ByKatre
Üye
hocam daha sonra taktırmaya kalksak yinede avantajlı değil miyiz4GB ram yetmez. min6gb bak. asusun bu serisi güzel alınabilir
120 lira ram parası olur işçilik ne kadar alır sence840m ekran kartı daha iyi.
ram ekleyebilirsin ancak kendin takarsan garanti dışı kalacaktır.
serviste taktırırsan fazladan işlem ücreti vs ödersin.
hocam sordum pc depo ya cevap gelmedi daha ama başka bilgisayarda iç ekipmana zarar vermeden çıkmaz diyordu840m ekran kartı daha iyi.
ram ekleyebilirsin ancak kendin takarsan garanti dışı kalacaktır.
serviste taktırırsan fazladan işlem ücreti vs ödersin.
bilmiyorum benim baya kafama yattı bak bu da onun 8 gb ram ve 1tb harddisklisiArkadaşlar 114D alın kafanız rahat etsin. Oyunda 1-2 FPS için değmez bence servisle uğraşmaya.
bilgisayarcıya taktırırım ya garanti dışına çıkmaması lazımArkadaşlar 114D alın kafanız rahat etsin. Oyunda 1-2 FPS için değmez bence servisle uğraşmaya.
@L-LumieRe işçilik ücreti de alırlar dedi ben sorayım onu bilgisayarcıya ne kadar alırlarbilmiyorum benim baya kafama yattı bak bu da onun 8 gb ram ve 1tb harddisklisiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızb u pahalı bununla 114 d arasındada 100 tl fark var 740m ile 840m arasında 100 tl lik fark var o yüzden her halükarda karda oluyoruz
bilgisayarcıya taktırırım ya garanti dışına çıkmaması lazım
tanıdık bilgisayarcı var@L-LumieRe işçilik ücreti de alırlar dedi ben sorayım onu bilgisayarcıya ne kadar alırlar
takmak basit zaten sorun biz takınca garanti ölüyotanıdık bilgisayarcı varbu arada ram takması da basit be bi araştırsana
o konu da şüphe var ya kimi çıkar demiş kimi çıkmaz ama olsun hiç olmadı 2 sene ram takmam ya haksız miyim 840m olsun datakmak basit zaten sorun biz takınca garanti ölüyo
Yani her türlü karlıyız. Bir de şunu merak ettim 4 gb neden yetmez ki arkadaş 2 gb ramle full ayarda gta 4 bf3 cod mw3 falan oynuyor.o konu da şüphe var ya kimi çıkar demiş kimi çıkmaz ama olsun hiç olmadı 2 sene ram takmam ya haksız miyim 840m olsun dasence ??
O zaman sorun yoko konu da şüphe var ya kimi çıkar demiş kimi çıkmaz ama olsun hiç olmadı 2 sene ram takmam ya haksız miyim 840m olsun dasence ??biri böyle yazmış Not: Diğer firmaların çalışma şekli nedir ne
değildir bilmiyorum ben Asus kullandığımdan ve
RAM eklediğim için bu bilgiye sahibim ve 4+4 : 8
GB RAM’le servise de yolladım hiçbir sorun
oluşmadı.+ 4 GB RAM’ı kendiniz kullanım kılavuzuna
bakarak takabilirsiniz ve garantiniz devam etmek
hiçbir sorun oluşmamakta. Bu tarz işleri daha
önceden deneyimli insanlara taktırabilirsiniz. Ya
da Asus yetkili servislerine götürebilir veya
yolllayabilirsiniz, servis bu işlem içinde bir ücret isteyecektir bilginize. Taktığınız RAM’in
garantisini Asus vermemekte, RAM nereden
alındıysa ya da kim ithal ettiyse o firma
tarafından verilmekte. _Bunu buldumiki hafta öncesine kadar ASUS'ta çalışıyordum.
Kendiniz RAM takabilirsiniz. Takarken bir şeyleri
bozmadığınız sürece cihaz garanti
kapsamındadır. ,_bunu buldum
yetmese bile takma avantajı var öbür türlü ekran kartı değişmezYani her türlü karlıyız. Bir de şunu merak ettim 4 gb neden yetmez ki arkadaş 2 gb ramle fu ll ayarda gta 4 bf3 cod mw3 falan oynuyor.
ekran kartı ıyi ya rivals son ayarda 27 28 verebiliyorEkran kartı idare eder. İşlemciyi pek beğenmedim. Ram, ekran kartına yakışmamış. Ram taktırırırsan garantiyle ilgili bir sorun olabilir mi? Eğer olmazsa alınabilir.
Ama ekran kartından öyle çok yüksek bir performans bekleme yani. Üst seviye oyunları en düşük seviyede oynatabilecek kapasitede.
bence de ben başka alternatif çıkmazsa bunu düşündümO zaman sorun yok
Başka alternatif çıkacağını sanmıyorum bunu rastgele buldumyetmese bile takma avantajı var öbür türlü ekran kartı değişmez
ekran kartı ıyi ya rivals son ayarda 27 28 verebiliyor
bence de ben başka alternatif çıkmazsa bunu düşündüm
ben buna karar verdim valla bilmiyorum her türlü karlıBaşka alternatif çıkacağını sanmıyorum bunu rastgele buldumbir de 114d var işte eğer eskisi gibi 1390 liraya inerse onu alıyorum 1 hafta bekleyeceğim.
öylede hp mesela aynı özellikler 100 tl falan az ama ısınma vs sorun kalite performans ısınma şıklık asusta birleşiyoraslında alternatif çok fazla da asusdan başka alternatif yok diger markalardan çok var.
Aynen öyle1 kere alıyoruz laptopu kaliteli marka alalımöylede hp mesela aynı özellikler 100 tl falan az ama ısınma vs sorun kalite performans ısınma şıklık asusta birleşiyor
aynen bi 6-7 sene kullanmam lazım benim bunuAynen öyle1 kere alıyoruz laptopu kaliteli marka alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?