Akıncı Üye Konu Sahibi Oğuzhan' Alıntı: Benim tahminim nicki "O" ile basliyor. Not:Kendimi kastetmiyorum. Bu baska O... Genişletmek için tıkla ... ben im adım o ile başlamıyor
Oğuzhan' Alıntı: Benim tahminim nicki "O" ile basliyor. Not:Kendimi kastetmiyorum. Bu baska O... Genişletmek için tıkla ... ben im adım o ile başlamıyor
x-scarface Üye Ben olmayınca diğerlerinin şansı olsun anlamında yazmıştım ama sonlara bi baktım hikmet mevsuzu varmış.
Ben olmayınca diğerlerinin şansı olsun anlamında yazmıştım ama sonlara bi baktım hikmet mevsuzu varmış.
Oğuzhan Üye OPC' Alıntı: Hem ozi o olursa artık sana aĞA bEY de demez Genişletmek için tıkla ... Birak demesin. Kara listeye almadigi icin darginim ona zaten.
OPC' Alıntı: Hem ozi o olursa artık sana aĞA bEY de demez Genişletmek için tıkla ... Birak demesin. Kara listeye almadigi icin darginim ona zaten.
OPC Üye Oğuzhan' Alıntı: Birak demesin. Kara listeye almadigi icin darginim ona zaten. Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan' Alıntı: Birak demesin. Kara listeye almadigi icin darginim ona zaten. Genişletmek için tıkla ...
achambo Üye Oğuzhan' Alıntı: Birak demesin. Kara listeye almadigi icin darginim ona zaten. Genişletmek için tıkla ... ben 2. sıradan girdim kara listeye - - - Eklendi - - - müco konu sayım 2 haneye ulaştı
Oğuzhan' Alıntı: Birak demesin. Kara listeye almadigi icin darginim ona zaten. Genişletmek için tıkla ... ben 2. sıradan girdim kara listeye - - - Eklendi - - - müco konu sayım 2 haneye ulaştı
Akıncı Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: ben 2. sıradan girdim kara listeye - - - Eklendi - - - müco konu sayım 2 haneye ulaştı Genişletmek için tıkla ...
achambo' Alıntı: ben 2. sıradan girdim kara listeye - - - Eklendi - - - müco konu sayım 2 haneye ulaştı Genişletmek için tıkla ...
Akıncı Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: sırası ile yazıyorum yaren_dede temmuz metalci melek ağustos cabbar eylül Genişletmek için tıkla ...
asigsasi' Alıntı: sırası ile yazıyorum yaren_dede temmuz metalci melek ağustos cabbar eylül Genişletmek için tıkla ...