hayırlı olsun :) Teşekkür ederim :)
DreaMagiC Üye Konu Sahibi yavuzkaraca' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
DreaMagiC Üye Konu Sahibi tempestshine' Alıntı: Hayırlı Olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Can
DreaMagiC Üye Konu Sahibi TheM-CK' Alıntı: Artık eline geçsin de cihaz. Anlatırsın bana.. Genişletmek için tıkla ... Tamam abim konuşuruz tabi ki.
TheM-CK' Alıntı: Artık eline geçsin de cihaz. Anlatırsın bana.. Genişletmek için tıkla ... Tamam abim konuşuruz tabi ki.
Matador03 Üye umarım sorunsuz cihaz gelir çünkü bazı yerlerde bariz kasma gördüm bugün ve 15 dakika internet ve oyun ile cihazı denedim ısınma faciası resmen
umarım sorunsuz cihaz gelir çünkü bazı yerlerde bariz kasma gördüm bugün ve 15 dakika internet ve oyun ile cihazı denedim ısınma faciası resmen
DreaMagiC Üye Konu Sahibi Matador03' Alıntı: umarım sorunsuz cihaz gelir çünkü bazı yerlerde bariz kasma gördüm bugün ve 15 dakika internet ve oyun ile cihazı denedim ısınma faciası resmen Genişletmek için tıkla ... İnşallah bakalım hayırlısı. - - - Eklendi - - - klongs' Alıntı: hayırlı olsun keşke güncellemeyi bekleyip alsaydın senin için daha iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... Onu da düşündüm de işte ne bilim aldık bi defa
Matador03' Alıntı: umarım sorunsuz cihaz gelir çünkü bazı yerlerde bariz kasma gördüm bugün ve 15 dakika internet ve oyun ile cihazı denedim ısınma faciası resmen Genişletmek için tıkla ... İnşallah bakalım hayırlısı. - - - Eklendi - - - klongs' Alıntı: hayırlı olsun keşke güncellemeyi bekleyip alsaydın senin için daha iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... Onu da düşündüm de işte ne bilim aldık bi defa
DreaMagiC Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: güle güle kullan. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam