Bu başlıkta OPDA'ya selam yollamak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
Bu başlıkta OPDA'ya selam yollamak istiyorum.
Öncelikle beni CWF atmaya ikna etmeyi başaran ve sorularıma titizlikle cevap veren insan ultrayer6'ya teşekkür ederim.
Ama gel gelelim ki CFW atmaktan korktum. Belki de telefon daha yeni olduğundan dolayıdır. )Telefon biraz eskidiğinde CFW atıcam ama.)
Şu "unsigned" olayını çözmek için iMobile'a başvurdum. Sertifikam hızlı bir biçimde çıktı ama .cer ve . dosyalarının bulunduğu arşivi bir kaç kere indirmeme rağmen arşiv açılmadı.
Çareyi OPDA'ya başvurmakta buldum ama Çince oluşundan dolayı zorlandım :ehe. Her neyse sözleşmedeki İngilizce OPDA linkini gördüm (opda.hk). Üye oldum döndüm dolandım diye bir siteye çıktım. Güvenemedim başta ama yine de verdim IMEI'yi. (Aranızda bu sitenin ne olduğunu, cidden OPDA'yla bağıntısı olduğunu bilen varsa lütfen söylesin)
Aradan 1 gün geçti ben beklemekten sıkıldım hala sertifika gelmedi. Belki de ben çok sabırsızım.
İnşallah sahte bir siteye filan vermedik IMEI'yi.

Özet: Zamanınız varsa okuyun bana yardımcı olun :ehe

Özetin özeti: Sertifika almak sabır istiyomuş :ehe

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Opda da 2 sanıye de aldım. Kayıt oldum. Hmen indırdm :s

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum kardeş imobile den aldım sertifikayı
sign tool u indiriyorum kullanıcı adımı yazıyorum masaüstünü seçiyorum çıkartılcak yer olarak uygulamayı imzalıyo masaüstüne çıkartıyor.
diyelm ki sileunlock'sa dosyo slideunlock_signed oluyo ama telefona yüklemeye çalıştığımda sertifika tarfından kısıtlanıyor diyo hala :(

----------Eklendi @ 19:02:20 ---------- Yazıldı @ 19:01:41 ----------

Opda da 2 sanıye de aldım. Kayıt oldum. Hmen indırdm :s

ben hala bekliyorum :(

Dtn

Üye
Gelir gelir,biraz daha bekle.beni de o adrese yönlendirmişti opda

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeşim opda sitesine güvenebilirsin bi sorun açmaz.bir arkadaşımız 3 sene kullandıgını söylemişti.ben kendime oradan sertifika aldım 1 seneye yakın oldu,hala bir sorun yok.2010 agustosda almıştım hiçbirşey olmadı.yalnız artık ücretli yapmışlar,3-5 gün bekletiyorlar galba.opdadaki adamlar tüm talepleri alıyorlar,hepsini hemen çıkartıyorlar,yalnız topluca dagıtıyorlar.yani 3-5 gün bekleme bu yüzden.neyse sabır dilerim...:oke:

PureFood

PureFood

Üye
Bu site güvenli mi ya.. kolay yöntem..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Her programda böyle imei mi vericez yoksa 1 kere verdikten sonra hep program ile sertifika mı yapıcaz ?

aslında her program için ayrıda verilebilir ama buna gerek yok.yapsınlar sertifikayı indir kendin imzala.her seferinde çinlilerle ugraşma :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
aslında her program için ayrıda verilebilir ama buna gerek yok.yapsınlar sertifikayı indir kendin imzala.her seferinde çinlilerle ugraşma :D

Ben yorumu yanlış konuya yapmışım sekmeleri karıştırdım değiştirdim yorumu sonra :ehe

Imobile a verdim bakalım ne olcak 28 haziran 9:30 a kadar diyor..

guero

guero

Üye
OPDA yı Çince yapın sertifkanız Düşecektir.:nono:

