ByKatre
Üye
nerede geldi kibaşka yerden alıntı yaparken beraberinde link getirmemeye özen gösterin arkadaşlar. mesajı ve alıntıyı düzenledim.
onun haricinde konu ile alakasız mesajlarda gördüğünüz üzere silinmiş. dikkat edelim
Tamam artık iyice tatmin olduknerede geldi kiMERHABA
SATIŞI OLMAYAN MODELLERİMİZDE SERİ NUMARASI İLETİLEMEMEKTEDİR
İNCELEDİĞİNİZ MODELE BİZZAT TARAFIMIZCA YAPILAN KONTROLLERDE DÜŞÜK VOLTAJ 1600 MHZ RAM İLE RAM UPGRADE EDİLEBİLMEKTEDİR
HERHANGİ BİR PROBLEM OLMAMAKTADIR
pc depodan aldığım son kesin bilgi
rami araya sıkıştırıyorum gibiTamam artık iyice tatmin olduk
Adamları sıkıştırdık o kadar bizim için 8 gb yapıp satıyorlarrami araya sıkıştırıyorum gibiAynı Pc nin 8 gb lik olanı gelmiş Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama yine de öncekini almak mantıklı
aynen öle oldu işte eğer 8 gb liği alırsak hesapladım 40 tl fazla veriyoruz taktırma parası misali ama gerek yokAdamları sıkıştırdık o kadar bizim için 8 gb yapıp satıyorlardediğin gibi daha mantıklı 4 gb modeli114d nin daha ucuz olması gerekirken daha pahalı modası geçti
Çanta + kargo 1328 tl tuttuiyi bakalım hayırlısı kaç tl tuttu ben ramden yavaştan vazgeçiyom gibibabam ufaktan tablet falan demeye başladı yemezler diyecem ama rame
aynen dün baktığım gibi fareyi kendin mi alacan ben direk oradan logitech isteyecemÇanta + kargo 1328 tl tuttu
Fareyi vatandan alcam tam zamanında almisim deseneaynen dün baktığım gibi fareyi kendin mi alacan ben direk oradan logitech isteyecemiyiki sipariş vermişsin fiyat artmiş 25 tl
aynen vatanda kaç tl ki yani dışarıda kaç fiyatı orada 33 tl mi neFareyi vatandan alcam tam zamanında almisim desene
Eve giderken girerim mağazaya bakarım daha önceden bakmıştım 20 tlye vardı ama frisby markasıaynen vatanda kaç tl ki yani dışarıda kaç fiyatı orada 33 tl mi ne
almışken logitech alırım diye düşünüyorum 10 tl fazla vereyim ama kaliteli olsun geçen bi arkadaşın ordayım farenin ışığı yanıyor işlemiyor çakıyla içine dokunuyo sonra çalışıyo kaliteli olması lazımEve giderken girerim mağazaya bakarım daha önceden bakmıştım 20 tlye vardı ama frisby markası
onu değil pcdepodan logitech alacağım ayrı olarakpcdeponun verdiği mouse oem'mis kablosuz fareler hassas oluyo takılma falan yapabilir
Neden sen açıyon ilk alan benimonu değil pcdepodan logitech alacağım ayrı olarakbak inceleme konusunu ben açacam
Tavsiye için teşekkürlervatanda var mı m180Logitech m180 almanızı öneririm. Arada bir indirime girip 20 lira oluyor, normal fiyatı da 25 lira falan. Pili tam bir yıl gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?