bthn_997
Üye
Bu başlıkta OPDA'ya selam yollamak istiyorum.
Öncelikle beni CWF atmaya ikna etmeyi başaran ve sorularıma titizlikle cevap veren insan ultrayer6'ya teşekkür ederim.
Ama gel gelelim ki CFW atmaktan korktum. Belki de telefon daha yeni olduğundan dolayıdır. )Telefon biraz eskidiğinde CFW atıcam ama.)
Şu "unsigned" olayını çözmek için iMobile'a başvurdum. Sertifikam hızlı bir biçimde çıktı ama .cer ve . dosyalarının bulunduğu arşivi bir kaç kere indirmeme rağmen arşiv açılmadı.
Çareyi OPDA'ya başvurmakta buldum ama Çince oluşundan dolayı zorlandım
. Her neyse sözleşmedeki İngilizce OPDA linkini gördüm (opda.hk). Üye oldum döndüm dolandım
Aradan 1 gün geçti ben beklemekten sıkıldım hala sertifika gelmedi. Belki de ben çok sabırsızım.
İnşallah sahte bir siteye filan vermedik IMEI'yi.
Özet: Zamanınız varsa okuyun bana yardımcı olun
Özetin özeti: Sertifika almak sabır istiyomuş
Ama gel gelelim ki CFW atmaktan korktum. Belki de telefon daha yeni olduğundan dolayıdır. )Telefon biraz eskidiğinde CFW atıcam ama.)
Şu "unsigned" olayını çözmek için iMobile'a başvurdum. Sertifikam hızlı bir biçimde çıktı ama .cer ve . dosyalarının bulunduğu arşivi bir kaç kere indirmeme rağmen arşiv açılmadı.
Çareyi OPDA'ya başvurmakta buldum ama Çince oluşundan dolayı zorlandım
. Her neyse sözleşmedeki İngilizce OPDA linkini gördüm (opda.hk). Üye oldum döndüm dolandım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
diye bir siteye çıktım. Güvenemedim başta ama yine de verdim IMEI'yi. (Aranızda bu sitenin ne olduğunu, cidden OPDA'yla bağıntısı olduğunu bilen varsa lütfen söylesin)Aradan 1 gün geçti ben beklemekten sıkıldım hala sertifika gelmedi. Belki de ben çok sabırsızım.
İnşallah sahte bir siteye filan vermedik IMEI'yi.
Özet: Zamanınız varsa okuyun bana yardımcı olun

Özetin özeti: Sertifika almak sabır istiyomuş