocuklara ulaştırmak için İyilikler Dükkanı’nda toplandı. Hasta çocuklar, hem kardeşleri, hem de diğer aile fertleri yararlandı. Çocuklar, çeşitli ikramlar, müzik ve oyunlar eşliğinde etkinlikte eğlenme fırsatı da buldu.

Bir orman varmış bir orman yokmuş!
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), TEMA ve Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü ikinci öğretim öğrencileri işbirliği yaptı. Oluşturulan “Bir varmış bir yokmuş” projesinin ilk basamağı TEGV Şemikler öğrenim biriminde gerçekleştirildi. TEMA’nın erozyon ve fidan dikme teknikleri sunumundan sonra ilköğretim birinci sınıf öğrencileri yere serili dev bezin başına geçti. Minik öğrenciler kendileri için özel hazırlanmış gıda boyalarıyla hayallerindeki orman resmini çizdi.

Tatilin keyfi Koçtaş’ta çıkar
Koçtaş, İzmir’deki mağazalarında çocukların sömestr tatilini keyifli geçirmesi için çeşitli etkinlikler düzenleyecek.
4- 6 Şubat tarihleri arasında Karşıyaka Mavişehir Koçtaş Mağazası’nda 15.00-19.00 saatleri arasında yüz boyama, sosis balon showları, “Yo Gabba Gabba” karakterleri ile eğlence ve interaktif yarışmalar çocuklara keyifli saatler yaşatacak. 11 Şubat’ta mağazadaki dev pano çocuklar tarafından renkli kumlar ile boyanacak.

Ekinlilerin başarısı
Ekin Koleji öğrencileri, Alman ZDF televizyonunun, Almanca konuşulan ülkelerin ve Almanca eğitim yapan okulların katıldığı uluslararası bilgi yarışmasında, ikinci oldu. Ekin Koleji Kurucu Temsilcisi Yasemin Reşitoğlu; okulun 5’inci sınıf öğrencilerinden Bora Duruçay, Defne Balcıoğlu ve Deren Kaan Demirçelik’in oluşturduğu ekibin Almanca öğretmenleri Neslihan Akgün rehberliğinde hazırlandıkları ve katıldıkları, Alman ZDF kanalı ‘1, 2 oder 3’ adlı yarışmada, ikinci olduğunu söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...