Enpatsu Shakugan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Doğru lakin garanti gitmez miişlemcide zayıf biraz ama çok farketmiyo sanırım. rami sonradan sende alabilirsin 1 slot daha yer var yazıyo
Ben bilgisayarcıya sorayım onu eğer garanti dışı kalmazsa maaşımı alınca taktırırımÜrün gerçekten tam bir f/p ürünü. bütçen kısıtlıysa bence bunu al.
ileride bütçen düzeldiğin de bir 4 gb daha alır monte edersin. MSI ın modellerinde garanti dışı kalmıyor. ama bu durum asus ta kalıyor mu bilmiyorum. gerekirse servise götürür orada taktırırsın. ama ekran kartı seni birkaç yıl rahat götürür
Hocam normal kullanıma bir farklı yok bende i7-4500U kullanıyorum. Fişek gibi. Oyunu zaten GPU oynatır. Gayet iyi GPU'muzda. sıkıntı yokIslemci U serisi dikkat et. M serisi almanı öneririm. U serisi az güç tüketir, batarya için iyidir fakat M serisi performans içindir.
KatılıyorumHocam normal kullanıma bir farklı yok bende i7-4500U kullanıyorum. Fişek gibi. Oyunu zaten GPU oynatır. Gayet iyi GPU'muzda. sıkıntı yok
Hocam normal kullanıma bir farklı yok bende i7-4500U kullanıyorum. Fişek gibi. Oyunu zaten GPU oynatır. Gayet iyi GPU'muzda. sıkıntı yok
Işletim sistemi yüklemek çok kolay ayrıca neresi kafa karıştırıcıAcaba farkında mısınız cihaz freedos olarak geliyor yani sizin en azından Windows 7 yüklemeniz lazım zor değil ancak biraz lafa karıştırıcı bir işlem
Cihaz freedos ole geldiği için bios da freedos için ayarlanmış siz onu Windows ayarlamak için 9 10 atari desistiriyorsunz ( ayarlar benim icin kolay ama her bilgisayarın bios un da nereleri değiştirilmesi gerekiyor bilinmez) Windows 7 ya da windows 8 kurulum yapmak çok basitIşletim sistemi yüklemek çok kolay ayrıca neresi kafa karıştırıcı
En fazla 1400 verebilirimBütçen ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?