Bu Da Ne ,aniden önüme çıkıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
Bu Da Ne ,aniden önüme çıkıyor?
<span style="font-size:12pt;line-height:100%"><span style="color:#FF6666">Arkadaşlar bilgisayarım çalışırken mavi arkaplan üzerinde,aşağıda yazdığım yazılar ekrana aniden

geliyor,şuana kadar 2defa oldu,bilgisayarı kapatıp açınaca düzeldi,bu nedir bilenler yardımcı olursa çok

sevinirim,şimdiden teşekkürler.</span></span>.

Msn:<span style="color:#000099">[email protected]</span> & pm

<span style="font-size:10pt;line-height:100%">Bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar görmesini engellemek için windows kapatıldı.

BAD_POOL_HEADER

Bu,Durdur hatassı ekranını ilk kez görüyorsanız,bilgisayarınız yeniden başlatın.Bu ekran yeniden

karşınıza çıkarsa aşağıdaki adımları izleyin:

Yeni tüm donanım veya yazılımların doğru yüklenmesini sağlayın.Bu yeni kurulumsa,gereksinim

duyabileceğiniz windows güncelleştirmelerini donanım veya yazılım üreticinizden isteyin.

Sorun devam ederse, yeni yüklenen tüm donanım veya yazılımları devredışı bırakın veya kaldırın.

Önbelleğe alma veya gölgeleme gibi BIOS bellek seçeneklerini devredışı bırakın.

Bileşenleri kaldırmak veya devredışı bırakmak için Güvenli Mod kullanmanızı gerekirse,

bilgisayarı yeniden başlatın.F8 tuşuna basarak önce gelişmiş başlatma seçeneklerini sonra güvenli

mod&#39;u seçin.

Teknik Bilgiler:

***STOP:0x00000019(0x00000020,0x829ECEA0,0x0829ECEA0,0x0AOOOO48)

Fiziksel belleğin dökümüne başlanıyor.

Fiziksel belleğin dökümü tamamlandı</span>.

madmann

madmann

Üye
arkadaşım ram leri kontrol et yuvalarını flan değiştir ve hdd nin ide kablosuna elektrik kablosuna bak eğer oda olmazsa ramları sök öyle dene(tek se başka bi tane bul onunla dene) bana donanımsal bi hata gibi geldi ama ekran kartı işlemci hdd olması zor gibi görülüyor

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bilgisayar dizüstü.

madmann

madmann

Üye
hmm
garantisi bitmediyse teknik servise götür
bittiyse önce windows u onar(cd yi takıp normal kurulum yapar gibi orada yazıyor zaten mavi ekranda)
yoksa ramları kurcala mıncıkla dene

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
madmann dostum cihaz garantili,peki bu sorun herhangi bi yaz&#305;l&#305;mdan olabilir mi,adaware yapar m&#305;?
ayr&#305;ca msconfig baslang&#305;ç yapt&#305;&#287;&#305;mda bilmedi&#287;im &#351;eyler yüklü görünür cihazda,bunlar&#305;n hepsininin i&#351;aretini kald&#305;r&#305;rsam cihaz çali&#351;&#305;rm&#305; sence...

RockFord Fosgate

Üye
ewet donanımsal bı hata bence kurcalama garantısı bozulur sen teknık servıse bı gotur halletderler

nuisance

Üye
hmm mavi ekran kotudur

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
4.kez aynı sey oldu,bir çok programı devredışı bıraktım,ama aynı mavi ekran devam ediyor,sanırım servise gidecek gibi görünüyor,ama size şunu sormak istiyorum format atarsam düzelir mi acaba...

__Midas__

__Midas__

Üye
bu olay internete bağlanıncamı oluyor hocam..

Altun.

Altun.

Üye
hata donanımsal sanırım hdd okuyucu kafasında bi problem çıkıyo olabilir sen en iisi teknik serivse yolla garantisi dolmadan

amedian

amedian

Üye
nuisance Gönderildi Jan 19 2006, 10:22 PM hmm mavi ekran kotudur

RockFord Fosgate

Üye
baba tanıdık bı bılgısayar servısene gotur parada almazlar hem ben hep ole yapıyom:)))))

kurt bey

kurt bey

Üye
kardeş senin işletim sistemin zarar görmüş bazı sistem dosyalarında hasar oluşmuş. eğer yapabilrsen bi xp cdsi tak onarma yap. yok eğer yapamam dersen götür bi bilgisayarcıya onarma yapıp düzeltsinler. donanımında bi sorun yok. :&#39;)

Üst Alt