Bu doctorrr çok terbiyesiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Su aralar saçma sapan konular açıyor gereksizlere ...

Minoo da minoo ...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
bir arada anıla sarmıştı :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu doktora ben bir gözükeyim ... :ehe

KayraBey

KayraBey

Üye
Yeni mi görüyorsun sen o konuyu.Üzerinden çok zaman geçti...

anılbaran

anılbaran

Üye
Halis kardeşim oooo çok oldu o mesele :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
iyide o konuyu doktor acmamışki

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
minoo

minoo

Üye
Ali, Yunus'un o gereksizlere sürekli benimle ilgili konular açtığını biliyorum ama benim açımdan problem yok. Hatta mutlu bile oluyorum ben. Bu konuyu üstten bir konuştuk Yunus'la. Ve şimdilerde de herhangi bir art niyetini, bir kural dışı davranışını göremiyorum. O sitedeki yorumlarını gördüğümde ciddi anlamda nefret etmiştim o çocuktan. Şu anda hala Türe'den nefret ediyorum mesela. Ama Yunus tamamen Türe'nin gazına geldi, onu savundu. Şimdi Türe ile ters düştüler, anladı hatasını. Bana da yazmıştı hatta hata etmişim diye. Keşke saklasaymışım o pmleri.

Henry'nin bunca yaptığı şeye rağmen hala "siteye dönsün mü?" sorusunu tartışabiliyorsak bence Yunus onun yanında kanatsız. Ayın üyesi konusunda da onu önerdiğimde bu sitede yazdıkları öne sürüldü, reddedildi. Bilmiyorum artık ben Yunus'un pişman olduğuna inanıyorum ve kendini düzeltti de. Önyargılı olmayın bence. Pek sevimli bi afacan.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Valla Pınarcim kendisini tanımam etmem .
Sadece seninle alakalı konular açıyordu manasız şekilde . Onu söyledim .
Aranızda ki samimiyeti bilemem tabi .

minoo

minoo

Üye
Valla Pınarcim kendisini tanımam etmem .
Sadece seninle alakalı konular açıyordu manasız şekilde . Onu söyledim .
Aranızda ki samimiyeti bilemem tabi .

Yok yok bilgim dahilinde hepsi. Konuyu açtıktan sonra bana pm atıyor zaten. Ama biz onlarla konu dışı modu olarak yüz-göz biçimindeyiz. Konu dışında takılan herkesle öyleyiz. Mert de öyleydi. Durmaları gereken yerde sert uyarılarda da bulunuyoruz ama hep aynı konular içinde makara yapıyoruz. O yüzden hala Mert'le de benimle de tatlı bir şekilde uğraşıyorlar. Ben rahatsız olsam silerim konuları zaten ya da kilitlerim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Anlaşıldı ... Doğrudur .
O halde sorun yok . :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ben bu çocuğu iyi tanırım. Dayısı benim kiracımdı. Gerçi sevmezdim ahlaksız herifi. Bundan 6 ay öncesine kadar iyi bir çocuktu ama çevresine uydu ve bozuldu. Şimdi gidecek yeri olmadığını anlayınca bize tutunmaya çalışıyor. Tabi ki bırakmıyacaz düşmesine izin vermiyecez ama çekip de çıkartmayacaz. Bunlar sivri örneklerdir ve göze batarlar. Yunus'a herhangi bir taviz veya paye verildiği anda bu siteye neler yaptım da hala buralardayım havasına gireceğinden emin olabilirsiniz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten banlansın diye birşey demedimki zaten sadece ben yeni gördüm uzun zamandırda gözüme çarpmıyordu bende takılmıyor sitede sandım onu görünmeyince o konuda yorumunu görünce şaşırdım sadece :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Mod olma peşinde belki

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yeni bir durummu var yoksa benmi anlamadım Alıştık bu tip gençlere .Nerde eski günler biz bir isme sahipsek onu korurduk sağda solda konuşuyorlar ve halen burdalar geçelim gençler bunları takılsınlar bir köşede :pro:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir durummu var yoksa benmi anlamadım Alıştık bu tip gençlere .Nerde eski günler biz bir isme sahipsek onu korurduk sağda solda konuşuyorlar ve halen burdalar geçelim gençler bunları takılsınlar bir köşede :pro:

gençler abi kanları kaynıyo :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bi sıkıntı yok, bir kaç kez uyarı almıştı benden, sorun yaratacak bir kişiliğe sahipse özelden uygun dille uyarırsınız olmadı şikayet edersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt