MaxipmaN
Üye
s4 bana ekran hariç cazip gelmedi şarj sorununu okumaktan ben bile bıktım şarj konusu önemli kafam rahat o konudahaklısın geçen sene olsa note 2 yi gzm kapalı alırdım ama artık yıllandı ama aslında 2-3 yaşlarındaki makine şimdiki amirallere kafa tutabiliyor örn. s4 vs note 2 ? sizcede öyle değilmi
haklsın bende çok denk geldim arkadas var parlaklık diyo %10 diyo 1 günü bırak 11-12 saat gitmiyor dedis4 bana ekran hariç cazip gelmedi şarj sorununu okumaktan ben bile bıktım şarj konusu önemli kafam rahat o konuda
m8? derken mert abiOyun da oynatır, konuda nedense yetersiz kalırmış gibi bir hal oluşmuş. Gayet idare eder Note 2.
Sana kalmış da ben olsam Note 2 alırdım. Üni. geçince bir daha değiştirirdim. Note 3 alırsan o da 1 yıl sonra Note 4 çıkınca aynı lafların hedefi olacak "biraz eskidi...". Teknolojinin sahiplerinin oyunu bu, yarın 2k ekran gelince snap800 için de söylenecek "biraz yetersiz" "iyi ama bir tık geride kalıyor..." "810 alın" gibi...
Ayrıca oyun için alıyorsan wpde korsan yükleyemiyorsun. Her oyuna para veremezsin.
Hatta oyun için alıyorsan buna vereceğin paraya bir ps ya da xbox al. U ile de alo dersin yeter işte.Ayrıca beklersen Z1/Note 3 düşünmezsin. Z2/M8 vs düşünürsün.
yok ben marka olsun istiyorum GM herkesde var artıkforumun yeni alternatifi: General Mobile Discovery Elite bence
haklısında sony den soğudum bunun sebebi ise xperia u oldu bende bi samsung denemeliyim diye düşündüm aynı tasarımdan bende şikayetçiydim ama çok güzel cihazları var be abi hep aynı ama bence note 3 almalıyım çünkü note 2de aynı kalitedeydi özellikle kamerası beni bitirdi note 3 ün o video kaydı neydi ismi 2K mı ne öyle bişey 1020 gözüme batmıyo değil ama mert abi dedği gibi lumia hem özgür değil ben apk kuruyorum oynları falan o yüzden apple hç olmaz ben konsol alırdımda taşıyamam ben yazları bi yerde 15 tatilde bir yerde yoksa şimdiye XBOX 360 Alırdımda ben kullanamamŞahsen ben android alacak olursam bu samsung olmaz. Minisidir note dur, s3, s4, grandı megası fu ll aynı tasarım ve milletin elinde hep aynı tasarım telefonlar. Artık hiçbir çekiciliği yoktur. Başından beride benim için yoktu. Ve sağlam değiller. Androidde önerim sony,htc yada nexus olur. android şart değilse sana önerim lumia 1520 piyasanın bence en hızlı teli wp8 zaten stabil üstüne üstüllük güzel bir donanımı var, ekranı büyük gelirse bunun 5" olanını bekle.
Şahsen ben android alacak olursam bu samsung olmaz. Minisidir note dur, s3, s4, grandı megası fu ll aynı tasarım ve milletin elinde hep aynı tasarım telefonlar. Artık hiçbir çekiciliği yoktur. Başından beride benim için yoktu. Ve sağlam değiller. Androidde önerim sony,htc yada nexus olur. android şart değilse sana önerim lumia 1520 piyasanın bence en hızlı teli wp8 zaten stabil üstüne üstüllük güzel bir donanımı var, ekranı büyük gelirse bunun 5" olanını bekle.
bunu taksaydım paraya kıyardım ama ben de eskidi tuzağına takılmıyorum note2 aldım o yüzdenOyun da oynatır, konuda nedense yetersiz kalırmış gibi bir hal oluşmuş. Gayet idare eder Note 2.
Sana kalmış da ben olsam Note 2 alırdım. Üni. geçince bir daha değiştirirdim. Note 3 alırsan o da 1 yıl sonra Note 4 çıkınca aynı lafların hedefi olacak "biraz eskidi...". Teknolojinin sahiplerinin oyunu bu, yarın 2k ekran gelince snap800 için de söylenecek "biraz yetersiz" "iyi ama bir tık geride kalıyor..." "810 alın" gibi...
Ayrıca oyun için alıyorsan wpde korsan yükleyemiyorsun. Her oyuna para veremezsin.
Hatta oyun için alıyorsan buna vereceğin paraya bir ps ya da xbox al. U ile de alo dersin yeter işte.Ayrıca beklersen Z1/Note 3 düşünmezsin. Z2/M8 vs düşünürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?