Öneri bu bilgisayar nasıl alınabilir mi

ByKatre

Üye
nerede geldi ki MERHABA

SATIŞI OLMAYAN MODELLERİMİZDE SERİ NUMARASI İLETİLEMEMEKTEDİR

İNCELEDİĞİNİZ MODELE BİZZAT TARAFIMIZCA YAPILAN KONTROLLERDE DÜŞÜK VOLTAJ 1600 MHZ RAM İLE RAM UPGRADE EDİLEBİLMEKTEDİR

HERHANGİ BİR PROBLEM OLMAMAKTADIR

pc depodan aldığım son kesin bilgi

Konu Sahibi
Tamam artık iyice tatmin olduk

Tepkiler: ByKatre
    Konu Sahibi
rami araya sıkıştırıyorum gibi Aynı Pc nin 8 gb lik olanı gelmiş

ama yine de öncekini almak mantıklı
Adamları sıkıştırdık o kadar bizim için 8 gb yapıp satıyorlar dediğin gibi daha mantıklı 4 gb modeli114d nin daha ucuz olması gerekirken daha pahalı modası geçti

ByKatre

Üye
Adamları sıkıştırdık o kadar bizim için 8 gb yapıp satıyorlar dediğin gibi daha mantıklı 4 gb modeli114d nin daha ucuz olması gerekirken daha pahalı modası geçti
aynen öle oldu işte eğer 8 gb liği alırsak hesapladım 40 tl fazla veriyoruz taktırma parası misali ama gerek yok

Tepkiler: Enpatsu Shakugan

ByKatre

Üye
Eve giderken girerim mağazaya bakarım daha önceden bakmıştım 20 tlye vardı ama frisby markası
almışken logitech alırım diye düşünüyorum 10 tl fazla vereyim ama kaliteli olsun geçen bi arkadaşın ordayım farenin ışığı yanıyor işlemiyor çakıyla içine dokunuyo sonra çalışıyo kaliteli olması lazım

Konu Sahibi
pcdeponun verdiği mouse oem'mis kablosuz fareler hassas oluyo takılma falan yapabilir

Logitech m185 almanızı öneririm. Arada bir indirime girip 20 lira oluyor, normal fiyatı da 25 lira falan. Pili tam bir yıl gidiyor.

Son düzenleme:

ByKatre

Üye
GÜvenilir Diyorlar Alanlar Çok

M185 olacak doğrusu, yanlış söylemişim. Vatana baktım, 29 lira görünüyor. Fakat bu sürekli indirime giren bir ürün takip ederseniz ayın herhangi bir günü 20 liraya bulursunuz.