ByKatre
Üye
hocam bu bilgisayarı yeni gördüm süper 740m den iyi ekran kartı ram sıkıntı yaratır mı oyunlarda şu an fena gaza geldimÜrün gerçekten tam bir f/p ürünü. bütçen kısıtlıysa bence bunu al.
ileride bütçen düzeldiğin de bir 4 gb daha alır monte edersin. MSI ın modellerinde garanti dışı kalmıyor. ama bu durum asus ta kalıyor mu bilmiyorum. gerekirse servise götürür orada taktırırsın. ama ekran kartı seni birkaç yıl rahat götürür
yalnız bu pcde Nvidia Geforce GT840M var kardeşKonuları birleştirdim. GT720M giriş seviye bir kart. Oyun için pek uygun olmaz. Diğer paylaştığın daha iyi bir model. RAM konusuna pek takılma derim.
hocam bu bilgisayarı yeni gördüm süper 740m den iyi ekran kartı ram sıkıntı yaratır mı oyunlarda şu an fena gaza geldimhem daha ucuz farklı değil fazla
yalnız bu pcde Nvidia Geforce GT840M var kardeş
evet bana da öyle geldi 4gb çok sıkıntı yaratır mı acabaSon paylaşılan model için dedim ben. GT720M görünüyor verilen linkte. İlk GT840M olan model paylaşılmış ki o daha iyi.
ama şöyle düşünüyorum pc ye sonrada ekran kartı taktırmak çok masraflı olur ama ram masraflı olmaz tahmini kaç tl tutar bi 4 gb ram ileride sıkıntı olursa taktırırız duruma göreevet bana da öyle geldi 4gb çok sıkıntı yaratır mı acaba
şu anda fena aklıma yattı buDediğin gibi ileride RAM sıkıntısı olursa takviye yaparsın sıkıntı olmaz. Zaten ekran kartı değişimi vs pek mümkün değil.
baya araştırdım işte 114d almayı düşünüyordum bunu görünce havalara uçtumEvet, daha iyi bir tercih olur. Yine iyi bir araştırma yap bütçene uygun daha iyi model bulamazsan alırsın zaten.
bence alınabilir Allah razı olsun bende bunu düşünüyorum rm taktırsan bile 100 tlye ekran kartı 840m yanına kar hafıza 500 ama çok sorun olmaz sanırım bolbol dvd alırsınparasızlık ve dolar nedeniyle istediğim bilgisayarı alamayacağım biraz kısmak zorunda kaldım şu modeli begendim parasına değer mi alınabilir miLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbir de 4 gb ram yeterli midir. Bana şimdiki zaman için 8 gerek diye düşünüyorum
Galiba ln olanı alacağım dediğiniz gibi ram takviyesi yaparım lakin garanti giderse olmaz. Takip edeceğim sorduğun için teşekkürlerbaya araştırdım işte 114d almayı düşünüyordum bunu görünce havalara uçtum
bence alınabilir Allah razı olsun bende bunu düşünüyorum rm taktırsan bile 100 tlye ekran kartı 840m yanına kar hafıza 500 ama çok sorun olmaz sanırım bolbol dvd alırsınpcdepoya sordum ram taktırılırsa garanti dışı kalır mı diye takip et
Siz olsanız ln olanı mı alırsınız 114d olanı mıEvet, daha iyi bir tercih olur. Yine iyi bir araştırma yap bütçene uygun daha iyi model bulamazsan alırsın zaten.
zaten garanti gitse bile 2 sene idare eder beni iki sene sonra takviye ederim hemde geçen başka bilgisayrda iç ekipmana zarar vermeden garanti dışına çıkmıyor yazıyorduGaliba ln olanı alacağım dediğiniz gibi ram takviyesi yaparım lakin garanti giderse olmaz. Takip edeceğim sorduğun için teşekkürler
Siz olsanız ln olanı mı alırsınız 114d olanı mı
Simdi benim de aklıma yattızaten garanti gitse bile 2 sene idare eder beni iki sene sonra takviye ederim hemde geçen başka bilgisayrda iç ekipmana zarar vermeden garanti dışına çıkmıyor yazıyordu
kardeş o 1500 tlŞu laptobu öneririm. GeForce 740m ekran kartı var. Oyunların hepsini iyi ayarlarda oynatmaz ama düşük ayarlarda çoğunu oynarsın.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben max 1400 verebilirim bu 1500Şu laptobu öneririm. GeForce 740m ekran kartı var. Oyunların hepsini iyi ayarlarda oynatmaz ama düşük ayarlarda çoğunu oynarsın.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yanlış mıyım ama çok süper şu anda uçuyorum yaSimdi benim de aklıma yattı
Tek takıntım ram onuda sonra ilave yaparız hard disk hiç önemli değil 500 gb yeter bana şu anda masaustu pcmde 160 gb yetiyor yaniyanlış mıyım ama çok süper şu anda uçuyorum yatoplam hesapladım çantası faresi kargosu 1325 tl geliyo 840m li pcyi bu fiyata alıyorum ya gerisi önemli değil
ayne benimde 256 biraz zorluyo ama yetiyo ram sıkıntı değil bir yerde 4 ten fazlası o kadar fark etmiyo diyorduTek takıntım ram onuda sonra ilave yaparız hard disk hiç önemli değil 500 gb yeter bana şu anda masaustu pcmde 160 gb yetiyor yani
Alıyor muyuz bunu beraberayne benimde 256 biraz zorluyo ama yetiyo ram sıkıntı değil bir yerde 4 ten fazlası o kadar fark etmiyo diyordu
ayın 15 i gelsinAlıyor muyuz bunu beraber
| Ara Toplam: | 1,106.96 TL |
| KDV (%18): | 199.25 TL |
| UPS Kargo: | 19.00 TL |
| Toplam: | 1,325.21 TL |
Ben sordum sigortalı geldiği için pahalışu anda benim kararım 069d
ayın 15 i gelsinvalla bu konuyu görmesen 740m e 125 tl fazla para verecektim zaten pederi zor iknna ediyorum sonra para biriktiririm ram taktırırım hardisk ise dvdler tanesi 50 kuruş 4.7 gb 10 tane alsan 5 tl 47 gb şu an böyle havale ile tek seferde 1286 tl 50 tl fazla fark etmez 9 taksit 147 tl[TFOOT] [/TFOOT]
Ara Toplam: 1,106.96 TL KDV (%18): 199.25 TL UPS Kargo: 19.00 TL Toplam: 1,325.21 TL kargo çok pahalı gibi ama onun sigortası falan olabilirr hasarsız gelmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?