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
Ben yorumu yanlış konuya yapmışım sekmeleri karıştırdım değiştirdim yorumu sonra :ehe

Imobile a verdim bakalım ne olcak 28 haziran 9:30 a kadar diyor..

kardeş o çinin saatine göre 9.30 :D ben de şaşırmıştım sen devamlı bakar ol sertifikaya

umut681

umut681

Üye
nasıl hemen aldınız opdadan ya kendi sitesinde yazıyor dosyaları tıkladığımda 3-5 iş günü içinde hazırlanır diye daha bide onun imei onayı var

----------Eklendi @ 20:49:44 ---------- Yazıldı @ 20:48:25 ----------

biliyorum kardeş imobile den aldım sertifikayı
sign tool u indiriyorum kullanıcı adımı yazıyorum masaüstünü seçiyorum çıkartılcak yer olarak uygulamayı imzalıyo masaüstüne çıkartıyor.
diyelm ki sileunlock'sa dosyo slideunlock_signed oluyo ama telefona yüklemeye çalıştığımda sertifika tarfından kısıtlanıyor diyo hala :(

----------Eklendi @ 19:02:20 ---------- Yazıldı @ 19:01:41 ----------

ben hala bekliyorum :(

çok nadir oluyor o bazı dosyalarda o hatayı veriyor ama ben istediğim uygulamayı yüklüyorum sadece 1 kez aldım o hatayı

PureFood

PureFood

Üye
nasıl hemen aldınız opdadan ya kendi sitesinde yazıyor dosyaları tıkladığımda 3-5 iş günü içinde hazırlanır diye daha bide onun imei onayı var

----------Eklendi @ 20:49:44 ---------- Yazıldı @ 20:48:25 ----------

çok nadir oluyor o bazı dosyalarda o hatayı veriyor ama ben istediğim uygulamayı yüklüyorum sadece 1 kez aldım o hatayı

Çok nadir mi ? Hayda bi de bu hata mı var. Hackleyecem telefonu bi gün ama bakalım yaklaşıyoruz.

umut681

umut681

Üye
Çok nadir mi ? Hayda bi de bu hata mı var. Hackleyecem telefonu bi gün ama bakalım yaklaşıyoruz.

kardeşim ben helloox2 yi sertifikalayıp kurdum telefonu öyle hackledim zaten sertifika yapmadan hack da yapamazsın dedğimi yap hack programları sitede var sertifikala onu kur birdaha sertifikayla uğraşmassın.sitede bak helloox2 olmassa başka hack programlarıda var sitede.

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
o gün bu gün olsun kardeş ultrayer6 beni aza getirdi saolsun cesaret verdi :D ben şimdi sunrise yükledim süper oldu

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
OPDA artık yönlendirme yapıyor. Ayrıca site yabancı olduğundan IMEI'ni alsalar bile hiçbir işlerine yaramayacaktır. IMEI ülkelere göre belirlidir yani bu yüzdendir ki Yurtdışından gelen telefonlara IMEI kaydı yapılır yada Telefona IMEI attırmak için Tr'de olan bir telefona ihtiyaç duyulur çünkü elimizdeki telefon zaten yurt dışındaki telefon ait IMEI taşımaktadır. Bu konuda gönlün ferah olsun.

OPDA artık işin en doğru tabiriyle b.kunu çıkardı 24 Saatte sertifika veriyordu şimdi ise 1 Haftayı buluyor o da hemen indirme izni vermiyor. iMobile sitesini kullanmadım hiç bilmiyorum.

Çok mesajlaştığımdan ve CFW'lerde mesajlarda yok saat problemi yok bildirim problemi falan filan problemler var denildiğinden ben de hiç atmadım. Bi iki kere atmanın ucundan döndüm. Sertifikam var hackledim telefonu JustHackIt ile RP'de var içinde InstallServer'i açıp herşeyi yükleyebiliyorum.

'Patron

'Patron

Üye
kendimi incide sandım :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt