Bu Aksesuarla şarj desteklenmiyor uyarısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Bu Aksesuarla şarj desteklenmiyor uyarısı
Ya durduk yere bu uyarı gelmeye başladı hadi öncedem orjinal şarj aleti kullanmazken alıyorduö arada bir bu uyarıyı ama şimdi durduk yere uyarı geliyor teli şarja takmadığım halde bide..kapat aç yaptım resping ledim yok..napabiliriimm

Peocawe

Peocawe

Üye
şarj girişinde bir sorun olmasın? Garantisi mevcut ise bi baktır derim.

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
hiç bir sorunu yok şarja takınca sorunsuz şarj oluyor birden bire oldu..sonradan farkettim yotube dan veya başka bir siteden video açınca 10-15 saniye sonra sesi de kesiyor birden bire oldu offf son indirdiğim tweak lerden tek tek kaldırıp denicem bakalım inş bişey olmaz

Peocawe

Peocawe

Üye
Bence en temizi restore etmek :) hiç bir sorunu kalmaz restore edersen.( umarim )

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
tweak larımı yedekleyîp restoreden başka çarem yok sanırım :( :( :(

- - - Eklendi - - -

cvp lar içinde TEŞEKKÜRLER canlar selametle..

caner90

caner90

Üye
Ya durduk yere bu uyarı gelmeye başladı hadi öncedem orjinal şarj aleti kullanmazken alıyorduö arada bir bu uyarıyı ama şimdi durduk yere uyarı geliyor teli şarja takmadığım halde bide..kapat aç yaptım resping ledim yok..napabiliriimm
eger çin malı sarj kullanıyorsan yapar aynı sorun bendede yaptı orjinal sarj haricinde kullanma derim

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar düzeldi..şarja taktığım yerdeki pirizde sıkıntı yapmış hayatta ucuz şarj aleti kullanmam 80 liraya aldım iyikide almışım

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
sağolun arkadaşlar düzeldi..şarja taktığım yerdeki pirizde sıkıntı yapmış hayatta ucuz şarj aleti kullanmam 80 liraya aldım iyikide almışım

evet, prizden kaynaklı temassızlık sonucu bu hatayı verir geçmiş olsun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt