Bu Ayakkabı Stres Atıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bu Ayakkabı Stres Atıyor
Bu ayakkabılarla yere bastığınız an gündelik yaşam koşulları sırasında üzerinizde biriken kinetik enerjiyi dışarıya atarak, sizi gün boyu stresten ve hastalıklardan uzak tutuyor.
22 Şubat 2006 15:15
<div align="center"></div>
Ayakkabı Alışveriş Merkezi Flo&#8217;da bu kış, ayak sağlığı ve rahatlığını ön plana çıkaran ayakkabı modelleri ön planda. Vücutta biriken kinetik enerjiyi dışarı aktaran Antistatic tabanlı ayakkabılar Flo&#8217;nun bu sezon yenilikleri arasında öne çıkıyor.. Halk dilinde &#8220;Stres atan ayakkabılar&#8221; olarak bilinen Antistatic tabanlı Flexall ayakkabılar, dengeli basış özelliği ve rahatlığı ile de iddialı modeller arasında yer alıyor.

Gündelik yaşamda standart koşullarda vücutta oluşan statik elektriği taban kısmına yerleştirilen kontrollü antistatik deşarj ünitesi sayesinde toprağa doğal yolla ileten bu ayakkabılar çağın en önemli buluşları arasında yer alıyor. Antistatik olarak adlandırılan bu ayakkabı, temel olarak iletken etiket, iletken ara bağlantı parçası ve kontollü antistatik deşarz ünitesinden oluşuyor. Bu buluş, gündelik yaşam koşullarında oluşan statik elektriğin vücuttan doğal yolla akmasını sağlayan bir ayakkabı tabanı üreterek özellikle stres başta olmak üzere pek çok rahatsızlık için yardımcı oluyor.

spook

spook

Üye
inşallah dediklerin dogrudur.acaba kac para bunlar???

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Resmen..

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Bu ayakkabı onceden beri var.Florgat...

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
valla kendini fazla enerjili hisseden agırlık çalışsın derim ayakkabıdan daha faydalı sağol

slayer

Üye
Saat vard&#305;.. Stres atmaya yard&#305;mc&#305;.. Bilekte i&#351;e yarayabilmesi kafaya yat&#305;yor ama; bu_??
yada
&#351;imdi vücuttaki statik elektrik stresmi yap&#305;yor_??

BOSCH

BOSCH

Üye
Tam bana lazım bu ayakkabı
arabanın kapısını açmaktan korkuyorum bazen
çok kötü bir şekilde elektrik çarpıyor beni
ama sadece ben çarpılıyorum
bu ayakkabıdan alıp denemek gerek

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
akşamları yolda çıplak ayakla gez iyi gelir enerji fazlalığı olsa gerek

requiemksk

Üye
ben parmak arasınıo tercih ederim ..boyle hawadar daha iyi oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt