şaşırmadım Şaşırtmak istemedim zaten :)
anl_tr Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: 40 akıllının kuyuya atılan taşı çıkarmaya çalışmasını izlemeden ortamdan tüyüyor Genişletmek için tıkla ... kesin
Praetor' Alıntı: 40 akıllının kuyuya atılan taşı çıkarmaya çalışmasını izlemeden ortamdan tüyüyor Genişletmek için tıkla ... kesin
osaka123 Üye Evet galiba ben çözdüm bornozuyla hava alanı gibi bir yere girmiş yani banyosunu yapıp yada banyo yapacak yer arıyordur
Evet galiba ben çözdüm bornozuyla hava alanı gibi bir yere girmiş yani banyosunu yapıp yada banyo yapacak yer arıyordur
berkan55 Üye djserkan37' Alıntı: [sıze=3]oradaki oklara bakılırsa o adam doğru yönden gidiyor diğerleri yanlış yöne gidiyor.[/sıze] Genişletmek için tıkla ... bencede
djserkan37' Alıntı: [sıze=3]oradaki oklara bakılırsa o adam doğru yönden gidiyor diğerleri yanlış yöne gidiyor.[/sıze] Genişletmek için tıkla ... bencede
Praetor Emekli Yönetici yalnızkoyboy' Alıntı: adam laz galiba Genişletmek için tıkla ... Azıcık da benzese
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Azıcık da benzese Genişletmek için tıkla ... olabilir belki