ByKatre Üye tory1tory' Alıntı: Yorumlar olumlu zaten ekran karti bu fiyata süper yani. Araştırdıkça sabırsızlanıyorum Genişletmek için tıkla ... nerede yükseltilemez diyo Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız fiyat düştü
tory1tory' Alıntı: Yorumlar olumlu zaten ekran karti bu fiyata süper yani. Araştırdıkça sabırsızlanıyorum Genişletmek için tıkla ... nerede yükseltilemez diyo Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız fiyat düştü
tory1tory Üye O verdiğim sitede özellikler kisminda bellek varya orda Fiyat hep böyle kalsa keske bi 15 gun daha
ByKatre Üye tory1tory' Alıntı: O verdiğim sitede özellikler kisminda bellek varya orda Fiyat hep böyle kalsa keske bi 15 gun daha Genişletmek için tıkla ... kalmasın ya düşsün ben göremedim yükseltilemez diye
tory1tory' Alıntı: O verdiğim sitede özellikler kisminda bellek varya orda Fiyat hep böyle kalsa keske bi 15 gun daha Genişletmek için tıkla ... kalmasın ya düşsün ben göremedim yükseltilemez diye
ByKatre Üye tory1tory' Alıntı: düşsede iyi olur yani canta + kablolu fare de eklerim Genişletmek için tıkla ... ben onları zaten ekledim sende ekle bence daha ucuz onları zaten alacan değil mi
tory1tory' Alıntı: düşsede iyi olur yani canta + kablolu fare de eklerim Genişletmek için tıkla ... ben onları zaten ekledim sende ekle bence daha ucuz onları zaten alacan değil mi
tory1tory Üye Ya çanta kesin eklerim de evde bi fare var yani elime tam oturuyor ama orta tusu felan dönmüyor yine elime tam oturan bisey olur inşallah
Ya çanta kesin eklerim de evde bi fare var yani elime tam oturuyor ama orta tusu felan dönmüyor yine elime tam oturan bisey olur inşallah
ByKatre Üye tory1tory' Alıntı: Ya çanta kesin eklerim de evde bi fare var yani elime tam oturuyor ama orta tusu felan dönmüyor yine elime tam oturan bisey olur inşallah Genişletmek için tıkla ... oturur ya onu mu dert ediyon heri
tory1tory' Alıntı: Ya çanta kesin eklerim de evde bi fare var yani elime tam oturuyor ama orta tusu felan dönmüyor yine elime tam oturan bisey olur inşallah Genişletmek için tıkla ... oturur ya onu mu dert ediyon heri
ByKatre Üye tory1tory' Alıntı: Sen kablolu mu kablosuzmu alican Genişletmek için tıkla ... kablosuz ya kabllolu sevmiyom laptop her şeyi kablosz bi de kablo ile mi uğraşayım tory1tory' Alıntı: Sen kablolu mu kablosuzmu alican Hic kablosuz kullanmadim ben Genişletmek için tıkla ... bi şey fark etmiyo daha iyi
tory1tory' Alıntı: Sen kablolu mu kablosuzmu alican Genişletmek için tıkla ... kablosuz ya kabllolu sevmiyom laptop her şeyi kablosz bi de kablo ile mi uğraşayım tory1tory' Alıntı: Sen kablolu mu kablosuzmu alican Hic kablosuz kullanmadim ben Genişletmek için tıkla ... bi şey fark etmiyo daha iyi
ByKatre Üye tory1tory' Alıntı: Fiyat düşerse kablosuz aliyim bari Genişletmek için tıkla ... onu da sıkıntı etme bütçe 1400 değil miydi şu an kablosuz fare çanta kargo toplam 1325 tl
tory1tory' Alıntı: Fiyat düşerse kablosuz aliyim bari Genişletmek için tıkla ... onu da sıkıntı etme bütçe 1400 değil miydi şu an kablosuz fare çanta kargo toplam 1325 tl
ByKatre Üye tory1tory' Alıntı: Ucuz olsa daha iyi yanee Genişletmek için tıkla ... illa ki de işte 10 tl frk edecek rahat edecen Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - Notebook Çantası İstiyor musunuz ?: Evet - Mouse İstiyor musunuz ?: Kablosuz 1153211,306.21 TL1,306.21 TLAra Toplam:1,106.96 TLKDV (%18):199.25 TLUPS Kargo:19.00 TLToplam:1,325.21 TL [TBODY] [/TBODY] [TFOOT] [/TFOOT]
tory1tory' Alıntı: Ucuz olsa daha iyi yanee Genişletmek için tıkla ... illa ki de işte 10 tl frk edecek rahat edecen Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - Notebook Çantası İstiyor musunuz ?: Evet - Mouse İstiyor musunuz ?: Kablosuz 1153211,306.21 TL1,306.21 TLAra Toplam:1,106.96 TLKDV (%18):199.25 TLUPS Kargo:19.00 TLToplam:1,325.21 TL [TBODY] [/TBODY] [TFOOT] [/TFOOT]
tory1tory Üye Kablosuzlarda kopmalar yaşanmıyor dimi bi arkadasta vardı durmadan kopmalar yaşanıyordu da
Enpatsu Shakugan Üye Konu Sahibi daha ucuz olmasıni beklemeyin olmaz çünkü yazın borsa böyle olur daha da düşmez
ByKatre Üye tory1tory' Alıntı: Kablosuzlarda kopmalar yaşanmıyor dimi bi arkadasta vardı durmadan kopmalar yaşanıyordu da Genişletmek için tıkla ... ben hiç rastlamadım pil falan zayıflamış olabilir tory1tory' Alıntı: 5 gun once 1210a düşmüştü yine dusse keske Genişletmek için tıkla ... ciddi mi be The Nightmare' Alıntı: daha ucuz olmasıni beklemeyin olmaz çünkü yazın borsa böyle olur daha da düşmez Genişletmek için tıkla ... zaren beklesekte beklemesekte 10 gün beklicez bakalım görelim
tory1tory' Alıntı: Kablosuzlarda kopmalar yaşanmıyor dimi bi arkadasta vardı durmadan kopmalar yaşanıyordu da Genişletmek için tıkla ... ben hiç rastlamadım pil falan zayıflamış olabilir tory1tory' Alıntı: 5 gun once 1210a düşmüştü yine dusse keske Genişletmek için tıkla ... ciddi mi be The Nightmare' Alıntı: daha ucuz olmasıni beklemeyin olmaz çünkü yazın borsa böyle olur daha da düşmez Genişletmek için tıkla ... zaren beklesekte beklemesekte 10 gün beklicez bakalım görelim
ByKatre Üye tory1tory' Alıntı: Aynen Genişletmek için tıkla ... bi daha düşse bu arada 2000 mesajı devirmişim