Bu adamı nasıl bilirdiniz?

Baydırman

Moderator
🤲 Dua emojisi biyruuuun

Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve DarkredBlue61

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dindar mı kindar mı onu bilmiyoruz

Tepkiler: 0sıfırcı

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
pazar günleri 20 saat uyur

Tepkiler: 0sıfırcı ve DarkredBlue61
pazar günleri 20 saat uyur
3 4 Haftadır Cumartesi Pazar Ful Çalışıyorum Maalesef. Dün de Uydu Montajı Vardı Daha Doğrusu Merkezi Uydu Sisteminin Toparlamasını Yaptık Kablo Çek Düzenle Falan Mağdurum Ağabey Cumartesi Yarım Gündü Gimata Gittim Toptancı Yaani. 50 Kg Şeker Aldım 18 Lt Sıvıyağ.Birde Un Alacaktım Ama Satış Yerini Bulamadım Daha Pirinç Un Alıcam Yine 1 2 Bin Daha Gider Açizz

Tepkiler: Baydırman ve Silinen Üye 2625978

Baydırman

Moderator
Ulen senin yüzünden adamlar iki yıllık stoğumuz var sanıyor evlerde

Tepkiler: Silinen Üye 2625978
Ulen senin yüzünden adamlar iki yıllık stoğumuz var sanıyor evlerde
Daha Alamadıklarım Var Ağabey Açiz Evde Açiz. Geçen Sene Söylemesi Ayıp 4 Tane 18 Lt Ayçicek Yaği Aldım 330 Tl mıydı Neydi 1 Taneke Kaldı Şimdi O Yağlardan

Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve Baydırman

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Daha Alamadıklarım Var Ağabey Açiz Evde Açiz. Geçen Sene Söylemesi Ayıp 4 Tane 18 Lt Ayçicek Yaği Aldım 330 Tl mıydı Neydi 1 Taneke Kaldı Şimdi O Yağlardan
evde kaç kişiyi doyuruyon
sülaleni mi doyuruyon anlamadım ki ?

Tepkiler: 0sıfırcı ve DarkredBlue61
evde kaç kişiyi doyuruyon
sülaleni mi doyuruyon anlamadım ki ?
Ben Parça Parça Almayı Sevmeyen Taksit vs ye Girmeyi Sevmeyen Birisiyim. Bizim Angarada Gimat Toptancı Yeri Yani Bireysel Satıcıya Biraz Daha Ucuza Gibi Bişiy Herşeyde Değil Ama Bazı Şeyler İşte. Gidersem ORaya Bagajı Doldurur Gelirim. Geçen Ay 3.5 Bin Tl Bıraktım Geldim. 1 Tane Temizlik Malzemesi yada Peçetemi Lazım 2 Tane Alıyorum kı Hem Tekrar Almayayım Hemde Bak Zamlanıyor Ediyor Al Dursun Elinin Altında Ne Olacak

Tepkiler: Silinen Üye 2625978