İhtiyar007
Üye
teşekkürler dedeHayırlı olsun güzel ayakkabı
kızlar için la bu, ön tarafından belli.
unisex mi? Bayağı kadınlar için
Yorumlara bak yaYok yok belli bu kız ayakkabısı.
dragon isimli model, renk falan aynı bayan ayakkabısı değil demi öyle olsa abla satmazdı herhal bayan olanlar açık mavi mor falan bu bayan diye geçer mi ki kafayı yiycem?üstelik 12 yıllık bir modelmiş şoktayım ama bunun önemi yok pek
unisex araştırdımZaaaaaa ayakkabıya bakşaka şaka güzel ama ben olsam puma alırdım
Yorumlara bak ya
başka renk sormadım burnum aka aka denedim deayakkabı güzel. Kırmızısını görmüştüm o dehşet idi alacaktım ama stokta kalmamış malum 42 numara en çok giyilen. şansıma..
Converse de alabilirdin çok güzel var unisexunisex araştırdım
başka renk sormadım burnum aka aka denedim de42 giyiyorum en çok giyilien olduğunu bilmiyordum siyah vardı bitane biraz daha farklı model 42 yoktu onu alacaktım şansıma...
bana ters converse belki sonraConverse de alabilirdin çok güzel var unisex
Converse almasaydım Puma alcaktım
Tabanı çok rahat ama bulutların üstünde yürüyomuşun gibi yumuşakbana ters converse belki sonra
bot mu giyecez yazınconversi oldum olası sevmem new balance gibi kendisini beğenen markaları hiç hazzetmem zaten paran varsa timberland en iyisi
ben sert diye düşünmüştümTabanı çok rahat ama bulutların üstünde yürüyomuşun gibi yumuşakçok güzel his veriyor
Çok raaat ayakkabılar güven bana brobot mu giyecez yazın
ben sert diye düşünmüştümyanılmışım
seneye alırımÇok raaat ayakkabılar güven bana bro
Bülent ersoy ayakkabısıYok yok belli bu kız ayakkabısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?