eyvallahtebrikler
sığar mı ben de 5 dvd aldım 25 gb bi 5 daha alsam 2 oyun daha indiririmOynayacağım oyunların listesini yaptim pcde 20 rahat var![]()

bende öylel yapmam gerekiyoPc gelince indiricem yavas yavas tabi

neden winrarla parçalarım sonra yazarım yoksa yer yok bu pc deDvdye oyun yazmak iskence yaw

öyle ama netcen işte harici disk yokValla uzun is oyunu parcaliyacan da dvdye yazcan pcye atcan birlestircen de her oyuna ayni şeyleri yapacan da insanda ömür mu kalir be![]()
@L-LumieRe ne diyorsun yanış mı yaptık doğru mu 
bilmemöyle ama netcen işte harici disk yok@L-LumieRe ne diyorsun yanış mı yaptık doğru mu
![]()
bana sormayın bende çaresi çok 1TB+1TB+32gb+32gb+16gb harici usb3.0 depolama birimlerim var 
tamam o zaman sustumbilmembana sormayın bende çaresi çok 1TB+1TB+32gb+32gb+16gb harici usb3.0 depolama birimlerim var
![]()
bende öyle yaparım ileride para biriktirip 
bendeki biraz bağımlılık sanki bilmiyorum derin bi arşivleme isteği vartamam o zaman sustumbende öyle yaparım ileride para biriktirip
![]()

off kötü olmuş bilmiyorum film depolama isteğim hiç yok izle atbendeki biraz bağımlılık sanki bilmiyorum derin bi arşivleme isteği var
şuan mevcut
420GB yabancı dizi +Behzat Ç
300gb film
590GB oyun
50gb işletim sistemi
20gb program
100gb kadarda video klip müzik eğitim seti vs vs vs.. ıvırzıvır var
daha öncesinde 800gb civarında arşivim disk arızası sonucu öldü.

Beni geçtinbendeki biraz bağımlılık sanki bilmiyorum derin bi arşivleme isteği var
şuan mevcut
300gb film
590GB oyun
50gb işletim sistemi
20gb program

benim öyle fazla arşivim yokbenim minik arşivim 70 film 50 küsur oyun (genelde 2005 civarı oyunları) ortalama 10 gb program 2 küsur gb müzik 2 gb özel videolar
3 tane işletim sistemi
fiyat artmış 
|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Notebook Çantası İstiyor musunuz ?: Evet - Mouse İstiyor musunuz ?: Kablosuz | 11532 | 1 | 1,351.48 TL | 1,351.48 TL |
| Ara Toplam: | 1,145.32 TL | |||
| KDV (%18): | 206.16 TL | |||
| UPS Kargo: | 19.00 TL | |||
| Toplam: | 1,370.48 TL |

filmler 720p HD olunca atası gelmiyor insanın böyle arşivliyor.off kötü olmuş bilmiyorum film depolama isteğim hiç yok izle at![]()
ulan varya ben doların...
tercih meselesi o kadar depolama para isterfilmler 720p HD olunca atası gelmiyor insanın böyle arşivliyor.
valla bende hiçbişey yok helal olsunbendeki biraz bağımlılık sanki bilmiyorum derin bi arşivleme isteği var
şuan mevcut
300gb film
590GB oyun
50gb işletim sistemi
20gb program

alınca başlarsınvalla bende hiçbişey yok helal olsun![]()