Anlam veremediğim bir sorun [acil]

Sponsorlu Bağlantılar

Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
Anlam veremediğim bir sorun [acil]
Arkadaşlar ben Gm Discovery AIR kullanıyorum ve daha dün şarj alan telefonum bugün durduk yere şarj almaz oldu 4 tane şarj aleti denedim ancak sonuç aynı ve telefonu kapatıp şarja taktığımda şarj uyarısı geliyor ancak bu sefer telefon kendini açmaya zorluyor ve "powered by android" yazısında telefon kapanıp tekrar açılıyor, şarjda takılı olduğu sürece bunu tekrarlıyor ve şarjdan çektiğim an telefon normal bir şekilde açılıyor ancak şarjım %1 görünüyor, yani şarj girişinde bir problem yok gibi. anlam veremiyorum arkadşlar lütfen biri yardımcı olsun ne yapmam gerekiyor?
arkadaşlar kimse yardımcı olmayacak mı

Emre

Üye
Servis'e ver bence.

Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
Servis'e ver bence.
kardeş telpadan in başvuru formunu da doldurdum ama ben servisle zaman kaybetmek istemiyorum yazılım konusunda yeterince iyiyim yazılımsal bişey olduğunu tahmin ediyorum ve bi çözümü varsa kendim halledebilirim ayrıca arka camı kıdığım için servis onu bahane edecektir o yüzden de servis pek içime sinmiyor. aynı zamanda telefon rootlu

Emre

Üye
Stok rom atmayı denedin mi?

Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
Stok rom atmayı denedin mi?
telefonu bilgisayara bağlayabilsem çoktan dosyalarımı yedekler custom rom da denerdim ama olmuyor içinde binlerce fotoğrafım var google fotoğraflara yedeklenmiş olsalar da telefondaki düzenin bozulmasını istemiyorum

Emre

Üye
telefonu bilgisayara bağlayabilsem çoktan dosyalarımı yedekler custom rom da denerdim ama olmuyor içinde binlerce fotoğrafım var google fotoğraflara yedeklenmiş olsalar da telefondaki düzenin bozulmasını istemiyorum
Başka çaren yok.

Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
Başka çaren yok.
bu discovery aldığım güne lanet olsun daha 1 yıl olmadan ne hale geldi, 24 taksitlik telefonun 1 yıl ömrü bile yok. eğer bu konuyu okuyan ve telefon almak isteyen varsa gm almasın arkadaş. bu da bana ders olsun

Emre

Üye
Geçmiş olsun.

Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kimse yok mu bu konuda yardımcı olabilecek

GameLook087

GameLook087

Üye
bataryanı başka cihaz yada aletten doldurup soft format dene

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Sistem dosyaları zarar görmüş olmalı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hard Format At Hafıza Kartı Neden Kullanmıyorsun Bilgilerini At Hafıza Kartına Suya Düşsede Kırılsada Telfeon Hafıza Kartına Bişey Olmaz